Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Peki kim niye gelmişti buraya ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eh madem imam cemaat ilişkisi devam ediyor ve imam hala aynı bende devam edeyim bari.

Nerden duydunuz da geldiniz ? niye geldiniz ? gitmek istiyor musunuz ? rahat mısınız ?[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu
Mesaj tarihi:
önceleri sadece okurdum...çok sonra üye oldum..aklıma gelmemişti üye olmak..şu an için memnun değilim..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
Arkadaştan gördüm (duymadım)
Sakatlandığım zaman evde yatıyordum bütün gün, yapıcak bişi yoktu ben de geldim
Gidebilsem iyi olucak ama bağımlılık yapıyor meret
İdare ederiz işte...[signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
Olympos[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
zopik sen niye geldin abisi...
olm benim forumu bi bitirmedin dalıcam ha :) [signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
bi arkadaşa bakıp çıkıcaktım, sonra bi baktım seneler olmuş hala burdayız...

yalan...aslında ultimatrden[signature][hline]:."You could be my unintended"
Çöl çiçeği
Mesaj tarihi:
en çok değer verdiğim insanın arkadaşı intihar etmişti.
Nebula forumlarındaki intihar topicini gördüm , burdan bi link verilmişti.
bi girdim Windshade çıktı.
ondan sonra da çıkamadım burdan.[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
Mesaj tarihi:
ultimadan biliyoruz patiyi. sonra patinin serverından göçmüştük ama nerdeyse bütin teknik bilgileri ultimetrden edinmiştik. daha sonra wowun gelmesinden 1 yıl önce betasına nasıl gircez die aradık internette aklımıza avalonda patide felan bakmak geldi, 1 yıl geçti ben hala patiyi takip ediyordum. wowa girdim 60 oldum artık işim yok :) girip muhabbet ediyoru bilgi alıyoruz paticikde bilgi veriyoruz felan yani rahatım şuan dier başlıkları da kullanıyorum ama asıl amacım wow du buaraya gelirken[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
Mesaj tarihi:
nebula forumlarında bi topic açılmıştı offline nasıl uo oynarım diye ordan birisi buranın linkini vermişti.
bende tıklamıştım ve böylece pepelek maceram başlamış olmuştu.
çabuk bitti ama sonra paticik macerası oldu. :)[signature][hline]siyah, ama buz?
  • Yeni Oluştur...