Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

T-shirt katlama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 tshirt var, dikkatli izleyin.[signature][hline][i]It is so ignorant to cry in someones funeral.Because you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will.
VII.
Mesaj tarihi:
iki tshirt falan yok yav, ben denedim az once gayetlen guzel oldu :) bundan sonra bole katlicam valla, hem guzel hem de cabuk :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
bu topic açıldıydı yauw :D
(birazdan birileri sazanlicaktı nasılsa böle :P bari ben sazanliim dedim )

valla hasta bi taktiğe benzioda... ben dolabına giysileri katlamak yerine fırlatan biri olduğum için gerek yok ya :D türk usülu ohh hanım katlar :D[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Mesaj tarihi:
wala denedım beceremeıdm :)

p.s: ben normal tişörtu bile zar zor dusgun katlarım hatta katlamak zor dıye askıya takarım dolapta o derece gelmı$ bide bu katlama yolunu denıom :D [signature][hline]|Forever Alone|
|Pyro|
Mesaj tarihi:
Hiledir bu arada kesilmiş 1-2 yerde farkındaysanız.[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki:
Neyse ben kaçıyorum meme elliycem.

Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
bi linkte pantolon katlama için verseniz? t-shirt yine bi şekil de katlanıyor da.. herhangi bir pantalonumu katlamayı hala becerebilmiş değilim bugüne kadar..
Mesaj tarihi:
evet süper artık t-shirrtlerimi daha rahat katlatyabiliyorum

teşekkürler shintyonokoko tişöttoko katlamakoko tekniği![signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Mesaj tarihi:
lol. komiğime gitti çok. kadın oturmuş t-shirt katlamayı öğretiyo. onun memlekette baya beceriksiz insan var demekki :-)[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem...

utanıyorum ulan!
Mesaj tarihi:
10 dakkadır o topiği arıyorum allah allah toz olup uçtu sanki.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun
sarkı yerine osursan bile biz izleriz.

MadcaTtt..
Ace.....

Mesaj tarihi:
said:
ShekiLChoCuq, 13 Haziran 2004 22:11 tarihinde demiş ki:
lol. komiğime gitti çok. kadın oturmuş t-shirt katlamayı öğretiyo. onun memlekette baya beceriksiz insan var demekki :-)

E biraz :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım...

Who is that ?
Mesaj tarihi:
höt höt
noldu be
yavaş yapıyo göya ama yine de anlamadım bişi
%200 yavaşlatıp izlemek lazım :p[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Mesaj tarihi:
Ahah harika ya. Anında istediğin ebatlarda katlıyosun t-shirtü...
Ya kolay;
t-shirtü ön kısmı yukarı bakacak şekilde ve kafa kısmı sağa gelecek şekilde yatır önüne...
1)sağ elinle t-shirtin boğaz kısmından 3 parmak kadar öteden tut (kendinden uzak olan kısmı yakanın)
2)sol elinle de sağ elinle aynı doğrultuda ve t-shirtün tam ortasına gelecek şekilde tut
3)sağelini sol elinin üstünden yine sol elinle aynı doğrultuda olacak şekilde (t-shirtü bırakmadan) sola getir ve t-shirtin alt ucundan tut
sıkıca tutup t-shirtü havaya kaldır
voila son olarak da açıkta kalan kolun üzerine katla t-shirtü...

.................___
.....................
___________....
|........................|
|3.........2..........1|
|.......................(
|........................|
|___________......|
................../..../
................/___/

[Bu mesaj Divin tarafından 13 Haziran 2004 23:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
seye dikkat edin, 2. adimda r yi cektikten sonra sol eliniz (L) i duzeltmeniz gerekiyo ki disardan tutasiniz, orda basit bi parmak hareketiyle disari cikicaksiniz, 1. hareketin orda ugrasmadiginiz surece kol iceri dusuyo, cok denedim :)[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
Ama once bu foruma baktim!
Mesaj tarihi:
Bu thread den bi tane daha olucak ya bulamıyorum kafayı yicem.!!!
Bulana halk bisküvi pilz.!!!![signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun
sarkı yerine osursan bile biz izleriz.

MadcaTtt..
Ace.....

• Yeni Oluştur...