Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saclar gidiyo saclar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bence direk 2ye 3e falan vurdurun.. Hem saçlar rahatlar hemde her sabah uğraşmak zorunda kalmazsın..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Mesaj tarihi:
Ya penth yarın gel götüreyim seni bi berbere beyoğlunda. Ordan da dertli dertli içeriz ahah .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Mesaj tarihi:
Kaşlarına sarıldıımın :)

Yanları aldır,sadece arkayı uzat,tokayla baglıcak kadar diil.Sakal makal olayı varsa uzat favorileri hafiften assa ddiken biciminde bırak.Sonra bırak goatee ooh değmeyin karizmana :)

Sadece öneriydi.Ayrıca Saclara azcık sekil verelim ya.Wax falan kullansana ya da ısalk görünüm vercek sekilde jöle..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Evet bugün kestirmeye gidiyorum, cümlemize gecmis olsun[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Mesaj tarihi:
benim saçlarım gür sayılmasada iri dalgalı....ve iğrenç bişey bu saç...arkaadan toplanıosa 7/24 sürüp fön çektir...amaa tek tek çektir...yani kitle halinde olmasın...soona arkadan bağla..[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez?
Mesaj tarihi:
GG saclar

resim cekcek alet yok su an ama eheh[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Mesaj tarihi:
Bi ara bende öyleydim :)
Bonus irfan diyolardı . Aynı saç tipine sahibiz heh. Bende kestirmiştim gerçi sonradan kimse tanımadı ama.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
  • Yeni Oluştur...