Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

siz süpersiniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya şu an emule ve soulseek açık site geç açılıyor nedir bu yahu?? bi açıklama yapsana
EDİT: açtım siteyi bunun çok daha yaratıcıları vardı.(yanlış anlama tyran lafım sana değil) ama becerememişler.saatler süreni vardı bunun zamanında o çok dehşetti.internete yeni başladığım zamanlardı acayip tırsmıştım valla virüsten falan bahsediyordu
[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies

[Bu mesaj misanthrope tarafından 26 Ağustos 2005 18:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
super ya tamda buna ihtiyacim vardi..[signature][hline]
Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
This is our last stand;our last chance...
Mesaj tarihi:
Aaaa çok güzel bu ya:) Bazılarının ihtiyacı oluyor egoları için yolliim hemen:)
Notcuk: Forumla alakalı biri değil gıpraşmayın:D[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Mesaj tarihi:
Ehehe ya biliorum ben kendimin süper olduunu ne gerek var böle yağlamaya fln ... Zaten süperim ben :)
(aaa sımarık mode on'da kalmıs :p)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
isim cok hos :D otomatik yıkama yağlama makinası[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an...
Mesaj tarihi:
yıllar öncesinde bu vardı bende :D değiştirebiliodun o şeyler ' alert ' komutu ile oluyor . Süfer bişi bu baya ii şeyler çıkarta biliyorsun[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Mesaj tarihi:
evet haklı en büyük burçak demirtaş başka büyük yok:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
Yalnız isminizi girin butonun avazgeç koymuş ama vazgeçin fonksiyonu yok. Geriye "null" dönüyor ve isim yazılacağı yerde "null" yazıyor. LOL[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
  • Yeni Oluştur...