Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En avantajlı en karizma en eğlenceli ırk-savaşçı?

sdc_paris

Öne çıkan mesajlar

oh oh başka ne istersin? ;)

hem şoför mahalli, hem ucuz, hem cam kenarı....

bu soruya tak diye "budur" cevabı verilemeyeceği o kadar açık ki, hemen hemen bütün karakterlerin sayılıp döküleceğini görür gibiyim :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

valla mage açacaksan şiddetle undead mage tavsiye ediyorum. şahsen human olmazdım undead mage'in bu kadar iyi olduğunu bilseydim. bir ekre benim açımdan karizma olarak birinci (mageler arasında) çünkü öle dir büyü yapışı varkı sanki dans ediyor. biizm human mage ise street fighter'daki ken gibi :) hareketler yapıyor. halbuki wc serisinde ve wc kitaplarında ve introdaki human mage'di asıl ilham kaynağım ama oyundaki humanla onların alaksı yok :(

gnome mage humandan daha iyi diorlar ama gene seçim şansım olsa ya human ya undead olurdum çünkü human daha karizma.

özelliklere dökeceksek. humanların resisti hiç yok (her ırkda bir disipline +10 resistle başlıyor) ama pedestrian (?) var stealth detech arttırıyor ve gnomelerin o +inteligenti de bişi deil sanırım %5 idi o da pasif int.e ekleniyor. Ama undead mage de will of forsaken var 5 saniye shadow imminue gibi biş. fear felan yemezsin. Ayrıca undead da +10 shadow resist var ki, mage e en gerekli resistlerden biri bu.
[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi

[Bu mesaj muzcu tarafından 26 Ağustos 2005 09:37 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj muzcu tarafından 26 Ağustos 2005 09:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Paris benimde lvl im yuksek degil lvl 12 priest im bende suanda pek zevk ladigimi soyleyemem ama lvl 60 olan herkesin soyledigi bisey var : Bu oyunun zevki lvl 60 oldugunda cikmaya basliyor. En azindan 30 fln oldugunda zevkli gelmeye basliyacaktir saniyorum. Birde turk guild ine girmediysen sıkılabilirsin en azindan quest yaparken chat fln
zevkli oluyor[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Sosyal ağlarda paylaş

yok yok mage zevklidir. aslında oyunun zevki deildie baygınlığı 60da başlıyor hehe. bence en zevkli zamanlar 38+ zamanları. para kasmak için dungeon yapmaya başlarsın çünkü at alacaksındır ama artık durmazsın dungeonlarda yaşama vaktin yaklaşıyordur. en sıkıcı dönem 20lerdi. valla oyunda bezmiştim. ama o zamanların değerini bilin valla, bi kere 60 olunca oraları zaman zaman özleceksiniz hele benim gibi vaktiniz ve mecaliniz olmayıp yeni char kasamıyorsanız. şu anki charınızı sevin veya sevmeyin ona bağlanın ve onunla birleşin yoksa oyun sadece robotlaşıyor. zevki gidiyor ve ruhsuzlaşıyor resmen. çok kimseler var sadece item kasıyor, sadece prof kasıyor. ben hoşlandığım için bg'deyim. neyseki bu ruhsuzluk durumunu olabildiğince ortadan kaldırmaya çalışıyor blizz (bkz. çinlilere olan önlem, sm vb. farmlar için boss itemlerinin nerflenmesi)

undead mage'inden zevk al, vidyo felan izle. hele bu vidyo izlemek olayı varya oyuna resmen 2-3 kat bağlıyor insanı, patidekiler hep der sıkıldıysanız introyu izleyin diye hehe. sen de mage vidyoları indir izle çünkü bütün viyolardaki mageler undead :) ve arada sırada oyundan çıkıp ilzyeip giriyorum sanki turbo açmışım gibi oluyor hehe[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
Sosyal ağlarda paylaş

:D "burası paticik fark burada" diyebiliyorum sadece :D , yöneticisinden oyuncusuna kadar herkes konuyu saptırmak için elinden geleni yapmış. Qui gelirse kulaklarınızı çeker.

En karizma warrior Tauren, ayrıca racial özellikleri de iyi.
Edit: Bir de oyundaki kütükten verseler silah olarak heralde açardım bi tau warrior ;)

[Bu mesaj mardox tarafından 26 Ağustos 2005 11:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben oyunun zevkinin ilerde arttığına katılmıyorum. Hatta bence ilerdedikçe aldığın zevk azalıyor. Bende böyle oldu en azından. Oyuna ilk başladığım zamanlar, karakter düşük level'ken çok daha zevkli gelmişti bana.

Ben de undead mage bir alternatif karakter açtım. Senin tam aksine çok zevkli geldi bana. Uzun süre warrior oynamış biri olarak, damage'ların havada uçtuğunu görmek, melee class'ları -gerek mob gerek player- yanına yaklaşamadan öldürebilmek çok zevkli. Resmen gücü parmaklarımda hissettim.

Sonuçta Baggio'nun dediği doğru sayılır. Zevk kişiden kişiye değişir. Senin dediğin gibi olsa şöyle bir olasılık da var: Warlock oynamış biri gelir; warlock şöyle, warlock böyle, süper, harika, kesin oyna falan diye bağırır çağırır. Çok etkilenirsin yazdıklarından başlarsın oynamaya, sonra bakmışsın çok sıkıcı hiç sana göre değil. Yazdıkları senin seçmene yardımcı da olabilir tabii.

Ben sana class'ların instance'lardaki rollerini yazayım, gerçi açık seçik bilinen şeyler, ama yararı olur belki.

Warrior: Bir çok class damage vermeye çalışırken, warrior tam tersi damage almak için debelenir. Bir çok class ile instance'lara girdim, şunu söyleyebilirim ki, warrior en aktif class. Bir saniye boş duramıyorsunuz, her an her saniye bir şey kullanıyorsunuz. Aslında çok zevkli, ama ilerde 3 saatlik bir instance'a girdiğinizde, damaga dealer'lar tek eliyle oynayıp yemek yiyebilirken, siz her saniye meşgulsunuzdur. Üstüne bir de hata yaptığınızda kabak size patlar. Aynı zamanda grubun yöneticisidir genelde, komuta sizdedir. Zevkli ama yorucudur.

PvP'sine gelince, level 60 olup da üstünüze süper item'lar çekene kadar sizi tatmin etmez. Bu da aylar sürebilir. Ama en sonunda beklediğinize deyiyor bence.

Priest: Eh, bir iyi bir de kötü yanı var. Kötü yanı göreceli aslında, kişiye göre değişir. Neyse, iyi yanı: Her ne kadar priest pvp'de çok güçlü bir class olsa da, priest oynayan kişi sayısı az. Yani diğer class'lara göre az en azından. Bu yüzden instance'lara katılmak çok kolay. Hele healer olarak işinizi iyi yaparsanız, oyuna girdiğinizde 398 invite alabilirsiniz. Açıkcası benim için instance'a rahat grup bulmak çok önemli, rogue oynamak istediğim halde, açmamamın tek nedeni bu. Kötü yanı ise, ömür boyunca heal edip durmanız. Aslında her class için aynı şey geçerli, yani mage nuke atıp durur, rogue sinister strike atıp durur; ama kimse onlara devamlı nuke atmalarına rağmen "nuke atsanaaa" diye bağırmaz. Siz durmadan heal etseniz bile her zaman biri çıkıp "heal meeeeh" diye bağıracaktır. Yaranamazsınız. :D

Druid: Instance'larda görevi priest ile aynı olur genelde. Nerdeyse priest kadar heal edebilir, curse kaldırabilir, druid de grup bulmakta zorluk çekmeyecek bir class. Ayrı zamanda çok zorda kalırsa ayı formu daha uzun süre hayatta kalmasını saldırabilir, ya da tank bulunamayan gruplara tank olarak gidebilir. 30 dakika cooldown'ı olsa da savaş sırasında res edebilen tek class.

Rogue: Sınırsız damage makinesi. Mana derdi yok, vanish ile aggro'yu üstünden atabilir. PvP'de de çok güçlü ve zevklidir. Stealth quest yaparken ya da grinding yaparken çok işe yarar. Ama sunucuda 2031 rogue olduğu için grup bulmak için saatlerce uğraşabilirsiniz, sonra da bulduğunuz grupta 15 kişide 5 rogue çıkar, hiç bir item alamadan geri dönersiniz. Rogue alan bir guild bulursanız sorun olmayabilir. :p

Mage: Sınırlı damage makinesi. Mana derdi var, aggro'yu sıfırlayacak bir skill'i yok. Ama ice talentleri alırsa ice block ile kendini pasif kılıp başkalarına aggro'yu alması için zaman tanır. Ayrıca poly de oyunun en çok kullanılan crowd control'u. Neyse bunu biliyorsun zaten az çok. Ayrıca boş zamanlarında yemek ve içecek üretmekle yükümlüdür. :p

Shaman: Forumlarda onlarca sayfa "nerf shamaanz" diye ağlanmasına sebep olmuştur. Instance'larda genelde totem bırakıp melee savaşırlar, gerektiğinde heal ederler. MC gibi ileri instance'larda melee savaşmayı bile bırakırlar. İstendiği zaman -çok iyi olmasa da- tank da olabilir, yada offtank. PvP'de oynanması kolay ve güçlüdür. Her şeyi ortalama derecede yapabilirler, talent verdiği alanda süper olurlar.

Paladin: Açıkcası pek oynamadım ve oynamayı düşünmüyorum. Ama grup içinde süper destek class'ı.

Warlock ve Hunter'ı nerdeyse hiç oynamadım. Pet'li class'ları sevmiyorum. Ama özellikle warlock ilerde çok rağbet görüyor. MC'de damage meter'da en iyi damage veren warlock'tu geçen gün. Banish'de çok kullanılıyor. Soulstone, healthstone çok işe yarıyor. Kısacası süper. Hunter da yeni patch'de biraz boost'lanıyor, güzel olabilir.

Benim en zevk aldığım class warrior oldu. EU Final betada warrior oynadım. Oyun çıktığı gün açtığım karakter yine warrior'du. 4 ay sonra bu account'ı sattım. Şimdi yeniden başladım, ilk açtığım karakter yine warrior oldu. Bunlar arasında bir çok başka karakter yaptım, ama hiçbiri warrior kadar zevk vermedi. Zevk meselesi.. :)[signature][hline]Icq: [url=http://www.icq.com/whitepages/cmd.php
Sosyal ağlarda paylaş

mirage'nin warrior yorumuna kesinlikle katılıyorum. ben arkada (mage) büyü sallarken çoğunlukla nescafe veya krem peynirli ekmek :) yiyorum. hatta uzun saatler grind ile lvl kasarken makarna yiyebiliyordum hızımı kesmeden ehhe :)

ama mageler sadece instance değildir. evet dungeonda felan aggro sorunu var mage'in dokunsam agro alıyorum diyebilirim. ama frost mageler frostbolt atarak çok rahat edebilirler. yine de ben dungeon deil de bg seven biri olduğum için talent buildimi de o yönde yani 31arcane/20fire yaptım ve dungeonda ilk ölecek kişiyim ama pvp de en iyi talent budur, çok yüksek dmg koyar kısa sürede. hele o atmas (undead mage) vidyosunda nasıl pvp yapıyor. ben ce karizma odur.
karizma undead mage görmek için Atmas vidyoları:
vidyo1
vidyo2[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
Sosyal ağlarda paylaş

Fıghter olacaksan Orc olmanı tavsiye ederim , şekilleri hoş , giydikleri yakışıyor , dans etmediğin sürece hiç bir sorun yok :) Racial bonus a gelince bir rogue un kidney shot ve cheap shot unu resistlediğinde bana dua edeceksin :)[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Khasperet The Drow Assassin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mardox, 26 Ağustos 2005 11:01 tarihinde demiş ki:
:D "burası paticik fark burada" diyebiliyorum sadece :D , yöneticisinden oyuncusuna kadar herkes konuyu saptırmak için elinden geleni yapmış. Qui gelirse kulaklarınızı çeker.

En karizma warrior Tauren, ayrıca racial özellikleri de iyi.
Edit: Bir de oyundaki kütükten verseler silah olarak heralde açardım bi tau warrior ;)

[Bu mesaj mardox tarafından 26 Ağustos 2005 11:03 tarihinde değiştirilmiştir]

konuyu saptırmak değil amacım
görüldüğü üzere fikirler beyan edildikçe de haklı olduğum ortaya çıkıyor yavaştan

yani her şeyi "en" olan bir ırk-sınıf olabileceğini düşünebiliyor musunuz?

ayrıca dikkatini çekerim soru sadece en karizma sorusu değil,

said:
sdc_paris, 26 Ağustos 2005 09:26 tarihinde demiş ki:
En avantajlı en karizma en eğlenceli ırk ve karakteri söyler misiniz ally veya horde olarak?...

ortada bir çoğulluk yok yani, bunların tümünü üzerinde bulunduran bir ırk/karakter sorulmuş

"neden karakterine güvenen vs vs insanların cevaplamasını beklemiyorsunuz" diyen konu sahibine de cevabım;

o zaman neden eski konulara şöylece bir göz atıp "zaten" defalarca tartışılmış bu konu hakkında bir fikir edinip öyle konu açmıyosunuz?

bana kalsa bin defa tartışılır yeniden, bin defa da aynı şeyler yazılır çizilir, ama madem siz bunu konu dağıtmak ya da alakasız cevap olarak algılıyorsunuz o zaman buyrun buradan yakın derim ben; eski konular...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 26 Ağustos 2005 13:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bak bence sen en zor dönemdesin. o yüzden sıkıcı geliyo. ben o levellerde oyunu bırakıcam fln diyodum :P ara sıra bg'a git, sonra tekrar lvl kasmaya devam et. oyun oynuyoruz sonuçta, eğlenmek amaç; paso lvl kasarsan bayarsın. lvl 40 a gel ondan sonra oturuyo , zevki almaya başlıyorsun yavaş yavaş. olay sabır yani. ayrıca undead mage süper , özellikle +22 int veya demonslaying bi sword ile , cast ederken süper karizma oluyo :P ama burda da söylüyorum , resistler canını sıkabilir :p[signature][hline]Furytear LvL 50 Undead Mage | Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...