Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Forumlarında Moderatörlük yaptığım daha taze taze fırından çıkmış olan web sitemiz http://www.uoforumlari.com Sonunda açılmıştır..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Truis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 çok hoş site evet vbulletin olması güzel.Teşekkürler.
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Orjinal mi bakıım vbulletininiz? :D Hem insan bi tema koyar :)[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 orjinal değilse zaten mayhemi 2 hafta sonra mapusta goruruz :P şaka tabi orjinali kullanmak iyidir.
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Başarılar.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO
MoMo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bende baktım hatta galatasaray bolumune yazımı bıle yazdım.hayırlısı olsun kolay gelsın...[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda, Bir Kadına Vurulma...
taz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 uo haric hersey var valla bi de o logodaki paticik amblemine benzeyen şey ne kedi görmesin valla [Bu mesaj taz tarafından 18 Temmuz 2005 18:22 tarihinde değiştirilmiştir]
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 güzel bi forum başarılar fakat uo artık duraklama dönemini geçti gerilemeye başladı malesef[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Hala uo oyniyan varmı diyip kaçıyım bari[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 1024*768 de sayfa sığmıyor explorera.
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Basarılar dileri..[signature][hline]MSN:[email protected] Benı vareden sımdı neden yokedıyor....Korkusu mu var sevgımısı....Yoksa ınancımı...
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Muhallebi, 18 Temmuz 2005 18:28 tarihinde demiş ki: Hala uo oyniyan varmı diyip kaçıyım bari direk kaç.[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur...
Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 forumun template'i bozmuşsunuz.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 uodan başka herşey var :D[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 uo role play bölümü? ehe iyiymiş forumlar tam tahmin ettiğim gibi çıktı. "lordum" rp'si ve ŞaTaFaTLı YaZmA HeVeSi FeLaN işte :D[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 19 Temmuz 2005 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Caranlothwen Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 konusundan çok sağmış bence bu forum. Daha 30 üyesi varken 50 tane forum bölümü var. Bence paticik gibi önce küçük konulardan genişleyin talep gelirse. Ne o her takıma ayrı yer açılmış. Aç spor diye bir yer. Çok fazla gereksiz bölüm var bence[signature][hline]{==:{*__*}:==} Arama motorları, hepsi burda...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Bonecrusher, 19 Temmuz 2005 01:04 tarihinde demiş ki: uo role play bölümü? ehe iyiymiş forumlar tam tahmin ettiğim gibi çıktı. "lordum" rp'si ve ŞaTaFaTLı YaZmA HeVeSi FeLaN işte :D hemen ezdin be bonecrusher :) valla bilmiyorum. çok alan var, fakat alanlara mesaj atan yok ama genede başarılar..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 yukarda pati izi aklima burayi getirdi :)[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda
dory Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 çok ozenti, cok amacından uzak.Ultimadan baska herbişe var diyen iyi demiş, ne diyelim.[signature][hline]Bilginin azi tehlikeli ise, tehlikeden uzak kalacak kadar cok şey bilen kişi nerede? T. H. Huxley Çizimlerim [Pati Albüm]
Smokey Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 logo cuzeltirseniz cok daha iyi olacak hiç bişey gorunmuyo[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com www.animetr.com www.gtatr.com
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 satiligami cikti 1 ayda...[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 harbi ha bir girdim bakaym nasil birseymis satliga cikmis hehe[signature][hline]Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project;
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Alis, 24 Ağustos 2005 06:44 tarihinde demiş ki: harbi ha bir girdim bakaym nasil birseymis satliga cikmis hehe Süper site :)[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Ahaha koptum bone =) başarılar bu arada[signature][hline]Eski Ronaldinho Lethe..
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 brigand kendinden bi yukarıki mesaj alıntı edilmez ayrıca baya uzun ömürlü bir siteymis ehue
Öne çıkan mesajlar