Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interface konusunda son nokta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Millenium Falcon'un kontrol panelinde hissettim kendimi resmi görünce : )

[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?

Mesaj tarihi:
ayyy bunla oynanır mı ben?[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...

WOW = Pakize NE Druid ( BL )
Mesaj tarihi:
Hayatımda gördüm en karışk ve sanırım en gereksiz interface birazda arkadaştan sanırım o nedir yiyecekleri scrollarıo hatta sadece elinde bi tane olan q ödülü kelli bile tuşa koymuş. Lvl 15 civarı olsa tüm büyüleri çıktımı ilerde o ekran tam şenlik olur[signature][hline]do or do not there is no try
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 24 Ağustos 2005 11:03 tarihinde demiş ki:
Millenium Falcon'un kontrol panelinde hissettim kendimi resmi görünce : )

süper ya gülmekten öldüm. aynen[signature][hline]

Frostwhisper --> Rre L60 NESP / soulbounds
Mesaj tarihi:
gördüğüm en dandik ui olmuş bu, windowed 640x480 oynasan daha çok etrafı görebilirsin..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
yuh be kardeşim. ben hedefi daha açık göreyim diye addonsu olabildiğince az tutuyorum, ufaltıroyum felan. :P zaten arayzde yani bişi yada yeri deişmiş bişi olunca konsantrasyonum hemen bozuluyor. gözüm kayıyor. :P[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
Mesaj tarihi:
Yuh ya yani biraz daha yer bulsa oralarada bişiler tıkıştıracakmış :D
Ama bence çok fazla gereksiz şeyde var mesela minimap çok büyük savaş strateji üssü gibi olmuş :D questlerde surekli ekranda duruyor oda göz yoruyor bence ve o kadar interface 8-9 fps kaybı yapar en az..
Bende Insomniax mıydı ne onu bulmuştum hazır paket gibi bişidi onu kullanıyom[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
Mesaj tarihi:
Öeh be uçak mı kullanıyorsun oyun mu oynuyorsun :)[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

• Yeni Oluştur...