Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

100$'a Ferrari

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BEN ALEXI_SEPTIMUS'U SATIP AILEMLE YEMEĞE GİTTİM
ALLAH BENİ KAHRETSİN

//forum kurallarına uymadığı için mesajınızı değiştirdik/yönetim.

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 19 Ağustos 2005 01:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Xaenin, 19 Ağustos 2005 01:09 tarihinde demiş ki:
BEN ALEXI_SEPTIMUS'U SATIP AILEMLE YEMEĞE GİTTİM
ALLAH BENİ KAHRETSİN

//forum kurallarına uymadığı için mesajınızı değiştirdik/yönetim.

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 19 Ağustos 2005 01:11 tarihinde değiştirilmiştir]
[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.

Ben Xaenin'i satıp uyudum , kedim ayaklarıma işedi olarak bunu da editlermisin lütfen .

[Bu mesaj Xaenin tarafından 19 Ağustos 2005 01:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
mantı değilmiş "manti" imiş dövcekti bi ara beni o yüzden azarladı bile[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
Hayır patinaj .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Mesaj tarihi:
Helikopter sakat . Hava kaçırıyormuş bazıları . Yan sanayi .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Mesaj tarihi:
Dela b@b helipokterinin anahtarını bu gece verirmisin biliyosun işte manita fln jnmsss....[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Mesaj tarihi:
150$ a ferrari kiralasak 1 günlüğüne daha mantıklı olmaz mı? Hadi 300$ olsun günlüğü 3 yıl bekleyeceğine 2 katı fazla vermek daha mantıklı olmaz mı? Hatunla ne zaman buluşacaksan o zaman kiralasan? :)
Mesaj tarihi:
Ferrarim olursa arkasına ilk yazdıracağım şey alevli bir şekilde ''Kroyum ama Aura bende'' olacak .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Mesaj tarihi:
Kim yapmış onları ya .Sahte ayakkabı , t-shirt vs. anladım da araba ?[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Mesaj tarihi:
jet fadildan sonra ferrari abso mu cikacak basimiza? depozito olarak cocuklarini alin, bi yere gidemez arabaya sinek carpar diye ; )[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi
Mesaj tarihi:
abi adamin imzaya baktim abi butun uo cular bole laz zekalimi ne =)[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
  • Yeni Oluştur...