Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ruin said: Lisedeyken çok uzun süreli bir oyunda (hemen hmen hergün oynuyorduk)öldürmüştük.Dövüşmek zorunda kaldık kaznabileceğimizi düşünmüyorduk ancak savaş 2 turn sürdü :)Kaç kişi olduğumuzu hatırlamıyorum ama baya kalabalıktık epic karakterlerimiz vardı. DMiniz level 1 miydi?
Bodrack Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Bazi yaratiklar oldurulmek icin yaratilmamistir Denemeyin bosuna bence :D
ruin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Ardeth said: ruin said: Lisedeyken çok uzun süreli bir oyunda (hemen hmen hergün oynuyorduk)öldürmüştük.Dövüşmek zorunda kaldık kaznabileceğimizi düşünmüyorduk ancak savaş 2 turn sürdü :)Kaç kişi olduğumuzu hatırlamıyorum ama baya kalabalıktık epic karakterlerimiz vardı. DMiniz level 1 miydi? en fazla lvl 3 dü :) her yerde polemik yapıyoruz bu arada seninle :)
Bodrack Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 OOO ARDETHE POLEMIK DEDI 1 saat sora sinavim var su kaynattim sanirim
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Adamlar tarrasque'ı tokat manyağı yapmış monkla ahahahaha
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 level 9 dürüüdümle denedim ben, ama farkında olmadan. Parti elemanları kişisel görev falan ayağına ayrılmıştı, ben de bölgedeki druid grove'a doğru yollanmışım. Ormanın ebesine takla attırarak ilerleyen devasa bişey gördüm, ama ne olduğu hakkında hiç bi fikrim yok. Hava da kapalı falan , tam yıldırım çağırma havası. Büyüye başladım, konsantrasyon vs. her şey tamam, gönderdim iribaşa. Göndermemle beraber kendimi yerde buldum, kulaklarım duymuyo, bütün vücudumda bir karıncalanma hakim. Kıpırdayamıyorum bile. Hafif hafif toparlanmaya başladığımda yerin sallandığını hissettim, sarsıntı da giderek artıyor. Heyvan üstüme basmadı gerçi ama, 10 metre ötemden geçtiği halde sağlam bi trample damaj da öyle yedim, kritik gelmiş hatta. Bayılmadan önce hatırladığım son şey göğsüme giren bacağım kadar kalın dal parçasıydı. Dm acıması sayesinde iyiliksever balıkçıolmayanormanhalkı tarafından kurtarıldım,ölmedim. Ben bi garip dürüyüdüm, nerden bileyim Tarrasque nedir, ne değildir. Ormanı örseleyince verdim laytningi, meğersem büyüyü direk yansıtıyor muymuş neymiş. Ölmez o, time of troubles'ta tanrılar geberdi gitti o hayvana bişey olmadı. Öldürdüm diyenin dm'inden şüphe ederim.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ben dövdüm bi kez. ad&d di ama edit: düzgün attributelu lvl 16 bi mage'in öldüremiyeceği bişi yoktu ad&d de, bıraz hazırlıklı olsun yeter.
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 dostum çok geçmiş olsun, büyük olay atlatmışsın.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bide anlamadığım, her türlü ancient wrym tarrasque'den cok daha tehlikeli bi party için, ama catır cutur dragon keseriz, tarrasque gelince günah.
Cons Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Buyse said: dostum çok geçmiş olsun, büyük olay atlatmışsın. ABİ AHAHAHAHAHHA TOPİCTE HİÇBİR POSTU OKUMADAN KAHKAHA ATTIM İLK BUNU GÖRÜP YİNE HİÇBİR POSTU OKUMADAN CEVAP ATIYORUM
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 BEN DE SENİN BU TOPICTE NE İŞİN VAR DİYE GİRDİM BAKMAYA TROLL OLDUĞUNU ANLAMALIYDIM.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Buyse said: dostum çok geçmiş olsun, büyük olay atlatmışsın. BU ARADA. AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 İçinde dinamit olan 1 milyon insan yedirsek,sonra o dinamitler içinde patlasa ölebilir. Evil yaklaşımla üstesinden gelinmeyecek durum yoktur.
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Ardeth said: Wish atıyorsun ölsün bu mahluk diye sonra dm seni tarrasqueı'n öldüğü zamana ışınlıyor, artık nasıl öldüyse bilemem.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S şu wish in DMler tarafındna abuse üne de hastayımdır şöle ölsün falna dediinde bi kere bile tamam lan öldü demez hep saçma sapan yollardan yapıp sana işkence çektirirler, DMLerin en mutlu olduğu an herhalde birisi wish atınca
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Tenekeadam said: İçinde dinamit olan 1 milyon insan yedirsek,sonra o dinamitler içinde patlasa ölebilir. KotoR'da buna benzer bişey yapıyoduk sanki, grenade'li kemik mi ne yediriyoduk heyvana, içinde patlıyodu.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mortis said: Ardeth said: Wish atıyorsun ölsün bu mahluk diye sonra dm seni tarrasqueı'n öldüğü zamana ışınlıyor, artık nasıl öldüyse bilemem.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S şu wish in DMler tarafındna abuse üne de hastayımdır şöle ölsün falna dediinde bi kere bile tamam lan öldü demez hep saçma sapan yollardan yapıp sana işkence çektirirler, DMLerin en mutlu olduğu an herhalde birisi wish atınca ki cok büyük sacmalıktır, wish veya miracle atınca, eğer attığın miracle'sa tanrının en sevdiği kulu olarak senı öyle üzecek olaylara girmez, tarrasque ölsün dedınmı tarassque'ı öldürür, üstüne etrafını miranda kerrlerle kim smithlerle donatır. wish zaten boundladığın, senın "at will"ine calışan bir mahlukatın soylediğini bile değil, aklından kalbinden geceni yapması. öle yane
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 kalıcı hasar verilebilir 10 sene önce falandır herhalde düşünmüştük. Eski olay olduğu için ve artık ilgilenmediğimden dolayı eksik veya yanlış yazabilirim. magical bir crosbow ile içine traplar yerleştirerek vede bu oku attıkdan sonra büyünün ismini hatırlamıyorum bir yerden bir yere ulaşmasını sağlıyor cismin neyse sonuç olarak ateş ederiz tarasqın girdiği noktasından arka noktasına çıkana kadar sonsuza kadar devam ediyor magical olduğu için oka zarar gelmiyor içindede sonsuz tane trap sürekli patlıyor. regenerationından fazla zarar yediği için belli bir süre sonra delik açılıyor :d
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Narsil said: Bir Arcane Age adventure'ı olan How the Mighty Are Fallen'da Karsus'a 12. level büyüsünü yapması için yardım eden grubu oynuyorsunuz, Gold Dragon epidermisi ile Tarrasque'ın parçası lazım oluyor, kesiyorsunuz. Zira Arcane Age karakterleriniz 38. Level Arcanist, 36/36 Bladesinger, 40 Fighter, 38 Priest of Tiamat gibi hoyrat adamlar oluyor. Aynı zalimliği sadece A Paladin in Hell modülünde görmüştüm, herkesin 20. level olduğu ve savaşların roundda 3 wish, 4 Power word kill atılmadığı zaman "sıkıcı" geçtiği bir maceraydı. Çok fena zamanlardı çocuklar, çok. wow'u andırdı bana. cataclysm'de iyice coşcaz...
Öne çıkan mesajlar