ALEMDAR Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 lisedeydim yılbaşı tatili olacaktı ve okul tatile girecekti bir matematik hocamız Fatma isimli bir bayan :) sınav sonuclarını acıklıyordu ve soyledıklerı ' 5 alanlar sunlar.... 4 alanlar sunlar... 3 alanlar sunlar..... 2 alanlar sunlar... (ve bomba geliyor) arkadaşlar 1 alanları okumayayım şimdi onlar kendılerını bilmesınler yenı yıla guzel girsinler' ya hocam yarmıştın beni o zaman ya !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Dumurun büyüğünü şimdi yaşadım ben:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ben yaşadım ki ne yaşadım o an sadece hö yazabildim :) lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hadi arattıralım kesin başka topicler vardır :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Eternalus, 27 Ağustos 2005 14:08 tarihinde demiş ki: hadi arattıralım kesin başka topicler vardır :-) edih: arattırdım bi ton topic çıktı. boşverek en iyisi :D edit2: lol edit diye alıntı yapmışım [Bu mesaj Eternalus tarafından 27 Ağustos 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Peki[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Benim hocalarım hep doum günümde bana sıfır verirlerdi :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALEMDAR Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: khalad, 27 Ağustos 2005 14:26 tarihinde demiş ki: Benim hocalarım hep doum günümde bana sıfır verirlerdi :D uzuldum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 o kadar çok varki.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALEMDAR Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 paylaş o zaman bizimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Notlardan konu açtın da, benim değil arkadaşın komik bir anısını anlatayım.. Sınıfımızın sizden saf olmasın, bir saf çocuğu vardı (her sınıfta olurdu ya) :) Hoca notları sınıfa okuyordu. Arkadaşın notunu okumaya geldi sıra.. Osman beş (5) dedi, çocuk döndü bize el-kolo hareketleri yapıyo. Oh nası koydum nası aldım beşi diye. Biz şaşırdık nasıl olur diye, hoca osmana döndü ve tarihi cümleyi sarfetti.. Osman çalış çalış, sıfır beş aldın.. (0,5) O anki çocuğun dumur halini ve bize bakışını unutamıyorum.. Tarihi bir andı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 anlaşılmayan espriyi açıklıyorum: bakın pek zeki arkadaşlarım diğer notlardan (5 4 3 2) okuyunca zaten geri kalanlar 1 almış oluyor yani aslında kendilerini biliyorlar ama hoca öyle demiş ve çok komik hadi artık gülebilirsiniz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bizim dumur diye arkadaş vardı geçenlerde bi yanına uğradım çalışıyodu kaportacıda çıkıcam ama daha iyi biş var diyodu yemek + yol parası sigorta herşey var diyodu masa başıymış işde[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Oha kermit dumura uğradım... :-o bende dün akşam uğradım iki tek attık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Redeagle, 27 Ağustos 2005 14:06 tarihinde demiş ki: Dumurun büyüğünü şimdi yaşadım ben başka söze ne hacet[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALEMDAR Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Giovanni, 27 Ağustos 2005 14:38 tarihinde demiş ki: anlaşılmayan espriyi açıklıyorum: bakın pek zeki arkadaşlarım diğer notlardan (5 4 3 2) okuyunca zaten geri kalanlar 1 almış oluyor yani aslında kendilerini biliyorlar ama hoca öyle demiş ve çok komik hadi artık gülebilirsiniz:) haydaaa al bir dumur daha arkadaşımız cok net bir şekilde açıkladıgı için tesekkür edelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 geçende bindiğim otobüste milletin tutunduğu tavana bağlı olan boru adamların elinde kaldı! tavanda koca bi yarık da açıldı:D[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALEMDAR Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bir arkadasım dergıde okudugu dumurluk bır olayı anlatmıstı ' iki yakın arkadaş kavga etmişler baya bir tartışmışlar sonra bırlıkte dolmuşa bınmısler parayı uzatan kişi sofere parayı verırken aynen sunları demış ; şöför bey surdan bir ogrenci birde hayvan alırmısınız!!! ' :)[signature][hline]acıma yetime,döner koyar ..dütene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Giovanni, 27 Ağustos 2005 14:38 tarihinde demiş ki: anlaşılmayan espriyi açıklıyorum: bakın pek zeki arkadaşlarım diğer notlardan (5 4 3 2) okuyunca zaten geri kalanlar 1 almış oluyor yani aslında kendilerini biliyorlar ama hoca öyle demiş ve çok komik hadi artık gülebilirsiniz:) iide o kdr da dumurluk bi olay yok çünkü okumadıkları 0'da almıs olabilir.Yani çocuk 0 mı aldım 1 mi aldım die düşünebilir... (bkz: sıfır almak daha kötüdür )[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar