Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Ben IW dale 2 deki dragonu disentegrate ile öldürmüştüm ehehehe taraska da salarım bir tane[signature][hline]Düdüt
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 sc alternity de degil mi ? orda da hero olmasi lazim . lan ne oluyor kafam cok karisti ya da ben mi yanlis hatirliyorum . ha isin ozunde taras herodur o ayri .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bir de wisdom nedir diye bir tartisma var sanki . wisdom hayati yorumlama sanatidir . int. le farki santranc oynamadiki basariyla iq testlerinde elde edilen sonuclar arasinda cogu zaman olan ters orantili iliski gibidir . birisi olacak olanlari onceden gorur planini yapar digeri karsisina cikan sorunu cozme konusunda basarilidir .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
zopiks Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Tongues u kendimize yaptığımıza göre biz anlatacaz o dinleyecek :)
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Tarrasque unique bir yaratık mı yoksa bunlardan bir kaç tane mi var?Ben tek diye biliyordum.[signature][hline]By The Hammer of Moradin!
Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Tektir...tabii dl de bir tane...fr da bi tane :) şeklinde olabilir
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Bone, 15 Ağustos 2005 22:15 tarihinde demiş ki: e treasure none olcak tabii ki. bir köpeğin ne gibi bir treasure'u olabilir ki? tarrasque hayvan değil deme bana, 3 intelligence ile bir kurt veya kaplandan hiçbir farkı yok :) sevdiğim yönü de o zaten :) kendisi bir zerg surusu bireyidir . kendi zekasi = overmind tir . oylede bir durum var simdi ortada[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 hayır abi son alıntıladığın yerde d&d tarrasque'ından bahsetmiştim :) bir hayvanın ne gibi hazinesi olabilir ki? ejderha değil bu.[signature][hline]Beş Hececiler
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 benim kafam karisti zaten daha yazmicam buraya ^^
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bizim kastettiğimiz dungeons&dragons abi. rpg, frp, konuşmalı barbut oyunu felan derler hani forgotten realms, dragonlance baldur's gate, neverwinter nights :)[signature][hline]Beş Hececiler
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 lan onlarda taras in isi ne eheh cahilligimizi vuralim soyle su yuzune rahatlayalim ohhh be
Erlik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Tarrasque'a dikkat ederseniz touch AC'si 5. Yani dokunma büyüleri ile rahatlıkla indirilebilecek bir amcamız. Hatta mental statlarının çok yüksek olmaması da bu konuda bir avantaj int'i tarrasque'dan büyük olanlar için... O hayvansal cüssesine rağmen hızının 20 feet olduğunu da hatırlatmak isterim. Dakikada bir kere gaza gelip 150 feet'e çıkıyor ama sadece 1 round için. Yeterince uzaktan "greater magic weapon, vesaire" gibi büyülerle geliştirilmiş catapult taşları, balista mermileri iş görebileceği gibi spring attack featini almış, boots of speed giymiş amcalar da gayet başarılı taktikler çevirebilir... Ayrıca o levelda fly büyüsünü kullanmayı akıl edemeyen zihniyet de sorgulanır haksız mıyım? ;) Ne de olsa Tarrasque'da fly speed yok. Yukarıdan saydırılır... Tarrasque'ı 12-13 level amcalarla indirebilirim. Bunun haricinde disintegrate önerisini getiren arkadaşa da "ışın büyülerinin tarrasque üzerindeki etkisi" kısmına bakmasını öneririm. ;) Saygılarımla...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 erlik içimden bi ses bi çukur açıp içine taraskı düşürüp üstüne de bi nehir akıtma gibi bir planın olabileceğini fısıldıyo bana. diğer olası planların haricinde.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
zopiks Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Bir defasında arkadaşım bana tarrasque ı yenmek için önce transfer rock to mud yaptıklarını, o gömüldükten sonra da transfer mud to rock yaptıklarını anlatmıştı. Ne derece etkili olur bilemem.
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ee...tarrasque ı nasıl döveriz tam bir sidik yarıştırma tartışmasıdır...bu konuda size bi anımı anlatiyim... -abi...abi...lvl 20 wizardın var...karşıdan tarrasque geliyo naabıyosun? hmmm...timestop.. *saydırılıcak büyü kombosunu bekleyen ve ağızdan hızla çıkan bi ton quicken , empower , haste , DC: 70+spell level tarzı laflar duyarak orgazm olmayı ümit eden toy FRP oyuncusu* sora abi sora? teleport without error....hadi eyvallah hoca sınıfa girdi bizim.. :D
Dilbao Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Koşarak kaçabildiğin bi yaratıktan korkmaya gerek yoktur. Öküzcanın Base speed 20ft. Belki çok güçlü ama bir insandan yavaş...[signature][hline]Budur!!
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Erlik, 19 Ağustos 2005 22:38 tarihinde demiş ki: Tarrasque'a dikkat ederseniz touch AC'si 5. Yani dokunma büyüleri ile rahatlıkla indirilebilecek bir amcamız. Hatta mental statlarının çok yüksek olmaması da bu konuda bir avantaj int'i tarrasque'dan büyük olanlar için... O hayvansal cüssesine rağmen hızının 20 feet olduğunu da hatırlatmak isterim. Dakikada bir kere gaza gelip 150 feet'e çıkıyor ama sadece 1 round için. Yeterince uzaktan "greater magic weapon, vesaire" gibi büyülerle geliştirilmiş catapult taşları, balista mermileri iş görebileceği gibi spring attack featini almış, boots of speed giymiş amcalar da gayet başarılı taktikler çevirebilir... Ayrıca o levelda fly büyüsünü kullanmayı akıl edemeyen zihniyet de sorgulanır haksız mıyım? ;) Ne de olsa Tarrasque'da fly speed yok. Yukarıdan saydırılır... Tarrasque'ı 12-13 level amcalarla indirebilirim. Bunun haricinde disintegrate önerisini getiren arkadaşa da "ışın büyülerinin tarrasque üzerindeki etkisi" kısmına bakmasını öneririm. ;) Saygılarımla... iyi güzelde bunun belli özellikleri vardı level bilmekça altı büyüler işlemiyo atılan herhangi bir bolt derisinden sekiyo falan ayrıca bide bi sharm olayı olamsı gerek tarrasqueın ya onuda geçtimde güya bi karnı açıktı diye o kadar krallık yıkmış anca doymuş bi yaratığı enreye lvl 12-13 adamlar alıyo?[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Narsil Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Bir Arcane Age adventure'ı olan How the Mighty Are Fallen'da Karsus'a 12. level büyüsünü yapması için yardım eden grubu oynuyorsunuz, Gold Dragon epidermisi ile Tarrasque'ın parçası lazım oluyor, kesiyorsunuz. Zira Arcane Age karakterleriniz 38. Level Arcanist, 36/36 Bladesinger, 40 Fighter, 38 Priest of Tiamat gibi hoyrat adamlar oluyor. Aynı zalimliği sadece A Paladin in Hell modülünde görmüştüm, herkesin 20. level olduğu ve savaşların roundda 3 wish, 4 Power word kill atılmadığı zaman "sıkıcı" geçtiği bir maceraydı. Çok fena zamanlardı çocuklar, çok.
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Ah o eski 12 level büyüler.Avatar of Karsus filan.Özledim be o mal herifi ben ya :)[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper [Bu mesaj ssj4songoku tarafından 20 Ağustos 2005 17:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Nasıl bir oyun bu?Merak ettim şimdi bak...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ad&d 2nd editiondan bahsediyorlar :) şimdi oynanılan d&d 3e'nin daha eski versiyonu 12. level büyülerle felan pek samimiyetim yoktu ama şu tarrasque'lu macera kitabını okumuştum (küçük bir kısmını)[signature][hline]Beş Hececiler
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Tamam anladım şimdi.Ama o zamanlar küçüktüm yav şöle 2-3 yaşlarında falan.:) İnandınız?Yok inanayım falan demeyin bak :)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Ardeth, 15 Ağustos 2005 22:21 tarihinde demiş ki: Bana treasure demeyin bards tale geliyor aklıma hehe. "Having killed the wolf, in its stomach, the bard found along with some digested food a treasure chest, a barrel and several house hold furniture....wait I cant be reading that right" Heheh O oyunda hiç neden kurtlarda nsepet ya da kırmızı başlıkçıktığını merak ettin mi ?? :D Tarrasq ya da her ne zıkkımsa bizim arkadaşlar hayatlarında ilk kez aklı selim bir şey yaparak bir tarr.la karşılastırdığımda kaçmışlardı.Gerçi daha lvl. 10 civarındalardı ama yine de en akıllıcası :D[signature][hline]Absolut 30 Kasım 2004 16:59 tarihinde demiş ki: -------------------------------------------------------------------------------- Size Noel Babayı verelim yılbaşında hehe Spidee, 18 Haziran 2005 19:49 tarihinde demiş ki: ------------------------------------------------------------------ Elfler toptur pipileri yoktur...
Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Abi level 20 olsa zor diyoruz sen level 10 diyosun..bravo :)
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Zati kaçtılar diyorum.Ben o adamların önüne lvl3lerken Ancient Black Dragon cıkardım.Ama salak herifler de o yol kısadiye bataklığa girdiler suç bende mi şimdi sorarım??[signature][hline]Absolut 30 Kasım 2004 16:59 tarihinde demiş ki: -------------------------------------------------------------------------------- Size Noel Babayı verelim yılbaşında hehe Spidee, 18 Haziran 2005 19:49 tarihinde demiş ki: ------------------------------------------------------------------ Elfler toptur pipileri yoktur...
Öne çıkan mesajlar