reyou Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ne yapardınız? :D[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ne sen sor ne ben söyleyeyim=)[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 En zevk aldığım noktaları tesbit eder normale döndüğümde uygulardım karşı cinse..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 lesbiyen olurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 kendimi anlamaya calisirdim.zira baska türlü olmuyor.[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 yok o boşa giderdi.. kadınlar bile birbirini anlamıyor... mutlaka duymuşsundur, kadınları anlamıyorum diyen akdınları. daha kendilerini anlamıyolar, biz hiç anlayamayız..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Bir sevgili bulurdum . ''Kız tribi'' atardım . Çok eğlenceliye benziyor yoksa bu kadar sık yapmazlardı . daverc çok güzel bir noktaya değinmişsin bu arada hehe.[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Fotoçopladım Aşk'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ayaklarımı incelerdim[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ameliyatla erkek olurdum O_o[signature][hline]#3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 eski halime dönmenin bi yolunu bulurdum ...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Gerci karsi cins hakkinda bilmedigin birsey kalmadiginda,heycan yok olur,buda herseyi bitirir.Boylesi en iyi heralde[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: zgrw, 24 Ağustos 2005 00:43 tarihinde demiş ki: eski halime dönmenin bi yolunu bulurdum ... Bi hafta bekle dönüyosun zaten heh :)[signature][hline]Peek-a-boo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Kasanova, 24 Ağustos 2005 00:50 tarihinde demiş ki: önüme gelenle birlikte olurdum :) şu anda erkek o...usuyuz zaten kız oluncada aynı olurduk yannız geri döndüğünde bıraktığın şeyler aynı kalmayabilir..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 kız olacağım için bu tür sorular soranlara aklımdan geçeni yapamazdım. 1 hafta beklerdim, erkek olduktan sonra bu tür sorular soranları o zaman bulurdum..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Kasanova, 24 Ağustos 2005 00:50 tarihinde demiş ki: önüme gelenle birlikte olurdum :) şu anda erkek o...usuyuz zaten kız oluncada aynı olurduk HuUUuUUUUUUUuUU[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Fotoçopladım Aşk'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 napacam ya yani normal hayata devan edemezsin değiştin e kendini ayrıntılı bir biçimde incelemekten başka ne yapa bilirsin geri kalan herşeyin aynı bir vücüdün farklı...[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 heralde bende olabildiğince kız arkadaş edinirdim, 1 hafta dolmaya yakın onlara: "ben amerikaya gidiyom ama benim bi kuzen var o gelecek buraya onunla tanışırsınız (tabi ben oluyom o kuzen) süper muhabbeti falan var karizmadır diye yağlardım kendimi... tabi bu arada hangisi neyden hoşlanıyo diye sorup soruştururdum.. sonra ben gelirim :) ve 1 haftadan beri ağda muhabbeti yaptığım kızlarla, artık onların nelerden hoşlandığını bilerek mutlu bir hayat sürerim :P (yaw amma fesat bi cinsis bu arada ya, yani harbiden cinss :P[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 :))))))))))))))))))))))))))9999999999999999999999999dokuzdokuzdokuzdokuz[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 kız oldugum zaman benımle bırlıkte olmak ısteyenlerın telını alırdım 1 hafta sonra bulusalıp dıyıp onları döverdim :P hehehe[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Böyle bir film vardı, adını unuttum da izlemiştim. Kimsenin sevmediği iğrenç bi adam ölüyo, ama ölmeyi kendine yediremiyo, Tanrıyla anlaşma yapıyo, başka bir bedende (bunun da daha sonra kadın bedeni olduğunu öğreniyo anlaşma yapıldıktan sonra) dünyaya geri dönüyo ve kendisini seven tek bir insan bulabilirse hayatını geri kazanacak, aramaya çalışıyo bu arada da kadın olmaya alışmaya çalışıyodu. Hayal meyal hatırlıyorum da eğlenceliydi.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Bu arada soruya cevap vermeyi unutmuşuz arada, eheh aslında çok şey var yapacağım şimdi aklıma gelen. Ama heralde bir-iki erkek süründürmeyi denerdim bir, diğerlerini yazmaya gerek yok, hemen hemen herkesin aklına gelebilecek şeyler...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mutlu olurdum :) erkekleri anlamaya çalısırdım :) hmm...bir de erkeklerin gözünden kızlar nası gözüküo anlamaya çalısırdım ;)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 hot chick sanırım o film[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 mümkün olduu kadar kızlarla muhabbet ederdim. farklı bi bakış açısı we bilmediim şeyleri öğrenmeye çalışırdım kızlarla ilgili.1 hafta az tabi bunun için.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Rewendor, 24 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: Böyle bir film vardı, adını unuttum da izlemiştim. Kimsenin sevmediği iğrenç bi adam ölüyo, ama ölmeyi kendine yediremiyo, Tanrıyla anlaşma yapıyo, başka bir bedende (bunun da daha sonra kadın bedeni olduğunu öğreniyo anlaşma yapıldıktan sonra) dünyaya geri dönüyo ve kendisini seven tek bir insan bulabilirse hayatını geri kazanacak, aramaya çalışıyo bu arada da kadın olmaya alışmaya çalışıyodu. Hayal meyal hatırlıyorum da eğlenceliydi. ahaha hatırlıyorum [spo1=hatta]sonunda kız çocuk doğuruyodu ölüyodu doğururken birtek o seviyodu onu kadın olarak [/spo]çok küçükken izlemiştim gülmüştüm tani lezbiyenliği anlamamıştım ozmanlar[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar