Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

su icme tutoriali

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

simdi size su nasil icilir bunu anlatacagim,

oncelikle bir adet bardak aliyoruz.

sonra bir pet sise su aliyoruz, tercihen buz dolabindan soguk.

akabinde pet sisemizin kapagini aciyoruz ki bu cok onemli bir ayrintidir, acmazsaniz basarili olamazsiniz.

sonra bardagimiza siseden suyu dolduruyoruz. dikkat ediyoruz mutfak tezgahina fazla dokmemeye calisiyoruz.

goz karariyla bakiyoruz bardak yeterli doluluga ulastiktan sonra siseyi duzgunce cekip kapagini kapatiyoruz. zamanlama cok onemli yoksa bardaktan su tasar.

sonra bardagi asagida ki sekilde tutup, agzimiza (resmi yok yerini biliyorsunuzdur) goturup iciyoruz.

bitti.

Mesaj tarihi:
güzel olmuş ben "hep nerde yanlış yapıyorum" diye düşünüyordum :P

resimler düz olsa daha bi güzel olacakmış :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Mesaj tarihi:
ehu ehu ehu[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Mesaj tarihi:
birazdan tavada su tutorialle karsınızdayım..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
ahahah, süfersin.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
valla ben tavada salamdan once soguk suyumu acmistim . ustelik siseden iciyorum her delikanli gibi .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
3'de takıldım, kapağı kapatamıyorum onu es geçmissin.[signature][hline]eyes attach to your mute portrait we spoke only through thoughts together we gazed, awaited hours brought thirst and the rising sun
Mesaj tarihi:
Bende hazırlıcam nasıl aç ve susuz kalınır diye.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Mesaj tarihi:
said:
huun, 28 Haziran 2005 03:56 tarihinde demiş ki:
valla ben tavada salamdan once soguk suyumu acmistim . ustelik siseden iciyorum her delikanli gibi .
heh şişeden içmekle ilgili bir fıkra var. sen bu lafı pek kullanma bence : )[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Mesaj tarihi:
1 dk da millet bizim zorumuz ne bu kadar kişi gecenin bilmem kaçında :D

Aç susuz :d

yaws alemiz walla billa :)[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Mesaj tarihi:
Aklın nelere çalışıyor Zopik :yapma:[signature][hline]elvyn:
sen nerden mezunsun
ucanadam:
okul?
elvyn:
hayır ev lol

[Bu mesaj elvyn tarafından 28 Haziran 2005 04:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
=)))

suyu bardaktan içen gaydir, biz topluca kıroyuz, dağılın...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

Mesaj tarihi:
Gece gece bütün patiler sapıttı
hayırlısı olsun...
wc tutorialları da gelcek birazdan[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
Mesaj tarihi:
said:
Duke_Guybrush, 28 Haziran 2005 04:11 tarihinde demiş ki:
su içtim'ler çoğaldı sanırım o yüzden açılmış bir topic bu.

olabilir..[signature][hline]Beş Hececiler
  • Yeni Oluştur...