Fiercewind Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Yonja ayarında bir site daha kalitesiz ama kalabalık baya eğlenceli bide kendi pageinizi editleyebiliyosunuz falan yanlış bilmiyorsam diğerlerinde yok bu www.myspace.com[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Teşekkürler Kayacığım[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 NE DEMEK!!!:D[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 hımm güselmiş ama nedense böle siteler ilgili mi çekmiyo[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ehh seninde dediğin gibi idare eder.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 www.zorpia.com kral bence harika hatunlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 turklerde www.seytantuyu.com yapmıs[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ya yonjada bayıyo bence artıq bı ton amele tıpde adamlar var[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yonja 80630 falan bayar yani alternatif bu daha yabancı ağırlıklı ondan verdim :)[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ya bigün sırf merak gircem şunlara na buraya yazıyorum ne var orda çok merak ediyorum ama hep üşeniyorum[signature][hline]--ŞŞşşşt! sus iki dakka-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvda Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 www.cadde14.com var birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: SoulCube, 19 Ağustos 2005 17:27 tarihinde demiş ki: www.zorpia.com kral bence harika hatunlar var +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 cadde14 invite'ı olan var mı?[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 www.ii2.org da war[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 bu myspace bana mı öyle geliyor bilmiyorum da diğer tüm arkadaşlık sitelerine göre sanki biraz daha ciddi. ünlüler, gruplar vs. fanlarıyla buluşuyor, topluluklar etkinliklerinin duyularını falan orada yapıyor. içerik olarak diğer arkadaşlık siteleriyle aynı olsa (profil hazırlıyorsun, arkadaş ekliyosun, yorum yapıyosun, oyluyosun, resimleri yorumluyorsun vs.) kullanım bakımından daha farklı olduğunu düşünüyorum. (biraz eski bi başlığa attım ama aynı konuda 2. başlığı açmıyım dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 myspace çok kapsamlı. sevdiğin müzikleri anında dinletebiliyor, resimlerini büyük albümler oalrak gösterebiliyor, vidyolarını paylaşabiliyorsun. Ayrıca çoğu aktivitenin, ünlü kişinin, şarkıcıların, grup elemanlarının myspace sayfaları da bulnumakta. Buradan bazı parçalarına ulaşabiliyor, merak ettiğiniz grupların şarkılarını hemen dinleyebiliyor(indirmeden) onlar hakkında bilgi sahibi olabiliyosunuz. meslea müzik ksımında biri Mikael Akerfeldt'in İbrahim Tatlıses dinlediğini kevşetmiş. devasa şablon [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 20:51 tarihinde, Caranlothwen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 myspace sadece arkadaslık sitesi değil, müzik grupları ve sanatcılar için ayrıca bir üyelik sistemi de var. bu sayede kendi grubunuzu tanıtıp kayıtlarınızı digerlerinin kolayca dinleyip sevmesini saglayabiliyosunuz :) temayı da istediginiz gibi değiştirebiliyorsunuz. mesela ben arkadasların grubu olan Silent Disaster için bir tasarım yaptım buyrun bakın surdan, bi de dinleyin tabi seversiniz belki :) http://www.myspace.com/sdisaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 kendi bölümünü tasarlama olayı hoş gerçekten, geçende biraz kafa yorup burayı yaptım. fena da olmadı sanırsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 internetin çöplüğü.. artığı.. ipini koparanın site açtığı ve "ehehe ekleme için teşekkürler.. kib" falan yazdığı kanalizasyonu.. zamanının geocities 'i gibi acilen ölmesini dilediğim ancak günden güne yayılan virüsü.. "bakııın sitemde bilmem kimin şarkısını da koydum pırıltılı gif.lerim de var.. ne iğrenç sayfam var di mi?" diyarı.. ayrıca bir sürü -sürüsüne bereket- grubun, sanatçının ortak tanıtım pazarı.. Keşke sadece üretenler (doğru düzgün bişiler üretenler) yer alsa ve diğerlerini temizleme imkanı olsa.. Hayal elbet... üstten çekilmiş "ne coolum" fotoları, yalan yanlış bilgiler ve üstünden eğretilik akan bir "kişisel satış+tanıtım"sitesi.. geneli budur.. sevmiyorum hiç evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 http://www.myspace.com/bonemurat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 arkadaş listendeki tom kim? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 ya bot, ya da sitenin yöneticisi. hesabı açar açmaz o friendle başlıyorsun. level 1'de verilen kılıçlar gibin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 said: level 1'de verilen kılıçlar gibin... ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 sitenin sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar