Fili Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Esnaf said: spoiler bence geçemeyecekler, knuckle ile yancısı gidecek çünkü dede en sonunda bu planın başarıya ulaşması için birkaç kişiyi feda etmeliyiz tarzı bir şey diyordu. Gon ve killua yerine bu adamları feda etmesi çok daha mantıklı olur anime açısından ama bilemeyiz bakalım neler olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 bir de bleach gibi olsa anime içimiz rahat eder nasılsa kimse ölmicek diye de hunter x hunter olunca çat die veriolar eline kafayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Çok başarılı HxH, kesinlikle çok iyi gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Fili said: Esnaf said: spoiler bence geçemeyecekler, knuckle ile yancısı gidecek çünkü dede en sonunda bu planın başarıya ulaşması için birkaç kişiyi feda etmeliyiz tarzı bir şey diyordu. Gon ve killua yerine bu adamları feda etmesi çok daha mantıklı olur anime açısından ama bilemeyiz bakalım neler olacak abi öyle bir imkan yok, intro'da sürekli kralı gösteriyor. kral bizimkilerler kapışmazsa ne anlamı var. knuckle ve diğer tırsak elemanı geçerler. adaya giderler. adada dedenin yanındaki iki hunter'dan biri veya ikisi birden ölür. royal guard'lar bir şekilde elimine edilir, kral'la bizim iki eleman karşı karşıya gelir keserler. ya da kurban etmemiz gerek dediğği kişi dedenin kite da olabilir, sonuçta görüldüğü üzere kite ciddi antrenmana girmiş, onlardan biri sayılıyor her ne kadar şu an düşman olsa da. ha kite bizimkilerin karşısına gelirse bizimnkilerin dayak yiyeceği kesin de duygusallıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 spo dede kendini feda eder.Zaten yaşı başını almış gerek yok yaşamasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Vioxx lol. dede hepimizi gömer çok çakal adam Seru introyu geçiyordum ben o yüzden bilmiyorum ne gösteriyor ama royal guardları bile zor alacak gibi duruyorlar kralla nasıl baş edecekler bakalım. Feda etme konusunda da evet o dumancı ile kankasını feda edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 1 hafta daha beklicez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Bir solukta 25'e felan geldim lanet olsun bu threadi aktif tutanlara, görmesem unutmuştum hunterxhunter'ın varlığını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 2. solukla geriye kalanları bitirirsin. sonra bizim gibi her hafta topic uplarsın burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 oha süper bölüm... kiluanın dövüşü daha heyecanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Hadi Hunter x Hunter ın ne kadar iyi olduğundan bahsetmeye devam edelim. 91 Tek bölümde hikayenin akışını bayağı değiştirdiler ama. Böyle beklemiyordum hiç :/ Kaybedeceklerini de beklemiyordum, ya kazanırlar Gon ve Killua gider ya da hepsi birlikte gider filan diyordum. Gerçi protagonistleri dışarıda tutmazlar tabii, eninde sonunda ya King le dışarıda kapışmak zorunda kalıcaklar, ya birşeyler olucak kapışmaya gidecekler orası kesin de... 1 ay içinde Pitou hepsinin kafalarını kucağa alır ya. Dövüşlerin devamını da görseydik keşke, öyle sahne kesilip bırakılır mı... :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 dur şimdi geldim eve izleyip hemen bahsedicem ne kadar iyi olduğundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 bir one piece değil ama iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 ben de beklemiodum, killua ve gonun arkada kalacağını da başta bizim yaşlı adam dedi ya, bu missionı birilerini sacrifice etmeden bitiremicez diye, belki de knuckle ve shoot ölecek bu yüzden. (mangayı okumadım, tamamen varsayım yapıyorum) openinglerden vs. den hep kralın karizması olan , böle phantoom troop başındaki adam tadında birisi olacağını düşünüyordum. Gitti über lamer, kaprisli, şımarık kral çıktı ya. Daha iyi oldu, hemen kesilsin gebersin, bizim Colt'un da başından beri iyi bir adam olduğu belliydi ya ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Evet ya kral çok gıcık. Biraz ağırlığı olsaydı bari, tiksindim. Ama hemen öleceğe hiç benzemiyor, arc başlayalı 10-15 bölüm filan oldu asıl villain i daha yeni görebildik. 2 bölümde keserlerse çok tırt olur ahahahah. Knuckle ın nen bloklaması bitene kadar diğer hunterları bol bol gösterirler işte, arada Gon ve Killua için bol bol training verirler, sonra Gon ve Killua kimi bulurlarsa yanlarında götürürler hepsini döverler işte... Bu süre içinde de Pitou bütün hunterların kellesini kucağa almış olur tabi ^_^ (ya dede hariç hepsi, ya da dede kendini feda eder diğerleri kurtulur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Bunun da sposunu mangayi rastgele bolum acarak aldim kendi Allah benim belami Gerci baska turlu zaman gecmiyor yazlikta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 bölüm pek iyi değildi ama geçiş bölümü gibi bir şeydi heralde. şimdiye kadar dede ye eşdeğer gördüğümüz tek kişi killua nın dedesi ve babası acaba dede onları mı çağırcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Spoiler girseler keşke :) Hunterlarin hayatlarını felan anlatsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 şunu fastforward anlatsalar da bitince bir oh çekip rahatlasak. bal çal ara bal çal ara bal çal ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 bitmesin arch kalmıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Evet ya bitmesin. Bu arc bayağı hardcore gittiğinden ben de izlemeye pek dayanamıyorum ama yine de bitmesin. Manga da pek ilerlemiyor sanırım, bir kere yetişti mi animeyi komple bırakacaklar herhalde... Mangaya yetişmesine ne kadar kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 nası ya.. 10 senelik falan manga değilmi hunter x hunter? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 ne yazıkki manga cıkmıyor gibi birşey 2010-2011 e kadar iyi bölüm cıkardılar ondan sonra durdu. Bu arch mangada 318 de bitiyor en son mart 2012 de 340ıncı bolum cıktı 340.1 ve 340.2 bolumler ise geçmişi gösteren bölümler olarak aralıkta cıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Cuce said: nası ya.. 10 senelik falan manga değilmi hunter x hunter? adam kafasına estikçe yazıyor ya shonen jump da her zaman ona yer var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 çok kötü bölümdü ya, böcek draması nedir arkadaş. hele o bebek ne saçmasapan işti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar