Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.7 Itemleri ve Set Bonusları..

Gangren

Öne çıkan mesajlar

paladinin holy light spell cast ini 1 saniye düşürmek ne demek beaaa. Yok öle bir şey 1.5 sn ye düşerse priest e gerek kalmaz ki :-P

evet başka bir sitede doğrusu yazıyormuş.
bu link den baktığımda 0.1 sn oalrak göürünüyor. bravo blizzard diyorum insan reflexinin ortalama 0.3 sn olduğunu belirteyim. insan 0.5sn yapar onu da cidden bir şeye benzer...

[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

[Bu mesaj Jaan tarafından 21 Ağustos 2005 17:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Warrior setinin 2 parça bonusu tanking için hiç fena değil. Kalkan ile block şansını %2 arttırıyor. Gerisi yalan intimidating shout cooldown'ını 15 saniye düşürüyormuş. Aman ne güzel. Whirlwind için -3 rage de fena olmasa da o 5 parçayı taktıracak kadar iyi değil.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 50 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Sosyal ağlarda paylaş

heh bütün setlere bakamadım da paladin trinketi çok komedi. oyunda gördüğüm en kötü trinket hatta sanırım. vendor crap resmen..

set bonuslara gelince, ilk listedeki bonuslar acayip güçlü ama wowguru'da yazan (paladininkine baktım) da acayip komedi. hiç gerek yokmuş yani, 0.1 sn casting süresi düşmüş ne farkeder, 2.5 değil 2.4 olmuş lol

blessing duration %10 artıyormuş vay canına, 5 dakika değil 5dk 30sn olacak acayip birşey. über olmuş! vazgeçilmez bişi yapmışlar öehhhhh :lol:

ne komedi ya, belt ve bracer varsa almaya çalışırım ama gerisi yerine pvp seti için uğraşırım ben.. kesin görünüşü de dandiktir diğer zul'gurub eşyaları gibi..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

valla paladin epic chest'i judgement'tan daha iyi bana göre. hayli dengesiz olmuş da kim bilir nasıl zor olacak alması. set bonusları gerçekten kötü görünüyor ama eşyalar güzel. yine de dediğim gibi chestin epic öbürlerinin rare olması yakışmamış, güya set ama set olarak kimse tamamlayıp kullanmaz sanırım. (işe yaramaz trinketleri düşünürsek) timerlı olacakmış galiba gerçi zul'gurub, buna da gidemeyeceğiz gibi ama bakalım..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...