Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Madem Emaleth istedi, ahanda size imza kampanyası....

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

said:
Emaleth, 10 July 2003 16:17 tarihinde demiş ki:
....de... benim dikkatimi başka bir şey çekti bu threadde.
o imzalarınızın hali ne öyle 769 satır?
font küçültün, satır azaltın, bişey yapın, ya da her mesajın altına imza koymayın.
threadleri okumak zorlaşmıyor mu sizce de?

Emir telakki ederim.... artık imzam ööle olmıycak, orjinal haline döndürüyorum...[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki:
En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =)
LevieMaxilack, 10 July 2003 13:06 tarihinde demiş ki:
fereşsiz herifler yaaa.
A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Anlamı : FERRARİ İSTEREEEEMMMM!! hehe ama çoooook zor o ayrı :-(

....da imzası benimki gibin uzun olanlar warsa kısaltır dedim hakketen Emaleth dooru zölemij[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)

[Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 10 July 2003 22:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Benimki en geyik olanı:)[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:...
Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;-)
Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki:
bre kekcim :) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik...

Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .

Sosyal ağlarda paylaş

hmmm, small tag mecburi olsun, kısıtlama getirilsin filan diyosunuz da, acaba biz sizi boğmasak, siz de zorlandığınızdan filan değil de, sırf "süper forum kullanıcıları" olduğunuz için imzalarınıza çekidüzen verseniz daha tatlı hissetmez miyiz hepimiz kendimizi?

ben yine de buraya BENCE iyi bir imzanın standartlarını yazayım, belki birkaçınızın aklına yatar, o gözle değerlendirirsiniz imzalarınızı. sonuçta yapmaya çalıştığımız şey aynı: güzel bir forum ortamı istiyoruz...

bence (paticik adına değil forum kullanıcısı olarak konuşuyorum) iyi bir imza:
- 4 satırı geçmemeli.
- mutlaka small tag kullanarak (ya da en azından ağırlıklı olarak small tag ile) yazılmalı.
- vurgu, göz hareketi gibi ek güzellikler için link, bold, italik ve altı çizili gibi şeylerden faydalanmalı.
- smiley içermemeli (kaydırıyor satırı çünkü, ayrıca da şahsen kılım).
- altında ve üstünde gereksiz boş satır olmamalı.
- tek kelimelik ya da bir satırlık mesajların altına (eğer anlam katkısı yapmıyorsa) eklenmemeli.
- hatta mümkünse her mesaja konmamalı.

bunları sağlamayan bir imza şahsi kanaatimce kirlilik yaratıyor, kimsecikler de okumuyor zaten.

tekrar tekrar belirttiğim gibi, bunlar şahsi fikirlerimdir. aklın yolunun bu olduğu kanaatindeyim. madem imza kampanyası açtınız bi laf ettim diye (saolasınız), bunu da bi değerlendirirsiniz diye düşündüm.

hadi iyi günner size...
Sosyal ağlarda paylaş

içeriklerine karışmiim ama benim emsajdan sonra gelen imzalar benim gözüme ŞAHANE göründü :)
işte böyle...

p.s. her şey serbest (resim hariç), yazdıklarım serbest olmak dışında bir de teşvik ve takdir ediliyor. böyle düşünelim, yoksa baskıcı adminler diiliz :) (şimdilik :P)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...