Neveziah Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Nasıl bir oyun. Ben daha alamadım. 1- Warcraft 3 kadar sürükleyicimi? 2- Senaryosu Warcraft 3 kadar iyimi? 3- Yeni üniteler le denge nasıl olmuş, abartı adamlar koymuşlarmı? 4- Grafik ve seslerde ne gibi değişiklikler var? Sadece bunları yazsanız zaten oyun hakkında nerdeyse herşey çıkmış oluyo[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 oyunu daha dün aldım özelliklede ana videosu güzel olmuş.yeni herolar gelmiş oyun warcraft 3'den çok daha güzel olmuş almadıysan tavsiyeye ederim kuzen:).zaten getircem sana biliyosun.......[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 öncelikle belirtmeliyim ki süper bir oyun wc3 ü seven herkes düşünmeden almalı 1- Warcraft 3 kadar sürükleyicimi? hayır, warcraft 3 te herşey yeni olduğundan daha hevesle oynamıştım, ancak bu da reign of chaos kadar olmasa da baya sürükleyici (bu arada campaign den bahsediyorum) 2- Senaryosu Warcraft 3 kadar iyimi? evet, wc 1 den öncesine de değiniyor bazen ara demolar ve benzer şeylerle.senaryo aynı zaten 3 ün kaldığı yerden devam ediyor 3- Yeni üniteler le denge nasıl olmuş, abartı adamlar koymuşlarmı? dengeleri henüz bilemiyorum yeterince multiplayer oynamadım ancak oynanış tarzı baya bir değişti yeni ünite, bina ve eski ünitelerdeki bazı ufak değişikler sayesinde.Campaign de custom game de bulunmayan bazı abartı üniteler çıkıyor (örnek: naga royal guard, naga siren,naga myrmidon) 4- Grafik ve seslerde ne gibi değişiklikler var? en ufak bir değişiklik yok.grafikler zaten yeterli şu an için. yeni ünite,bina ve öbür yeni şeylerin sesleri ve görüntüleri tamamen kendine has.Yeni cinematicler var tabii ki :), daha sadece 1 tane gördüm, süper.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 yeni gelen unitler biraz abarik olmush ama ben blizzardin starcraft ardından brrodwaru getirip denge kurmasi gibi thronelada w3e bi denge geldigini dusunuorum unitleri tek tek anlatmicam ama bi tane unit war aklimda kalmis onu anlatayim spellbreaker-humanin yeni uniti arcaneden cikio(senden deil arcane :D)senin adamlarina yapilan negatif buyuleri adamlarin ustune atio yada adama yapilan buyuyu senin adamlarinin ustune atio,summon unitleri(wicth doktorun herseyini...)senin tarafina alan bi buyusude war bence cok tatli bi unit tipide karizma[hline]Knowlegde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 control magic süper de tier 3 te çıkıyor olması kötü[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Spell steal bence control magicten çok daha değerli. 1)w3 sevenler w3x mutlaka alsın. 2)Frozen Throne harika bir oyun yeni üniteler çok güzel harika . 3)SpellBreaker ve diger üniteler çok güzel olmuş hele mountian giant çok tatlı[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Tamamen BroodWar2 olmuş .[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neveziah Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Demek kesinlikle almalıyım. Ayrıca şu adamlara atılan zararlı büyüleri geri gönderme baldurs gate 2 deki cloak of mirroring gibi olmuş ama iyi olmuş. He bi de sormayı unuttum: Yeni eşyalar,iksirler falan varmı?[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 tabi var millet te kek kek cevaplamışşuraya link verir insan :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Conlan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Bence; W3 kadar sürükleyici sayılmaz Senaryosu rezalet berbat hiç zevkli değil abartı zor orc senaryosu yok Birimler çok hoş herolardan warden ve crypt lord çok şeker Custom game çok daha zevkli sırf bu yüzden alınmalı Oyun biraz daha dengeli kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Conlan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Ha grafik deyince, Dİkkat ettim hemen her birimin suratı daha düzgün hale gelmiş, daha detaylı olmuş, ama sadece zoom yapınca fark ediliyor 3 yeni tarz harita var fln filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 oyunda wc3 deki gibi şahane vidolar beklemeyin oyunu bitirdim birtek intro ve oyun sonunda video war,human ve night elf güçlenmis,yeni troll herosu süper,"-i zee ya meeen!,i feel ye meeeen!"gibi çok güzel respondları war,keşke lordeonda daha fazla görev geçseydi ama bence yinede paranıza değecek bir oyun yapmışlar[hline] [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 05 July 2003 16:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Velron Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 valla son intro super anlatmıcam zevki kacmasın oyunda gercekten cok guzel fakat aşırı zor bolumler var ama almaya deger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 oyun cıktım ıya?[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 eet orjinali de kopyası da çıktı[hline] Emaleth, 07 July 2003 17:28 tarihinde demiş ki: şap map hikaye, terlik şahane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 crack mrack var yani..obaa bide unoffical serve rbuldukmu![hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 adamlar yapıyor dün aldım daha demon hunter çok süper olmuş adamın karizma katlanmış kanatlar falan blood magede iyi olmuş ama adam biraz ezik kalmış insanlardan falan emir alıyor böcük :) güzel olmuş bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: arcane, 07 July 2003 21:34 tarihinde demiş ki: eet orjinali de kopyası da çıktı[hline] Emaleth, 07 July 2003 17:28 tarihinde demiş ki: şap map hikaye, terlik şahane... not in TR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 nedir bu gevur özentiliği yaw;P[hline] Never was and never will be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ne özentisi lam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 şöyle 15 senelik sağlam bir nekro yapayım. 1.29 çıktı widescreen support ile. bari bi remaster fln yapsalar da az keyiflensek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Pamuk gibi threadmiş ne güzel konuşmuş insanlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 sc2 motoruyla modluyodu biri orjinal oyunu. bitmedi mi o hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 şu konuda konuşuyorduk aslında. yalnız iki konunun başlığı da kötü atılmış sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 cd'ciden aliyorsun adam "the" kullanarak yazmiyor tabii ki sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar