zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Bugün oyunumuz sırasında yaptığımız bir geiyk ki 1 saatten fazla sürdü buda bizim nasıl insanlar oludğumuz hakkında size fikir vermiştir herhalde :-) her neyse, elimizde olan bir cüce kalesi vardı ve ortalama 2 yüzyıldır kimse feth edememiş bizim de bir şekilde almamız laızm burayı. Kalenin arka tarafı dağa bağlı. Sağ tarafında 3 km uzakta geniş bir nehir akıyor (8-10m genişliğe sahip ve hzılı bir su akışı var). buranın 15 km uzağında insan köyleri var ve çoğunluğu meyve ve sebze yetiştiriyor. dağın arka tarafında geniş bir orman var ve Ormanda yaşayan elfler var. pek dost canlısı deiller. Sahip olduğunuz 2000 kişilk bir zırhlı paladin ordusu var. 50 tanede yetenekli cleric var. Bunun dışında 2 aylık bir erzağınız var. Ülkenizden destek ancak 3 hafta sonra gelebilir. Cücelerin dağın altında gizli tünelleri olduğu ve dipteki arkdaşlarından destek alabilcekleri uyarısnı duydunuz. Her hangibir şey isterseniz bunu ancak 1 ay 1 hafta sonra alabilrisniz.. Sonunda hepimiz kaleyi pastaya çevirmeye kararverdik. (süper bi fikir). Sonra bir çok fiikir geliştirdik ve beyin fırtıncası yaptık. Aramızda bir level 15 mage ve level 12 bir druid var. Siz ne yapardınız.. beybeyin fırtınasıııı[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 tamamda cok sacma hangi cuce dağın dışına kale kurarki manasız.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 manasız olamsı burdaki ana amaç deil. Ama genede açıkliyim Cüce klanının kaleyi dağın hemen girişine yapmasının nedeni ticaret işini insanlarla paylaşmaları. kale içersinde eskiden insanların oturduğu evler varmış. Daha sonra insanları dışarı atmışlar. kale madenlere giden tek yol. Kalenin ortasında aşağı inen bir mağra bulunmakta. bu mağra yerin altından dağın derinliklerine ulaşıyor.[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
nightstalker Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Transmute stone to cake. Edit: bunu stone goleme uygulayınca kek golem olur. Afiyet olsun.[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki: benimde aklıma takılanlar var. Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ? All hail the lord and master Foamy the Squirrel [Bu mesaj nightstalker tarafından 10 Ağustos 2005 09:17 tarihinde değiştirilmiştir]
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 golemin tadı nası olur acep?? bak merak ettim şimdi ama stone golem i ister kek yap, ister pasta yap pek güzel olcağını düşünmüyorum:D
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: nightstalker, 10 Ağustos 2005 09:09 tarihinde demiş ki: Transmute stone to cake. Edit: bunu stone goleme uygulayınca kek golem olur. Afiyet olsun. Ehe biz zamanında Transmute fire to banana yapmıştık. :lol: fire golemi muz yapıp yemiştik :lol: ne rezillikti ya. zaten hikaye anlatıcımız da lightsaber falan ekleyenlerdendi :lol:[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 peki muz sıcakmıydı? ehueha[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!!
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: manasız olamsı burdaki ana amaç deil. manasız olmak genelde bir amaç olmaz zaten, en fazla araç olur[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 arkadaşım zydar mitril salonlarının konaktaşından araklamış bu olayı yada direk onu kullanıyo :) öyleyse orda kale yok küçük bir kasaba var.vede cüceler cüce nin de dediği gibi dağın dışına kale kurmaz.yada şöyle diyeyim cüceler dağların dışında savunulacak birşey kurmazlar.konsept yanlış abi direk :)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 o yüzden bu oyunda mantık yoktur o yüzden bi büyü ile koca kaleyi pastaya çevirebilirsiniz!! basit şeyler bunlar aslındakale dağın içindeymiş cüceler kaza kaza dağ bırakmamışlar dağ dışı yazlık kale olmuş püfür püfür böle[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 OHHHHAAAAA 2000 kişilik paladin ordusu? oha nasıl oluyor bu ya. Paladin denince insanların aklına age of empires mantığında şovalye gelmesini anlamıyorum cidden. Paladin dediğin elit takılır. Her yerde olmaz. Hele "Knight" edasıyla ordular kurmaz. İyilik adına savaşır. Forgotten Realms'i toplasan 2000 paladin çıkmaz. Doğrusu da böyle olması lazım. Paladin eşit değildir Heal yapabilen Knight. Hadi onu geçtim, Lawful Good Paladinler nasıl gider Lawful Good Dwarflara saldırır? Bir dünyada 2000 paladin varsa, hatta bunlar yanyana gelip bir ordu kurabiliyorsa, zaten kafadan o kale yıkılmıştır, onu söyleyeyim.[signature][hline]Beş Hececiler
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 cücelerin açık havaya kale kurduğu güneşin mor doğduğu... kimsenin görmediği, görüp deduymadığı bir diyardayız bu akşam.... o diyarların palaları da orta çağ modeli kaka haçlılar olarak takılıyorlar.[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 [hline] misanthropehus adlı Pati 10 Ağustos 2005 12:19 tarihinde aşağıdaki sözleri sarf etmiştir : Peki muz sıcakmıydı ehuaha [hline] Yeni kuot sistemimiz hayırlı olsun :lol: sıcaktı tabi neden olmasın...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bone, fantezi türünde bakarsakvede dev bir kaleyi pastaya çevirceksek zaten 2000 kişilik bir paladin ordusu okadarda hayal gücü zorlayan biş olmasa gerek sanırım.. bilmem anlatabildm mi? Ana amaç eğlenmek ve hayal kurmak deilmi zaten? Bırak 2000 kişil ordu olsun ne olucakk :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 paladin diyorsun abi paladin paladin PALADIN paladin bu, boru değil. 100000 şovalye topladım, yanlarına 1000 mage koydum, 3000 de priest yerleştirdim desen bile mantıklı olur. ama 2000 kişilik palaidn ordusu demek fantazinin bile sınırlarını zorlayan birşeydir.[signature][hline]Beş Hececiler
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 inek taşıyan kartaldan sonra ayrı bomba olmuş zydarım :P FR de çömzeler dışında sıksan sıksan 1000 paladin çıkar[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 fantazi diyoruz siz olmaz diyorsunuz dmin dünyasında öyleymiş. paladinlik geleceği çok parkal bir meslek dalı olarak görüldüğüden şimdi nasıl herönüne gelen mühendisse orda da herkes paladinmiş kaldırım palandinleri kale diyolar pasta diyolar bunlar tamam ama 1000 tane paladin girinceişin içine olmaaaaaz ne anladım bu işten=)[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 paladin basit bir savaşçı değildir. aoe edasıyla upgrade'li knight da değildir. paladin dediğin çocuk oyuncağı bir class değildir. böyle olmamalı, böyle oynatılmamalıdır. paladin, iyiliği ve doğruyu arayan, kalbinin sesini dinleyen kişidir. gururlu, onurlu, sevecen, romantik, yardımsever kişilerdir. aşkları ve sevgileri çevresindeki tüm güzellikleredir. bundan dolayı bir kadına aşık olamazlar, nedeni de tüm güzelliklere aynı önemi vermeleri ve bir diğerini daha üstün görememelerindendir. eline her kılıç alan, üstüne zırh giyen, healing yeteneklerine sahip herkes paladin değildir. her ne kadar savaşçı yetenkleri olsa da, kalplerindeki erdem ve onur, savaşçı yeteneklerinden daha önemlidir. tek bir tanrıdan veya lord'dan güç almazlar. güçleri gene iyiliği ve doğruyu aramalarından ve bu sevgilerinden gelen güçtür. bu yüzden paladin ne bir "tanrının şovalyesi" ne de bir "tapınak şovalyesi"dir. paladin dediğim gibi elit kişilerdir, elitlikleri de kalplerindeki güçten kaynaklanan birşeydir. dragonlance'te bir paladin gibi davransa da, Sturm bile asla paladin olamamıştır. Dragonlance'te paladin hiç yoktur, Forgotten Realms'te ise çok azdır. Bu kadar az ve özel kimselerden 2000 kişi nasıl çıkartabiliyorsun, nasıl yanyana getirebiliyorsun, işte orası fantazinin bire sınırlarını zorlayan birşeydir. Kaldı ki 2000 paladini yanyana getirmeyi başardıysan, bunlar çok önemli bir savaş için oradadırlar. O savaşı kazanmak için ellerinden gelen herşeyi yaparlar. Ordaki her paladin on savaşçı gücünde mücadele eder. Amaçlarının doğruluğuna inandıkları şey için kalplerindeki tüm güçle savaşır. Bundan dolayı, sen zaten 2000 paladin toplamayı başarmışsan, bunlar o kaleyi tuzla buz eder, sonra gaza gelip tatlı niyetine de, nine hells'e girip ordaki tüm şeytanları öldürür. Öyle diyim sana sen anla :) Ama asıl soru şu: Lawful Good Paladinler neden Lawful Good Dwarf'larla savaşıyor. Olabilecek en saçma frp oyunu diyim ben. masaüstü rpg'yi, age of empires ve uo seviyesine mi indiren kişilerdenseniz, ne yaptınız onu anlamadım.[signature][hline]Beş Hececiler
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bence bu dünyada paladinler OSS gibi bir sınavla seçiliyorlar :)[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 pazardan da seçilerek alınıyor olabilir tabii, meyve sebze gibi.[signature][hline]Beş Hececiler
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 abi 2000 paladin FRP efsaneleri arasında yerini alır yani :)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 meyve sebze hali gibi paladin hali varmış bunlarda paladin pazarı dikkat aramızda fanatik var! siz koca kaleyi nasıl pasta yapacaksınız onu söyleyin bana neden diye bile sormuyorum bak nası[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bone, dwarflar lawfullgood olacak diye bi şart yok ki[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 nehrin yatağını değitirmeye yetecek kadar adam ve büyücü var nehri ya kale duvarlrını yıkacak şekilde kulan ister dağdan kalenin içine boşalt kalenin içi su dolsun ya kapıyı açacak yada boğulacaklar suyun içinede timsah filan gibi deniz mahlukatı bırak adamları yesin veya... dedi kuzen demin.buna yakın bir çözüm düşünmüş olmanız olası[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 kafadan girin ölün, paladinler ne için var zaten çok pis damar basarım[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Öne çıkan mesajlar