Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 forwardlar artık abartmaya başladı Allahın adını kullanarak insanları sömürmeye başladılar bi okuyun ltfen: Bana bu yaziyi verdiler bir okudum ve inandim. Inandigim için dagitiyorum.Yazida aynen söyle diyor. Ben 13 yasinda bir kiz çocuguyum. Müzdarip olugum bir hastaliga doktorlar çare bulamadilar. Göz yaslarimi silmeden Sehitler Seyhi Hz. Hüseyin'in kardesi Hz.Zeynep'in Türbesini ziyaret ettim ve orada uykuya daldim. Uykum sirasinda Hz.Zeynep agzima su döküp Allah'in izniyle iyi olacaksin diye müjdeledi. Ve basindan geçen bu olayi yazip halka dagitmami istedi.Bende olanlari yazip halka dagittim. Yazdiklarimin 1 (bir) tanesini zengin bir sahisa verdim. Umursamadi ve 13 gün sonra servetini kaybetti. Bir tanesini memura verdim önemsemedi. 13 gün sonra hapse girdi. Ben de 13 tane daha yazip halka dagittim. Inananlar mutlu, inanmayanlar perisan oldular.Bu yazi kimin eline geçerse 13 adet çogaltip 13 kisiye dagitsin. Bu yaziyi yazip dagitan kisinin muradi 13 gün sonra olacaktir. Yüce Allah'in izniyle ve Hz. Zeynep'in sefaatiyle 13 gün sonra olacaktir. Bu yaziyi okumaz,umursamaz,ilgilenmez, dagitip çogalmaz iseniz 13 gün sonra felakete ugrayabilirsiniz.Allah sefkatini ve bereketini üzerinizden eksik etmesin.Acele edin felakete ugramadan 13 tane yazin, dilek tutup halka dagitin.Yani ne istiyorsan dile. 13 gün sonra Allah'in izniyle olacaktir. INANIN LÜTFEN RICA EDIYORUM... yuh artık[signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordDv Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 eöh.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 hobarey[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Bu kız 5 yıldır 13 yaşında . Hep aynı şey kanımca . Dini propaganda yapıyorlar .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 wallahi ayıp yahu bu kadar olur mu[signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 hah iyi b.k yedin. hepimiz gördük seve seve yapcaz şimdi. yapmazsak s.çcaz. bittik oluuuuuuum bittik!!! : p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu [Bu mesaj Zopik tarafından 21 Ağustos 2005 12:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Hatırlar gibiyim bunu[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 asıl sorun senin buna inanıp inanmadığın...ha inanmıyorsan s2ne takma salla gitsin..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ya mando öyle deme baksana zengin adam inanmamış yemeyip içmeyip s...... biriktirdiği sağladığı serveti gitmiş yaaaaaa[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 aman abi öyle deme...çarpılırız felan...töbe et töbe..o mesajıda abdestsiz yazdıysan git bi abdest al sonra editle o mesajı..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 oy oy doğru diyon .. nasıl dur .. çocukken diyodum ben onu .. töbe töbe töbe .. 1000 kere töbe. gidiyorum hemen. nfs oynarken söylediklerimden bile daha günah bişi yaptım valla. saol mando. ayıktırdın. hadi koştum gidiyorum ben ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Mandoo, 21 Ağustos 2005 12:21 tarihinde demiş ki: aman abi öyle deme...çarpılırız felan...töbe et töbe..o mesajıda abdestsiz yazdıysan git bi abdest al sonra editle o mesajı.. şş şimdi 13 gn soora hepimiz felakete fln uğrarmışız :D[signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Reignman40, 21 Ağustos 2005 12:23 tarihinde demiş ki: said: Mandoo, 21 Ağustos 2005 12:21 tarihinde demiş ki: aman abi öyle deme...çarpılırız felan...töbe et töbe..o mesajıda abdestsiz yazdıysan git bi abdest al sonra editle o mesajı.. şş şimdi 13 gn soora hepimiz felakete fln uğrarmışız :D e öyle dioz ya. senin yüzünden hep. bilsem okumazdım .. eheh[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 gelin müritlerim gelin...birlikte dua edelim..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 iyide niye 13 ? bi sürü rakam var 4 desinde bizi uğraştırmasın daha kolay olur 13 kişi nasıl bulucam ben şimdi ? off yandık[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Beş senedir inanmıyorum, her gün daha ileriye.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 reklamları da çıkar. 5 senedir daha da kandırıkçı daha da inandırıcı bir hikaye geliştiriyoruz. sizlerin sayesinde![signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bi sn bi sn biz ne yapmışız?[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ah Türkiyem Ah ..[signature][hline]Anubis a.k.a b@p k3nk bıragh ya www.andoria.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 teey teey teeeyyyy!! :)[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 yazik..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... This is our last stand;our last chance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 İyiki de hep çocuk oluyo.13 yaşındaki kız 13 kişiye dağıttırıyo filan... Bide 90 yaşında nine yapsaydı bunu ne halt yicektik:D Yiyosa bul 90 kişiyi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ya zibidi insanlar dolu ya 13 müş 14 kişiye verince olmuyo mu illa 13 mü allah larından bulsunlar[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 90 yaşındaki nine için pek uğraşmaya değmez bence :)[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar