Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: Emaleth, 10 July 2003 16:17 tarihinde demiş ki: ....de... benim dikkatimi başka bir şey çekti bu threadde. o imzalarınızın hali ne öyle 769 satır? font küçültün, satır azaltın, bişey yapın, ya da her mesajın altına imza koymayın. threadleri okumak zorlaşmıyor mu sizce de? Emir telakki ederim.... artık imzam ööle olmıycak, orjinal haline döndürüyorum...[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki: En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =) LevieMaxilack, 10 July 2003 13:06 tarihinde demiş ki: fereşsiz herifler yaaa. A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 small tagını koy daha güzel durur[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ahanda size orjinal imzam....[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Ferrari de araba mı be. [Bu mesaj Deep-Night tarafından 10 July 2003 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 anlamı ney şimdi bunun ?[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Anlamı : FERRARİ İSTEREEEEMMMM!! hehe ama çoooook zor o ayrı :-( ....da imzası benimki gibin uzun olanlar warsa kısaltır dedim hakketen Emaleth dooru zölemij[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 10 July 2003 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 o zaman bi sınır koyalım imzamız hmmm belli bi harf sayısını geçmesin yada hede höde gibi bişi olsun :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 al en kral imza.[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Ban$i?[hline]tHe Original fi$h® Banshee Popeye, 04 July 2003 23:08 tarihinde demiş ki: zaten bi elflere bide gandalfa torpil geçiliyo orta dünyada diger ırkları sallayan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Benimki en geyik olanı:)[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;-) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim :) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 [ small] [ / small] tagı şart olmalı. 4 satırdan uzun imzalar konmamalı. imza dediğin kısa olur. Öyle kitap yazmassın. Gözü çok yoruyor ayrıca.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Neyse bende sorun yok :)[hline]Dimi Cevat abi (evet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 small tagı imzalara otomatik atansa iyi olur chemical imzandaki son boş satırı sil bari bi halta yaramadan duruyor orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 sorun var.. mi ayrı yazılır..[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 bende değiştirdim abuk subuk birşeyler yaptım eskidenki hali abuk subuk yazıları sildik tamamdır ;)[hline]===> orc_lord <=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Şöyle bişi olması gerek imzam.[hline]Ey yumurtaya can veren Allah yeşil biberi nasıl yarattın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 hmmm, small tag mecburi olsun, kısıtlama getirilsin filan diyosunuz da, acaba biz sizi boğmasak, siz de zorlandığınızdan filan değil de, sırf "süper forum kullanıcıları" olduğunuz için imzalarınıza çekidüzen verseniz daha tatlı hissetmez miyiz hepimiz kendimizi? ben yine de buraya BENCE iyi bir imzanın standartlarını yazayım, belki birkaçınızın aklına yatar, o gözle değerlendirirsiniz imzalarınızı. sonuçta yapmaya çalıştığımız şey aynı: güzel bir forum ortamı istiyoruz... bence (paticik adına değil forum kullanıcısı olarak konuşuyorum) iyi bir imza: - 4 satırı geçmemeli. - mutlaka small tag kullanarak (ya da en azından ağırlıklı olarak small tag ile) yazılmalı. - vurgu, göz hareketi gibi ek güzellikler için link, bold, italik ve altı çizili gibi şeylerden faydalanmalı. - smiley içermemeli (kaydırıyor satırı çünkü, ayrıca da şahsen kılım). - altında ve üstünde gereksiz boş satır olmamalı. - tek kelimelik ya da bir satırlık mesajların altına (eğer anlam katkısı yapmıyorsa) eklenmemeli. - hatta mümkünse her mesaja konmamalı. bunları sağlamayan bir imza şahsi kanaatimce kirlilik yaratıyor, kimsecikler de okumuyor zaten. tekrar tekrar belirttiğim gibi, bunlar şahsi fikirlerimdir. aklın yolunun bu olduğu kanaatindeyim. madem imza kampanyası açtınız bi laf ettim diye (saolasınız), bunu da bi değerlendirirsiniz diye düşündüm. hadi iyi günner size... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 çince serbest mi?[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 boş satır olabilir. ama o da imza satırı olarak sayılır.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Dandik oldu biraz ama neyse[hline] "Bırak bu işleri, devlet su işleri" , bir devlet adamımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 içeriklerine karışmiim ama benim emsajdan sonra gelen imzalar benim gözüme ŞAHANE göründü :) işte böyle... p.s. her şey serbest (resim hariç), yazdıklarım serbest olmak dışında bir de teşvik ve takdir ediliyor. böyle düşünelim, yoksa baskıcı adminler diiliz :) (şimdilik :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Benimki nasıl?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 demek ki çinceye vize var :D[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 O mincik yazma nasıl oluyor? bi türlü beceremedim ufacık yazmayı.[hline]Kalplerdeki Kaymak ... Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 {small} yazı {/small} tabi süslü yerine köşeli parantez[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar