Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gıdıklamak:)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Girmiyo linke[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late
Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you
And I will do it on my own
Muse - Muscle Museum

Mesaj tarihi:
Tyrande link bozuk, üstüne tahmin ettiğim şey kesin kadını gıdıklıyorsun, bi de üstüne üstlük baya açıldı bu konu.
Aramak inanmak felsefesi.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Mesaj tarihi:
of çokkkkkkk kere açıldı bu[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Mesaj tarihi:
KADININ GÖBEK DELİĞİ GÖZÜKÜYOR
EROTİK !
KİT ![signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Mesaj tarihi:
ben ilk kez göruyom ama fena diilmiş:::D[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
tyrande bence düzgün link vermeyip öteki mesajında linki düzelterek yazmak suretiyle post kasıyorsun. ayrıca bir sürü saçma sapan mesajın da var. hayır bi de konunun birinde tam 5 tane mesaj atmışsın link bozuk diye. edit tuşu var ya yuh artık.

[Bu mesaj PrudenT tarafından 20 Ağustos 2005 18:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Citizen "Basic" İnfo
Nickname: Tyrande | Kayıt: 18/08/05 | Mesaj: 244

iki günde bu kadar. ben bir buçuk senedir üyeyim 350 msjım var. o_O

[Bu mesaj PrudenT tarafından 20 Ağustos 2005 18:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evt ciddiyim açtığı linkli konuların neredeyse tümünde yanlış link verip sonraki 5 mesajında her seferinde yanlış düzltip sonuncusunda düzgününü vermiş.[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

Mesaj tarihi:
ama kadın harbiden çok şeker gıdıklanıo[signature][hline]feyyyk 20 Ağustos 2005 18:32 tarihinde demiş ki:
ehm... ben feykim ve proxy kullanıorum bilginize...

BRE KADIN SEN KİMSİN BE! SPHERE COMMUNITYSIYLE KAÇ GÜNLÜK ALAKAN VAR! SERVERLAR ASLA BÖLE SAÇMA BİŞEYİ KABUL ETMEZ! Bİ ***TİR GİT!
Mesaj tarihi:
başka örnekte yok gibi prudent :) tabi açtığı topicler içinde.Hem sanmıyorum bunun post kasmakla alakası olduğunu.Bak gereksiz mesajlar atıyor onun için post kastığını belki söyleyebilirsin ama bence bu post kasmak değil[signature][hline]Viva la creativa!!!
this game loves me
]this game loves me
Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Mesaj tarihi:
ya iki günde 250 mesaj yapmış herif ve attığı mesajları da okudum yani saçmasapan[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

Mesaj tarihi:
said:
PrudenT, 20 Ağustos 2005 19:05 tarihinde demiş ki:
evt ciddiyim açtığı linkli konuların neredeyse tümünde yanlış link verip sonraki 5 mesajında her seferinde yanlış düzltip sonuncusunda düzgününü vermiş.

allahını seversen bu sekilde post kasıyorsun deme,yuh artık.sinirden bogazım yanıyor:(
en iyisi Tyrande yak bi sigara birazcık kapa bu sayfayı..
  • Yeni Oluştur...