Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hunter x hunter

fotosentez

Öne çıkan mesajlar

son arc'ı biriktirmiştim. yeni izledim hepsini 2 günde falan. koca animede bi tek kimera arc tırt, onda da tek suçları mangayı birebir takip edip temponun içine etmeleri. kızıcam kızamıyorum. onun dışında adaptasyon olarak mükemmeldi bence. özleyeceğim seni hxh :(
Sosyal ağlarda paylaş

Geldiği filan yok, nerenizle izliyosunuz abi?
O en sonda gelen hunter exam elemelerinde yol gösterme görevindeki shapeshifter yaratıklardan biri, göstere göstere asıl formuna döndü bir de, ilk geldiği sahne haricinde de tamamen gerçek formunda gösterdiler.

Amane şaşırmış gözüküyordu ama Canary tepki vermedi, o ayarlamıştır herhalde. Killua Gotoh'un öldüğünü öğrenmesin diye de işaret ediyordu işte.
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

Geldiği filan yok, nerenizle izliyosunuz abi?
O en sonda gelen hunter exam elemelerinde yol gösterme görevindeki shapeshifter yaratıklardan biri, göstere göstere asıl formuna döndü bir de, ilk geldiği sahne haricinde de tamamen gerçek formunda gösterdiler.

Amane şaşırmış gözüküyordu ama Canary tepki vermedi, o ayarlamıştır herhalde. Killua Gotoh'un öldüğünü öğrenmesin diye de işaret ediyordu işte.

olm ben onu şey sandım lan o shapeshiftr lar gotoh muş en başından beri dgfdfdsgsdf
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...