Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Piercing [öeh]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 23 Ağustos 2005 15:32 tarihinde demiş ki:
Bunlar hayattan beklentisi olmayıp ilgi çekmek için başka yolu kalmamış bir grup hilkat.

en güzelini demiş[signature][hline]paint it black arkadaşım
Mesaj tarihi:
Kafayi cekip cekip bi yerlerini deliyo bu salaklar herhalde. Ilerde cikacak acisi..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US
Kadavra - Night Elf Druid - Level 4x - Illiadan/US
Now in Sydney, Australia...
Proud employee of;
Swissotel Sydney
Hilton Sydney
Mesaj tarihi:
Gerçek değiller gibi...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
photoshoptur bunlar ya imkansız adamın kulağına telefon girmez yani... :)
Ama komik ve mide bulnadırıcı olmus[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
ıyy...tiksindim ya adamlardan
gırtlaana yaptıran adamdan resmen iğrendim ...bu kadar iğrençlik olamaz ıyk :|[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
O ne lannnnnn bööö[signature][hline]MeLiKeJiK.!!
Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an...LAN BUNLAR BANA PASO DEĞDİRSİN HÜLEAAAAN!
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 23 Ağustos 2005 15:32 tarihinde demiş ki:
Bunlar hayattan beklentisi olmayıp ilgi çekmek için başka yolu kalmamış bir grup hilkat.

Biz bunlara gerizekalıda diyebiliyoruz ( pardon ).

Hayata boş bakıp eğlenmeyi bilmeyip,diğer insanlardan farklarının olmalarını düşünüp böyle iğrenç yolu tercih etmiş olan boş insanlar işte.Allagım dg kidgınxfgöü ayh yazamadım içim titredi birden[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
  • Yeni Oluştur...