Mortis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ilk Pitou, Kite'ı dövüp, Killua da Gon'u sırtında taşıyıp kaçtığında Knov ve Morel bunları bulup, dalga geçmişlerdi. bu çocuk işi değil vs. Killua da sizden çok daha güçlü falan demişti onun acısını çıkarmışlar, gördün şimdi babayı, saçların korkudan beyazladı şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ya adam gibi combat zaten pitou vs gon&kilua olacak gibi faget kelebek çok güçsüz bişi çıkacak kesin o diğer kaslı şeyde aptal bişeye benziyor morel'de güç 35% falan bisküvi gelir belki yardıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 dedeyi unuttun haftalardır aylardır meditasyon yapio, kral ile kapışcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Kralda hepsine sağ click atıcak potansiyel var dede yalan dolan duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Evet ya dedeyi fena harcıycaklar gibi. Pitou dan bile güçsüz olduğunu söylemişlerdi, Kralı dövmesi imkansızdır herhalde. Ölür ama kralı da öldürür ya da öldürülmesini sağlayacak bir şeyler yapar filan diye çıkıcaklar herhalde işin içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Animede dedelerin küçümsenmiyeceğini öğrenemedinizmi lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 kral hiç savaşmaya da bilir o kızla ilişkisi tehlikeli yerlere gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 animelerde dedeler küçümsenmez beyler. dede>all ulan yanlız bundan sonra anime nasıl devam edicek ki lan asfkşnasf en güçlü hunter dedikleri dede ile eş değer güçde bi böcekle kapışacak gon ve killua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 En güçlü hunter dede değil kendisi de demişti diye hatırlıyorum. Ging Freaks en güçlülerden biri mesela ilk üçteydi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Evet hiç en güçlü dede denmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 dedeye gelene kadar silva chrollo zeno tonpa falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 tonpa bu değilmiydi lan safljansfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 nerde o Freak insan ırkının ona ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 fin ağır spoiler vermiş ya.ayıp fin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 joker abi nerde ya ucundan gözükse bi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 harbiden tonpa ne alaka yav, mangasından spoiler mı verdi naptı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mangada tonpayla ilgili bölüm hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 yok abi wikisine falan baktım tonpanın bi olayı yok yani bildiğimiz dandini şişko işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 oha lan dalgasna ekledim listeye manga spoilerı sanmak nedir tonpayı ahahhahahahahhdshfhsdfhsdhfdshf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 aslında gon'un babası tonpaymış üzülmesin diye söylememişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 chrollo ve silva'nın gerçek gücüyle ilgili adam akıllı bilgi verilmedi ki anime de; yani chrollo biliyoruz da çok efektif bir güç ve ultra süper zeka olması dışında bir artısını görmedik. Silva'nın gücü zaten gösterilmedi, kaçınmışlardı. Zeno'nun da gücü belli değil ama belli testisli. Bir de mangadan spo almıştım; Manga Spo, Zeno Ya ben ilerilerden bir spoda Zeno ve bizim dedeyi birlikte görmüştüm. Lan diyip okumadan kapatmıştım hemen de sanırım ortak bir geçmişleri vs. de var. En kötü aynı dönemin elemanları olarak böyle testisli takılıyor olabilirler. Panpalar orası kesin de çok ağır spo, bizim dede ile ilgili. O kadar ağır ki spo içinde spo Gerçi bizim dedo ölüyor onun sposunu aldım da sdfsd Zeno yancılık yapıyor sanırım kralla kapışırken, o kadar bakınmadım işte. Dede ile ilgili de kendisi demişti zaten, başgan seçildiği zaman en güçlü Nen kullanıcısıymış ama Morel ve Knov'la konuştuğunda onlar için şimdi benden daha güçlü bile olabilirsiniz, eskisi gibi değilim vs. demişti. Ben olayların sonunu biliyorum, mal gibi manga sposu aldığım için ama nasıl gelişeceğini cidden çok merak ediyorum. Kafamda bir senaryo var ama bakalım umarım o çıkmaz, daha heyecanlı olur :D Buraya kadar fazlasıyla iyiydi, hiç spo almamışım gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 sonra ki bölüm dede geliyor nihayet.galiba killua nın aileden de yardım alıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 guc nende bitmiyo ama, tecrube var zeka var görgü edep adap var. en bastada gatsu var gatsu. ole hamam böceği görüp cıyaklıya cıyaklıya sacı ağıran adamlarla karsılastırmayın dededi. dede olmus adam bikez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Cuce said: guc nende bitmiyo ama, tecrube var zeka var görgü edep adap var. en bastada gatsu var gatsu. ole hamam böceği görüp cıyaklıya cıyaklıya sacı ağıran adamlarla karsılastırmayın dededi. dede olmus adam bikez. ahaha knova hiç saygın kalmadı di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 lan madem kacıcan gidicen ayakkabılarını alda öle kac git lavuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar