Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

içiyorum öyleyse varım akşamı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arada griz, ortam yaparsanız bana gelin. ben bacak yüzünden gelemıyorum, burda size ayarlarım herşeyi :)[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
çarşamba günü tamamen böle bi gün olcak benim için[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
içiorum hergece hergece başka bir eğlence[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti:
boğaç (seçilmiş kişi):
kadın olmak ister miydin
Lexius || Alkoliğim ben...:
hastır lan

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Yok mu benden başka içen.. Erkenden başladım bugün moral 0...[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Mesaj tarihi:
ne ki derdin içiyosun..
bak bana bari senin durumun iyi.. ben içmek isteyip de içemiyorum...bugün 7sigara içtim anca içki ise hhiç... hava sıcak...
buz gibi bira... yanında fıstık.... ... .. . (keşke)[signature][hline]Bıktım..
Mesaj tarihi:
valla bugece bende ıcıyorum:)
dertlıyım laf yedım bıde ıckı super olur yanında...[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi:
-Olsun yeniden yazılır...
Mesaj tarihi:
olmaz olurmu şarap,sessizlik ve karanlık kombinasyonuyla rahatlıyorum şuan yarın çok işim var[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one
Here we'll remain forever till our kingdoms one
Mesaj tarihi:
said:
LethE, 20 Ağustos 2005 22:23 tarihinde demiş ki:
ne ki derdin içiyosun..
bak bana bari senin durumun iyi.. ben içmek isteyip de içemiyorum...bugün 7sigara içtim anca içki ise hhiç... hava sıcak...
buz gibi bira... yanında fıstık.... ... .. . (keşke)

hayrola hoca sen nie içemiosun ki?[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Mesaj tarihi:
Aç mısınız ya? :)
Edik : aaa pardon dyna açmıs topic'i nası sordum böle bi soru tabii ki açsınız :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

[Bu mesaj Horrible tarafından 20 Ağustos 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
varya bu gün ilk defa mutlu olduğum için içicem
üniye gidicem lan
varmı daha ötesi ^^[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
  • 11 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
mey, tarımsal kökenli etil alkol.Litresi 50 lira, 96% saflıkta.

Çözüm budur arkadaslar.meyve suyuyla filan karıştırınca gidiyor.

En olmadı karbon filtre yapıp 3-4 kez süzeceksiniz
  • Yeni Oluştur...