Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu kadarına da yuh!!!

Reignman40

Öne çıkan mesajlar

forwardlar artık abartmaya başladı Allahın adını kullanarak insanları sömürmeye başladılar bi okuyun ltfen:
Bana bu yaziyi verdiler bir okudum ve inandim. Inandigim için dagitiyorum.Yazida aynen söyle diyor. Ben 13 yasinda bir kiz çocuguyum.
Müzdarip olugum bir hastaliga doktorlar çare bulamadilar. Göz yaslarimi silmeden Sehitler Seyhi Hz. Hüseyin'in kardesi Hz.Zeynep'in Türbesini ziyaret ettim ve orada uykuya daldim. Uykum sirasinda Hz.Zeynep agzima su döküp Allah'in izniyle iyi olacaksin diye müjdeledi. Ve basindan geçen bu olayi yazip halka dagitmami istedi.Bende olanlari yazip halka dagittim.
Yazdiklarimin 1 (bir) tanesini zengin bir sahisa verdim. Umursamadi ve 13 gün sonra servetini kaybetti. Bir tanesini memura verdim önemsemedi. 13 gün sonra hapse girdi. Ben de 13 tane daha yazip halka dagittim. Inananlar mutlu, inanmayanlar perisan oldular.Bu yazi kimin eline geçerse 13 adet çogaltip 13 kisiye dagitsin. Bu yaziyi yazip dagitan kisinin muradi 13 gün sonra olacaktir. Yüce Allah'in izniyle ve Hz. Zeynep'in sefaatiyle 13 gün sonra olacaktir. Bu yaziyi okumaz,umursamaz,ilgilenmez, dagitip çogalmaz iseniz 13 gün sonra felakete ugrayabilirsiniz.Allah sefkatini ve bereketini üzerinizden eksik etmesin.Acele edin felakete ugramadan 13 tane yazin, dilek tutup halka dagitin.Yani ne istiyorsan dile. 13 gün sonra Allah'in izniyle olacaktir.
INANIN LÜTFEN RICA EDIYORUM...

yuh artık[signature][hline]when he reigns all was stopped...
reignman rulezzz...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kız 5 yıldır 13 yaşında . Hep aynı şey kanımca . Dini propaganda yapıyorlar .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandoo, 21 Ağustos 2005 12:21 tarihinde demiş ki:
aman abi öyle deme...çarpılırız felan...töbe et töbe..o mesajıda abdestsiz yazdıysan git bi abdest al sonra editle o mesajı..

şş şimdi 13 gn soora hepimiz felakete fln uğrarmışız :D[signature][hline]when he reigns all was stopped...
reignman rulezzz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Reignman40, 21 Ağustos 2005 12:23 tarihinde demiş ki:
said:
Mandoo, 21 Ağustos 2005 12:21 tarihinde demiş ki:
aman abi öyle deme...çarpılırız felan...töbe et töbe..o mesajıda abdestsiz yazdıysan git bi abdest al sonra editle o mesajı..

şş şimdi 13 gn soora hepimiz felakete fln uğrarmışız :D
e öyle dioz ya. senin yüzünden hep. bilsem okumazdım .. eheh[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...