Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayatta ugradıgınız dumurlarınız

ALEMDAR

Öne çıkan mesajlar

lisedeydim yılbaşı tatili olacaktı ve okul tatile girecekti bir matematik hocamız Fatma isimli bir bayan :) sınav sonuclarını acıklıyordu ve soyledıklerı ' 5 alanlar sunlar.... 4 alanlar sunlar... 3 alanlar sunlar..... 2 alanlar sunlar... (ve bomba geliyor) arkadaşlar 1 alanları okumayayım şimdi onlar kendılerını bilmesınler yenı yıla guzel girsinler' ya hocam yarmıştın beni o zaman ya !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Notlardan konu açtın da, benim değil arkadaşın komik bir anısını anlatayım..

Sınıfımızın sizden saf olmasın, bir saf çocuğu vardı (her sınıfta olurdu ya) :)

Hoca notları sınıfa okuyordu.

Arkadaşın notunu okumaya geldi sıra..

Osman beş (5) dedi, çocuk döndü bize el-kolo hareketleri yapıyo. Oh nası koydum nası aldım beşi diye. Biz şaşırdık nasıl olur diye, hoca osmana döndü ve tarihi cümleyi sarfetti..

Osman çalış çalış, sıfır beş aldın.. (0,5)

O anki çocuğun dumur halini ve bize bakışını unutamıyorum.. Tarihi bir andı :)
Sosyal ağlarda paylaş

bizim dumur diye arkadaş vardı
geçenlerde bi yanına uğradım
çalışıyodu kaportacıda
çıkıcam ama daha iyi biş var diyodu yemek + yol parası sigorta herşey var diyodu
masa başıymış işde[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Redeagle, 27 Ağustos 2005 14:06 tarihinde demiş ki:
Dumurun büyüğünü şimdi yaşadım ben

başka söze ne hacet[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Giovanni, 27 Ağustos 2005 14:38 tarihinde demiş ki:
anlaşılmayan espriyi açıklıyorum: bakın pek zeki arkadaşlarım diğer notlardan (5 4 3 2) okuyunca zaten geri kalanlar 1 almış oluyor yani aslında kendilerini biliyorlar ama hoca öyle demiş ve çok komik hadi artık gülebilirsiniz:)
haydaaa al bir dumur daha arkadaşımız cok net bir şekilde açıkladıgı için tesekkür edelim :)
Sosyal ağlarda paylaş

bir arkadasım dergıde okudugu dumurluk bır olayı anlatmıstı
' iki yakın arkadaş kavga etmişler baya bir tartışmışlar sonra bırlıkte dolmuşa bınmısler parayı uzatan kişi sofere parayı verırken aynen sunları demış ; şöför bey surdan bir ogrenci birde hayvan alırmısınız!!! ' :)[signature][hline]acıma yetime,döner koyar ..dütene :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Giovanni, 27 Ağustos 2005 14:38 tarihinde demiş ki:
anlaşılmayan espriyi açıklıyorum: bakın pek zeki arkadaşlarım diğer notlardan (5 4 3 2) okuyunca zaten geri kalanlar 1 almış oluyor yani aslında kendilerini biliyorlar ama hoca öyle demiş ve çok komik hadi artık gülebilirsiniz:)

iide o kdr da dumurluk bi olay yok çünkü okumadıkları 0'da almıs olabilir.Yani çocuk 0 mı aldım 1 mi aldım die düşünebilir...
(bkz: sıfır almak daha kötüdür )[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...