Coder Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 "Most of users are aged between 12 and 25" arkadaşlar sanırım ayrılma yaşım gelmiş benim yaş sınırına uymuyorum :)[signature][hline] Coder Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir. -Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var -Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım -Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Venator, 12 Ağustos 2005 10:21 tarihinde demiş ki: xueshen was here heh görgüsüz internet kullanıcılarına bir örnek aha bak ne kadar "marifetli" ve "zeki" bir kullanıcı. örnek alın "abimiz"den[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bone tarafından 12 Ağustos 2005 13:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bulduğum gibi bıraktım oldumu şimdi?[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Öküzün teki silmiş bütün article'ı yine, aferin ona.[signature][hline]kolonyalı mendil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 öküzün biri? sanırım xueshen'in oraya yazdıkları üzerine birisi speedy deletion mıdır nedir onu aktifleştirmişti. belki de kendisi aktifleştirmiş de olabilir. çünkü "xueshen was here" yazısını silip yerine gene garip gurup birşeyler yazmıştı, belki o sırada da kendisi speedy deletion hedesini çalıştırdı, böylece adminler görüp topiği sildi. yazık oldu valla, Türk kullanıcıları ciddi yerlerde bile saçma şeyler yazıp, suistimal etmeyi çok seviyor zaten. direk vandalız :hmm:[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bone tarafından 13 Ağustos 2005 12:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Ben xueshen bulduğum gibi bıraktım dediğinde Venator'un yazısını geri koydu şeklinde anladım.[signature][hline]kolonyalı mendil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Edit.. Gzl bir site biri daha geniş bir açıklama yazar herhalde birgun! [Bu mesaj CoolRider tarafından 16 Ağustos 2005 04:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: elvyn, 13 Ağustos 2005 13:52 tarihinde demiş ki: Ben xueshen bulduğum gibi bıraktım dediğinde Venator'un yazısını geri koydu şeklinde anladım. zaten öyle yaptım. speedy deletion ı aktif hale fln getirmedim.[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 evet.. yine bir zeka pırıltısı daha: said: its a very good site with no girl there are alot of gay. i am very happy[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maddoq Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 eheh harbi koptum ya çok uğraşmış herhalde yazan eleman :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ben biraz kastım ama bakalım...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ya ben bunu ingilizceye çeviririm de, daha düzgün bir açıklama yapmalıyız. Çok saygın bir site Wikipedia. Başkalarına laf atıcı olmayan saygılı bir açıklama olsun.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 iyice çocuk oyuncağına çevirdiniz helal valla. ekşi sözlükle karıştırıyorsunuz herhalde. smiley felan... hadi devhochiyi geçtim de, bazıları cidden irc felan sandı burayı.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 "sevgili günlük" eklemeyi unutmuşsunuz "ay site çok cnmssssss :)))))))))))" da eksik[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Severiz biz birşeylerin içine etmeyi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 yakında "edit war" dan dolayı kapatacaklar başlığı, böylece her yerde duyurmuş olacaksınız kalitenizi bravo lol.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 silinmiş gitmiş herşey. gerçi silinmese şaşardım. history'e baktım da, "q"lar, ":)"lar havada uçuyormuş. sözlük sitelerindeki entry değil bildiğin ansiklopedik yazı yazılıyor wikilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 abi millet wikipedia paticik'i tanıtıyo diye sevinmiş lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Dur dur annemlere telefon ediyom. Baksınlar onlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 eheuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 biz de okumak isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Silinmeseymiş keşke ya. Paticik kraldır ya hala haberleri yok mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ekşisözlükte vardır bi tarif o bombadır "paticik mahzunlar ve piçler olarak ikiye ayrılır" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ben esas ekşi sözlük'te wikipedia için "amerikan ekşi'si" gibi bir tanım yazmışlardı ona gülmekten bayılmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 abi silinmişse gidin yazın kendiniz. önceden orada yazılanları eski bir pati yazmıştı, şimdi siz yazın yani. yine wiki bizi tanıtmış olur eahuea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar