Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adam aşmış

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://fcmx.net/vec/v.php?i=003702&p=1

Belkide daha önce açılmıştır. Ama görmeyenle görsün istedim. Sonuna kadar izleyin pls. İzlerken aşağıda hız ayarlama var kullanabilirsiniz.[signature][hline]Nicki değiştirdim.
Eski Armas2 yim. Diezde charım Armas2 ama şu an kullanmıyorum. Yakında geri dönücem.

[Bu mesaj Arma tarafından 17 Ağustos 2005 18:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Çok basit . Bende yaparımda uğraşmıorum ( ciddi ) :D yok yok saka asdasd[signature][hline]Karanlıkların içinden çıkıp, Bedenini Şeytana Satan, Ruhuyla Paticik'de Duran Şahıs...(Ben)
Mesaj tarihi:
Fake :D

Dipçik not: Her konuda çıkar bi fake lafı :D [signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan: Costa
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Like Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)

[Bu mesaj CaNNi tarafından 17 Ağustos 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
gavur yapıyo =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
artislik olmasında abim de bilg animasyon okudu , daha fenasını yapıo[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Mesaj tarihi:
said:
SirAnubis, 17 Ağustos 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
artislik olmasında abim de bilg animasyon okudu , daha fenasını yapıo

Yayınla burada bi kaç tanesini? Görmüş oluruz...[signature][hline]Janitschar Family LL
P.S.T.
Mesaj tarihi:
yine izledim, yine beğendim.

bu arada bu sayfa için her ay periyodik olarak topik açılıyor heralde =)[signature][hline]:."You could be my unintended"
Çöl çiçeği
Mesaj tarihi:
said:
Lopeth, 17 Ağustos 2005 19:00 tarihinde demiş ki:
Bazı yorumlar eühüehüheehü

ALLAHIM AHAHAHAHA[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
  • Yeni Oluştur...