Arnointed Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Bonecrusher, 15 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: ya grafik ayarlarında herşeyi en aza getirdim, bump mapping'i kapattım (ya da bana öyle geldi) ama hala yavaş oyun çok yavaş :) Doom 3 ve HL2'de bile en maximum ayarlarda bu kadar takılmıyordu oyun. Acaba oyundaki ayarlar kısıtlı, o yüzden mi böyle? Bu sorun çoğu kişide var büyük ihtimalle çıkartacakları ilk yamayla hale yola sokarlar. Oyunu erken çıkartabilmek için optimizasyon olayını sallamış olabilirler diyorum daha doğrusu umuyorum.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Oyundaki yavaşlıktan yakınanlar olmuş. Bende de aynı sorun var, hatta oynanmıycak düzeyde bir yavaşlık. Çözünürlük yada grafik detaylarını düşürmek hiçbir işe yaramıyor ve farkeden birşeyde olmuyor. Amd 2.6, 512 ram, radeon 9700 pro ekran kartına sahibim ve bu sistemle bu oyunu rahat rahat oynayabilmem lazım. Birçok oyun radeon ekran kartlarıyla uyumsuzluk yaşıyor, acaba aynı sorunu çekenlerin kullandığı markada aynı mı?(bu arada ekran kartımın en son sürücüleri kurulu.) Benim sisteme yakın yada daha alt seviyede olan ve oyunu rahatça oynayan Ankara'lı arkadaşlar varsa, bana oyunu alabileceğim doğru düzgün bir yer tarif edebilirlermi. Mümkünse Yüksel Kırtasiye olmasın çünkü her aldığım oyunda bir sorun yaşatıyorlar bana tıpkı bunda da olduğu gibi...[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper LvL 1/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender LvL 32 TRT 2: Earth,Radiation-Controller / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ati radeon kartları half life 2 motorunu kullanan oyunlar da + performans saglıyo anlasmalılardı galba (radeon 9600xt nin hl2 kuponu vermesi) sorun oyunda galba.. [Bu mesaj Way tarafından 16 Aralık 2004 01:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 pardon yanlıslıkla 2 defa gonderdim [Bu mesaj Way tarafından 16 Aralık 2004 01:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Haklısın sorun yüzde 99 kopya versiyondan kaynaklanıyor. Başka bir fikri olan varsa ve belirtirse sevinirim.[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper LvL 1/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender LvL 32 TRT 2: Earth,Radiation-Controller / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Klanlar hakkında baya detaylı bilgiyi şurdan bulabilirsiniz : http://www.patman.org/wod/wodindex.asp Off be bone ne kadar çok yazmışsın. Quotela muotala uğraşamam bu kadar çok şeyde saydırıyorum. Konsolu açtığında oyun pauselanıyor. Bende 10 saniye kala gitmiştim oraya ama sorun olmamıştı. Tremere ranged bi karakterim var istersen yollarım save. Oyunun hasta olduğun yerlerine bende hasta oldum, herkes oldu. Ama benim favori karakterim Sebastian LaCroix. Benim diyen tiyatro sanatçısına taş çıkartacak mimikler koymuşlar adama. Tam bir trajedi oyuncusu. Motion capture mı kullanmışlar diye merak ettim. Tremere olunca chantry ye girebiliyorsun. Klan farklılıkları oynayış tarzını etkiliyor ama diğer vampirlerin sana bakışını pek etkilemiyor, her clan a ayrı muamele olsa daha güzel olurmuş evet. Npc muhabbetleri konusunda katılmıyorum, bence yeterliler. Konuşmalar sırasında şunu da sorsam bunu da sorsam diye bi eksiklik hissetmedim. Ehehe nagash bile öyle zombie spawnlayamaz. Hele hele o iki kapı arasında gidip gelmek felaket kastırıyor. Ben başka türlü hallettim o görevi ;) Tzi bölümlerinden bende hoşlanmadım, yanımda kurşun kalmamıştı sonlara doğru zaten, altı patlar ve sneakle geçtim bazı yerleri. Nerde falcı gördün de giremiyoruz? Oofff off hl2 oynadıktan sonra (vampire dan sonra oynadım) ne kadar güzel yapılabilirdi oyun onu farkettim. Yazık olmuş cidden. Gelelim sorularına Lily santamonica da hastanede. Ama önce orda olduğunu bulman lazım. Dinerda sorunca erkek arkadaşının adını öğreniyorsun, bide bi iki item alıyorsun. Bi tanesi anahtar. Sonra otoparktaki kırmızı arabasının (70küsur model bi firebirddi galiba güzel araba) bagajından günlüğünü al. Ordan hastanedeki kan bankasında olabileceğini anlıyorsun.Hastanede persuasion (vandala) yada hackingle şifreleri öğrenerek bulabilirsin Lily yi. Fu da testlerde misal bıçakların olduğu yerde arkadaki panelleri vurman, elektrikli yerde 4-5 el pompalıyla ateş ederek tesla coilleri patlatman gerekiyor. Ateşli odada alev püskürtücülernin arkalarında oksijen tüpleri var bi tanesini vur patlasın (çal oynasın...neyse) camlar kırılıyor arka tarafa geçebilirsin. Zombileri daha alabilen görmedim. Sanırım melee ve celerity ye abanmak gerekiyor ki çok hızlı bi şekilde 2 kapı arasında git gel yapıp bi seferde 5er zombi indirebilelim. O şifreyi işte Lily görevinde kullanıyorsun. Şimdi tam çözümden baktım 1969. Hatta tam çözümün linki : http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/vampire_tmb.txt Fleshcrafting sanırım pcler için yok.Bi Tzmisce disiplini bu, hani şu abidik yaratıklar varya kafaya zıplayan, onlar işte fc ürünü. Ama camarilla clanlarıyla oynadığımız için biz kullanamıyoruz. O kapıda safehaven. Ama açmak için Chantry ye girmen lazım bu da ancak Tremereysen ve Maximillian için pestilence ve gargoyle questlerini yaptıysan oluyor galiba. Bide adama iyi davranmak gereklidir heralde. Sanırım oyunda Diablerize yok. Unarmed yüksekken (10 falan) çok az hp i kalan (10 falan eheh) bi düşmanı vampir yada değil feedle öldürebiliyormuşsun (ben denemedim, yabancı forumlarda okudum) Ama bi etkisi olmuyormuş. Yani oyunda elder olmak, jenerasyon arttırmak vs yok. Lacroix u öldürmek istiyorsan eline şans geçicek merak etme :) Sonra gelelim diğer mesajına. Jackle ilgili bişey okudum nette doğruysa şaşırmam. Arkdaş Bruja yı diablarize eden Troile miş aslında. Elinde Brujah clanbook olan varsa buna bi baksın doğru mudur. Yoksa sade bi 16. yüzyıl korsanı mı? Hayır şerif ganrel değil. Bi afrika klanından. Animalismden daha hayvansı bi disiplinleri var. O chip bilmemne behemoth a da öyle dönüşüyor. Normal bi warform değil o. Adları neydi unuttum şimdi. Karakter flawlarının olmaması bence de eksi Ama bilgisayara uyarlanması biraz powerplaye kaçırabilirdi[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 jackle ilgili o şeyi nerde okudun? url ver lütfeen:)[signature][hline]Bana tepeden bakarsanız, bir aptal görürsünüz. Bana aşağıdan bakarsanız, tanrınızı görürsünüz. Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz. Charles Manson MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Galiba white-wolf forumlarındaydı ama hangi topicte hatırlamıyorum. edit : biraz araştırdım, o topiği bulamadım ama vampire ın kart oyununda Jack isimli kart methuselah olarak geçiyormuş yani 4. yada 5. jenerasyon. Troile Bruja nın childe ı yani bi methuselah. Ayrıca Smiling Jack denen eski karayip korsanı 10. jenerasyon bi vampir. Bizim Jack 10. gen olamayacak kadar güçlü bi vampir. [signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj axedice tarafından 16 Aralık 2004 22:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ya kısaca oyun almaya değer mi? son zamanlarda çıkan birçok güzel oyun çok cdli diye almadım verdiğim para değer mi diye. bugün half life ile bu olayı noktaladım,şimdi bişeyler daha alıcam ama vampire mı almalı,KISACA özetler misiniz? (not:sayfaların hepsini okuyamadım,okumaya çalıştım 15 yıl geçti ben de ömrüm biter bu bitmez diyerek okumayı kestim)[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Evet, Mitnick adlı Nosferatu klanı mensubu hacker vampir arkadaşımızın oda kapısı ;[signature][hline]Why don't you just... chill out ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 oyun almaya sırf hayaletli otel bölümü için bile değer çok eğlenceli kesinlikle al bu arada ben Amd xp3000+ 1gbRam FX5700 ile hiç takılmadan bütün detaylar en sonda 1024 resolutionda oynuorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 oynamaktan resmen vampir oldum. Her karakterle sonuna kadar konuşacam diye kendimi bitirdim. Acaip geyik muhabbetler mevcut :) Keşke biraz optimize edip öle yapsalarmış bu oyunun daha iyi çalışan bir versiyonu için 3 ay daha bekleyebilirdim. Ayrıcana o ki vampir oyunu yaptılar bir de mage the ascension oyunu yapsalar bari tadına doyum olmaz :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnointed Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Bende AMD Athlon XP 2800+, 512mb DDR RAM ve FX 5700 var ama yinede ölümüne takılmalar oluyor bazı yerlerde.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 sağol axedice. bazı yerlerde konsol'u açsam da pauslanmamıştı oyun ama deniyim o botlu bölümde, sorun olmaz herhalde. tremere'im, eve giriyorum ama üst kata çıkamıyorum. chantry ile kastettiğin üst kat mı? falcı dediğim, santa monica beach'de şu cinayetin olduğu yerde atericinin solundaki bina. Falcı görmüyoruz da falcı binası görüyoruz. Acaba şu "fortune seeker" hatunun yeri mi orası.. amaan neyse. karakter flawı dediğin ne? uzak kaldım world of darknessten, flaw ne ola ki? cevaplar için teşekkürler ayrıca.[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Üst kat eğer Maximillian ın verdiği görevleri tam olarak yerine getirirsen(gargoyle ve pestilence), gargoylela ilgili sırrını Isaac e anlatmazsan ve tabi bide Tremereysen yeni safehaven ın oluyor. Evin yani, santamonicadaki gibi. Chantry ye apprentice olarak kabul ediliyorsun ama güzel görünümlü bi safehavendan başka bi artısı yok. Hmm anladım falcı olayını. Yok, pier ın orda hiç bi binaya giremiyosun, bi işe yaramıyolar zaten. Sırf cinayet questlerine giriş olsun diye koymuşlar onu oraya. Flaw ve meritler var WoD da, karakterin + ve - leri bi bakıma. Karakter yaratımında seçiliyorlar. Meritler xp istiyor, flawlar da xp veriyordu galiba. Misal çok kötü kokabilirsin sürekli, ama 2xp fazlan olur karakter yaratımında.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 şeyden mi bahsediyorsun, hani mesela gangrel seçince mutlaka bir hayvana benzer bir özelliğin olcak, ventrue seçince fare kanı ememiycen gibi?[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 torentten oyunu çektim 3 cd halinde ancak ilk cd yi yüklerken data.cab lı hata veriyor setup un ortasında ?[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 eh bre kimse mi netten çekmedi oyunu ya ?[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 hata mesajı şöle hatta: Error 1311.source file not found c:/hede hödö.bincab verify that the file existed that you can access it ..böyle bir sorunla karşılaşan oldumu ?[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaxx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 theKingpin Ben indirdim oyunu torrent'tan 3 hafta felan oldu.ama dediğin gibi bir sorunla karşılaşmadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Cık bone öyle değil, clanlarla alakası yok bu merit ve flawların. Mage de de var. Misal bi merit örneği : Evreni yaratan ve düzenleyen tek bi varlığın olduğuna inanıyorsun (be it God, Budha, Allah, etc. gibi bi ifade vardı hatta bunda) ve bazı checklerine +2 mi ne alıyordun tam hatırlamıyorum şu anda. Ama merit i alabilmek için karakter yaratırken 2 xp daha az harcayabiliyorsun. Yanımda kural kitabı olmadığı için bakamıyorum okuyalı baya oldu, bazı yerleri yanlış hatırlıyor olabilirim ama temelde böyle bişey. Bende oyunu torrentten indirdim ama böyle bi sorunla karşılaşmadım. Cdden yüklediysen yeniden yazmayı dene yada deamon tools kullanarak yükle. Yanlız ihtimal dl yüzünden olan bi sorundur o. Torrent bits forumlarını baya bi karıştırmıştım cd problemine bi çözüm ararken, böyle bi hata görmedim.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: Bonecrusher, 15 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: Sorularıma gelirsek: -Lily nerde, hiç bulamadım, araba anahtarı var ne işime yarıycak. Otoparkta kızmızı bı lightning'ın bagazini acıyosun onunla -FU binasında testi anlamadım, nocliple geçmek zorunda kaldım o bölümü. Ne yapmamız gerekiyor? Örneğin testerelerde, hiç değmeden mi kapıya gidicez? Belirli bir hasar mı almamız gerekiyor? Hasar almadığımda kapı açılmıyor, testerelere değince de bir süre sonra ölüyorüm. Belirli bir cana kadar düştüm ama gene kapı açılmadı. Aletler kırılmıyor zaten.. vs vs. Ateşli bölüm de öyle, onda da bir türlü kapıyı açamadım. Bıcakların arkasında 3 taen cam gibi bisey var cek 38liği vur ucunude acılır kapı, elektırıklerde aynı olay, ateşdede hic odaya girmeden en uzaktaki aletın arkasındaki tüpe ateş et patlasın. -Mezarlıktaki zombi olayını nasıl halletçez? İlk dakikada hiç bir zombi gelmiyor üstüme, ama son 2 dakikada, onlarca zombi kapıya yığılıyor, hileyle sürekli kendime elder vitae, ah bloodpack verdim onu içtim, sürekli değişik büyüler denedim mass suicide gibi şeyler, ama ne yaparsam yapayım, tam kapının yanında zombiler respawn oluyor, kapıyı kırıyor. Tremere dışında da oynatabilirim de, o kapının yanında respawn olan zombileri dahil olmak üzere nasıl haklıyabilirim, yardım. Valla clerity 4 actım kastım gectim -İlk hospitalde en altta bazı dolaplar var, freezing rooms mu ne öyle birşey. 3 dolabın en solda olanına girince sol tarafında bir şifre hödösü gördüm, o şifreyi nasıl çözücez? Etrafa baktım da 4 rakamlı herhangi bir şifre bulamadım hastanede. Bilen var mı o şifreyi? onu lilyin bağazı acınca hemen o kattaki freezers la ilgili makineden ogreniyorsun daha once cıkmıyor -Tremere chantrysinde bir kitap çıktı bana, fleshcraftingden bahsediyor, o ne işe yarıyor? Bir de üstteki odayı nasıl açabiliyoruz? Oyunun sonuna geldim ama hala açılmadı. O kapıyı bende acamadım, researhum yetmıyordu ama kitap stardart tome sanırım research ıstediğine göre -Jack bana "diablerie"den bahsetti. Vampire RPG oynarken duyduğum birşey "elder vampirin kanını em, generation'ının artsın" olayı. Hatta sanırım Redemption'da bir snake vampirinin (adı neyse artık o klanın, unuttum) kalbini yemiştik de onun discipline'lerini öğrenmiştik. Farklı discipline'ler öğrenmek istiyorum, ama diablerie nasıl yapçaz, en önemlisi kime yapıcaz? Yolda rastladığım herhangi bir elder vampir'i ısırıp diablerie yapabilir miyim? Şerifi emip Prince'i öldürmek istiyorum, bu mümkün müdür? :) Oyunda diablerie yok bende cok araştırdım hatta baya heveslendim, bi iki yerde baya sağlam vampirleri yalnız yakalayınca am yok yani olmuyo. Feed atempt failed... Ha Sherifin emicek bı yerini bulursan em =) Biraz karışık bir mesaj oldu, neyse artık... Son olarak Sherif gangrel muhtemelen, ki öle böle değil cok az gangrel adamın uaştığı mertebeye gelebilmiştir herhalde, coğu o kadar yaşıyamaz, werewolflara kurban giderler.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Hmm okudum şimdi axedice'ı ama prince [spo1=Ezik şerif]Sabbatları tenmizleyince serife laf atıyor bak sen asla bunun kadar güçlü olamıycaksin falan dıyor bizi gostererek, ki biz childe'yiz[/spo] [spo2=Aman jack yaman jack]jack ise ınanılmaz tatlı bi karakter, denemedim ama sanırım onunlada dövüşebiliyoruz, kendi dairemizde ayrılmadan önce, yes I will go but also leave a trail ass after me gibi bişey diyoruz, ama tabi "love you jack"[/spo] [spo4=Aslandın niles kaplansın niles]Nines nasıl werewolf dövdü ben onu anlamdım asıl =), düşününce adam beliki 1700 lerde meksika civarina gelmişlerden olabılır en iyi ihtimalle. Bana ıspanyol gibi gözükmedi nines ki o zaman aslında baya genç sayılır.[/spo] [spo3=süper childe]Oyunda biraz abartılmış ama nerdeyse daha ilk gecemizde bi kuin jin döv, sabbatlarla kapış, yıl doldurmadan, LA'yı temizle falan, Hem Kuin jin hem camareila (böle yazılmıyodu ama neyse) liderlerini temizle, ohhhhhh mis.[/spo][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 bonec ayıp, neymiş yılanlı klanmış... cık cık... setiteyi nasıl bilmessin?:D[signature][hline]Bana tepeden bakarsanız, bir aptal görürsünüz. Bana aşağıdan bakarsanız, tanrınızı görürsünüz. Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz. Charles Manson MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 yaw bende consolu açınca buı sefer kapatıp oyuna dönemiyorum oyun pouse da kalıyor ölecene. Anca save edip reload edip tekrar oyuna dönebiliyorum. Bir oalyı mı vardır acaba? Bu arada jeanette in hastasıyız. sırf onu kurtarmak için orayı 3 defa load ettim :) bir jeanette im bir de bloodrayne im olsun daha ne isterim ki :-P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar