Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arçelik - Orbital

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

Aslında Orbital en sesssiz olduğu iddia edilen çamaşır makinasıydı. 2 sene kadar bu şeklide gitti ama artık o çamaşır makinasına Orbital demiyorlarmış.

Aha resmi.

Artık arçelik yeni imaj yeni reklam yeni logo olayına girince orbitali de geliştirme kararı almış anladığım kadarıyla ve Orbital diye bir seri yaratmış. Buzdolabı, çamaşır makinası ve süpürgeden oluşuyor. Daha farkı ürünleri sanıyorum şimdilik yok. Orbital bir kaç senedir olan bir çamaşır makinası olunca şaşırmıştım ama şimdi bir iki ekleme yapmışlar.

Sosyal ağlarda paylaş

Orkcum senin için araştırdım ve Akıllı yaşam pakedi denen bir şey ile karşılaştım. Orbital olayı aslında buymuş. Yani evet çamaşır makinası, buzdolabı felan var ama bunlar internete felan bağlanıyormuş.

Arçelik, internetten ve telefondan sesle yönetilen akıllı ürünlerin satışına başlıyor / Basın Bülteni
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
eheh iyi bari :)
nasıl iyi elektronikmi yani koca koca düğmelerlemi ayarlıyorsun yoksa tuşlarlamı elektronik merakım varda :)[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
*İmzasının çok kötü ve iğrenç olduğunu düşünür*
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
eheh çamaşırı yıkadın çıkardın su fln var deydimi oraya ohh :)
icqda wandetin anlattığına göre biraz zor kullanımı yani oyle turk hanımları kolay kolay kullanamaz moreden kişiler için :-p[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
*İmzasının çok kötü ve iğrenç olduğunu düşünür*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...