Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 nası biter lan neden ya sebebi neydi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Manga... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 manga muhim değil ya yazarım ben bi hikaye onu çeksinler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 manga da sonraki arc baya iyi ya keşke manga çıkarmak yerine senaryoyu yazsada animeden devam etseler :( hem çizimle de uğraşmaz pis üşengeç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Adam tam evreni önümüze açtı orada bitirdi animeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 beter olsun karıncalarla kanser ettiler bir daha başlamaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 ağlattılar geyler :( özleyeceğim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 karıncaları bile özleyeceğim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 karıncaların amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Üşüyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 son arc'ı biriktirmiştim. yeni izledim hepsini 2 günde falan. koca animede bi tek kimera arc tırt, onda da tek suçları mangayı birebir takip edip temponun içine etmeleri. kızıcam kızamıyorum. onun dışında adaptasyon olarak mükemmeldi bence. özleyeceğim seni hxh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 her up olduğunda bu başlık bir üzüntü basıyor :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 ya ben sormayı unuttum gotoh ne ayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 oha harbi lan gotoh ne ayaka ben de anlamadım nası atladık orayı :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 ha? neyi atladık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 öldü orda, şekil değiştiren şeylerden biri o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Geldiği filan yok, nerenizle izliyosunuz abi? O en sonda gelen hunter exam elemelerinde yol gösterme görevindeki shapeshifter yaratıklardan biri, göstere göstere asıl formuna döndü bir de, ilk geldiği sahne haricinde de tamamen gerçek formunda gösterdiler. Amane şaşırmış gözüküyordu ama Canary tepki vermedi, o ayarlamıştır herhalde. Killua Gotoh'un öldüğünü öğrenmesin diye de işaret ediyordu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 ayıp lan ölünün arkasından shapeshift yapılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 ShadowFury said: Geldiği filan yok, nerenizle izliyosunuz abi? O en sonda gelen hunter exam elemelerinde yol gösterme görevindeki shapeshifter yaratıklardan biri, göstere göstere asıl formuna döndü bir de, ilk geldiği sahne haricinde de tamamen gerçek formunda gösterdiler. Amane şaşırmış gözüküyordu ama Canary tepki vermedi, o ayarlamıştır herhalde. Killua Gotoh'un öldüğünü öğrenmesin diye de işaret ediyordu işte. olm ben onu şey sandım lan o shapeshiftr lar gotoh muş en başından beri dgfdfdsgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 lan ben bunu çok özledim ya 4 gündür youtubeta ne kadar hxh videosu varsa izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 mangası geri dönüyormuş galiba başta bi heyecanlandım, sonra en fazla 10 bölüm çizer sonra hiatus meh dedim http://www.shonenjump.com/p/sp/1603/hxh/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Gizli said: lan ben bunu çok özledim ya 4 gündür youtubeta ne kadar hxh videosu varsa izliyorum. böcek arkı ile ilgili olanları da izle o zaman. özlemin tekrar nefrete dönüşsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 manga 350 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar