Remus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Eski Seri burda bitiyordu :( Gelecek bölümde manganin ilk bölümünde göstermedikleri bi yer göstericekler :) Haftaya yeni arc başlıyıcak gibi olmadı bi sonraki hafta :) Tamda buralarda mangayi sallamamaya başladıydı eleman bakalim animeciler nasil kotaricaklar :)
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 böcüklerlemi uğraşçaklar şimdi. dede hunter var op de onuda görcez heralde bu arc ta :D
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 bu arc bayağa acayip sanki hunter x hunter değilde berserk gibi ama bakalım nasıl yapıcaklar
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 OP de Cell mi vardı yoksa bana mı öyle geldi:p
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 bu arc tan sonra mangaya yetişiyor heralde :P ne yapıcaklar acaba. manga çizimleride cidden rezaletmiş :D
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 bir solukta 48'e geldim bende, yukarıdan eski seri sposunu aldım üzüldüm gerçi ama olsun. Çok iyi gidiyor ya, One Piece'te güncele yetişmeye çalışırken bildiğin acı çekiyordum bazı yerlerde, izlemeyip atladığım yerler vardı. Bunun dandik bölümlerinde bile zaman nasıl akıp geçiyor anlamıyorsun. Harika olmuş cidden,
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Remus said: bundan sonra 1 ark daha var Dragon Ball X Hunter Z Saga : Insektü Kingü Perfektü Cerrü
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 yazık oldu lan kıza :( üzüldüm.alayına nasıl gider yapıcaklar merak ettim.sağlam yardım almaları gerekicek.şu manga nın çizimleri güzel olsa ona başlayacamda çizimler tam bir felaket :D
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Bu arc böyle ya bayağa sert gidicek devamıda
kek Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 oha yuh dedim ama. o kadar eski bölümlerde gördüğümüz hatta openingde bile olan kız ilerde bizimkilerle birleşecek filan sanıyordum ben. bildiğin yediler. şok oldum resmen.... harika gidiyor seri (tu)
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Evet ya yazık oldu :/ İşin kötüsü random villain yedi, bari queen e yedirselerdi de rakip olarak geri dönseydi.
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Ağır spoiler olucak ama bu arcta bi hisoka olucakti o zaman gore'un dibine vururduk. Ama yok malesef :(
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 2 haftadır Hunter x Hunter ın ne kadar iyi olduğundan bahsetmemişsiniz, hepinizi kınıyorum. 82 Bayağı gore gidiyo ama arc. 2 bölüm önce tavan yaptı ama hala aynı abartı şekilde devam ediyor. Normal hali bile Nen user insanlar kadar güçlü olan chimera antlar bir de nen kullanmaya başlayınca karşısında kim durabilir ki? OP de hunterların başı olan dede vardı belki o gelip döver. Ya da Kite-Hisoka-Chrollo seviyesinde bayağı bi hunter gerekir işte ama onlar bile Nen kullanan antlara karşı pek bir şey yapabilir mi bilinmez. Ama şu arc çok iyi ya.
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 abi şimdi izledim bu bölümü ne kadar iyi olduğundan bahsedecektim hepinize hunter x hunterın ama sen bahsetmişsin das
Öne çıkan mesajlar