Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon sapığım (bab the kenk)

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Az önce paticikte böyle threadları karıştırken birden telefonuma mesaj geldi

İlk gelen mesaj:
Naber bulaşık? bi de bakiyim nerdesin be?

tabi anlamadım, cevap yazdım numarayıda tanımıyordum hali olarak, cevabım Pardon? Tanıyamadım? oldu

İkinci gelen mesaj:
Tanımazsın tabi.. nerden tanıycan?! cnm sklyo benim yahu! Nerdesin diyorum bak bi soru soruyorum.

gülümsedim cevap yazmadım.

Üçüncü gelen mesaj:
Hakaan! beli dellendirme diyorum bak!

cevap yazayım dedim, adımı nerden merak ettigi sorucaktım ama yanlıs tusa basarak boş mesaj yolladım.

Dördüncü gelen mesaj:
Aman be bende seni tanımıyorum zaten. Ama boş mesaj göndermiyorum.

dedi, bende cvp yazdım hemen. Tanımıyorum be seni kimsin? adımı nerden biliyorsun? dedim.

Beşinci gelen mesaj:
Şimdi birsey soyeleyecem inanmıyacaksın, adını tahmin ettiydim. Yani bir arkadasın adıydıda ordan dedim.

cvp olarak, Komikmisin? dedim sadece.

Altıncı gelen mesaj:
Niye dedi,
bende Bilmem Niye? yazdım.

Yedinci gelen mesaj:
Ben sana soruyorum. dedi.
cvp olrk bende Bende sana soruyorum dedim.

Ehahah bakalım nereye kadar sürücek merak ediyorum, acaba kim yafs. Arıyorum acmıo bide..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Sekizinci gelen mesaj:
Ben nie komigim nerden bileyim. Sen öyle dedin. Niye yani.

cvp yasdım hemen: Bu son mesajım bir daha cevap yazmam zaten kim oldugunu söylemedikce..

ehah ölcem gülmekten ayrıca deli oldum hehe.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh
Dokuzuncu gelen mesaj:
Beni tehdit etme.

bu sefer cevabım şu oldu: lol. git bi sen kumda kale falan yap cok canın sıkılmış senin.

bakalım daha ne gelicek, yeni gelen mesajlarıda yazıcam.

bu arada az önce bide özel numaradan biri aradı, blade tarzı bi müzik dinletti euahe.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

kisisele acmadım, cünkü banlandım oradan ehah cezalıyım.

Onuncu gelen mesaj:
Lol ne öle? amerikan tawırlar? Yapmıcam kumdan kale falan!

cvp olarak: Bi yol alsan artık?
dedim..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Evet en son mesaj sanırım bu.
Az önce geldi.

Gidecek yerim yok!

demiş kendileri, cevap yazmadım bekliyoruz.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

bencede numarayı ara , dümdüz git sonrada kapat :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aha bide başka numaradan ödemeli atan bir sapık dadandı.

bunuda tanımıyorum. Sapıklar günümü bugun ya ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Boşver ya :)
Kapat telefonu yarın sabah açarsın.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kafayı yicem dumurdayım !!!!!

Kankam dedigim kızda şimdi mesaj attı.

Hakan ben Defne. Ben sana asık olmaya karar verdim. Bir düsüncen varmı bu konuda?

Yazmış ya.. Bu sapık omuydu acaba? Bide yuh ofs. Dumurdayım cok pis..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Bi program var . İstediğin numarayı kullanarak sana mesaj atabiliyorlar .

Defne'nin numarasını biliyorsa mesela onun numarasından sana mesaj atabiliyor .

Bana daha beteri bulaşmıştı 10 sn de 14223 kere çaldırıyordu bi de aptal aptal mesajlar atıyordu kız arkadaşına çok güvenme kızlara güven olmaz diye . Manyak dolu tabi .[signature][hline]http://img209.imageshack.us/my.php?image=fotoop3xw.jpg][ IMG ]http://img209.imageshack.us/img209/3606/fotoop3xw.th.jpg[ /IMG ]
...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

@Sensible Ben seni bir öldürürüm o sen olursun bu nasıl ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
[Bu mesaj Mayhem tarafından 23 Ağustos 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...