dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Oyun çıktı,benim merak ettiğim alıpta Temple da sorun yaşayan var mı?[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Dungeon siege 2'yi mi kastediyorsun? Eğer oysa kaç cd (veya dvd) ?[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 4 cd.[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 PEki oyunun grafikleri hakkında bir bilgi verebilirmisin ? 1 deki gibi mi grafikler.?Muhtemelen değildirde ne kadar fark war arada?[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 72 mb kaldı 2 gündür indiriyorum.2 saat bekLeyin oynayıp yorum yaparım foruma ( tabi oyundan çıkarsam MUHAHA :D)[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall till I die ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 oha hala oyunun isoları cıkarıp rar e dönüstürüp cıkarıp hede hödö install ıyle ugrasıom muajh[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall till I die ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 efenim oyunun ilk loadingi önce bayağı bi uzun.Ondan sonra 2 tane movie geliyor oldukça güzel olan.Karakter yaratma yine aynı.human,dyrad,elf,giant seçebiliyorsunuz.(Human forever) Oyunun hikayesi şöyle, eskiden bir savaş oluyor ve Holy Relic bir kılıç yokoluyor.Bu kılıcı bulan VaLDiS adLı darkBattleMage Orclara benzeyen ordularını toplayıp Dyrad şehrine dalıyor.Bizde Paralı askerler olarak onlara yardım edioz fakat bu ib.e biz paramızı isteyince bizi öldürmeye çalışıyor ve bayılıyoz templedaki bi patlamada.Dyradler bizi bulup savaş esiri olarak alıyo.Ve intikam için Valdis e karşı savaşmaya başlıyoz... Oyun DS1 le cogu bakımdan çokçok benzer.Ama Mirror Mode-Rampage mode gibi party nın kime dalacagını ayarlayan modlar cıkmıs cook kullanıslı.Mesela Mirror mode da bütün party 1 kişiye focusluyo Rampage de herkes farklı adama.. Oyuna Skill Sistemi gelmiş aynen diablo gibi agaçlı.4 skill agacı war Combat-Nature-Melee-Ranged mesela bir skill barbarın critigi gibi %x critic ekliyor.Öbürüde Maximum manayı artırıyo.Başka bi tanesi Attıgınız Lighting büyülerinin %x ihtimalle sekmesini saglıyor ! Grafiklere gelince DS1le hemen hemen aynı ama nedense daha cok kasıyor Özellikle 800x600da çok kasıyor ama 1200 x 1000de hiç kasmıyor bu sorun benden galiba anlamadım ama ilginç.Oyun oldukça güzele benziyor.Ama daha cok oynamak lazım bakalım daha nası bişiy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 skill olayı cok iyi olmus ya .. Ds1 i bi tek o yuzden sevmemistim nedense bi buruk tadı vardı... Sufer olucak o saman ama once sacred'i bitirmem gerekicek :p[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 14 Ağustos 2005 15:36 tarihinde demiş ki: VaLDiS adLı darkBattleMage cidden adamın adı böyle mi yazıyor?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 dark wizard dio , ben video dan görerek class ının battle-mage oldugunu cıkarttım :) [signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall till I die ! [Bu mesaj LasT_SuRviVoR tarafından 14 Ağustos 2005 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Bir an Oyunlari karistirdim dungeon keeper yenisi cikti sandim heyecanlandim ayol[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 allah belanı vermesin kıız. ben yine oynarım bunu überhüber makinemle. p3 800 256ram gf2 64 ama ug2 ve gta:sa'da yüzümü kara çıkartmadı kerataa.[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 yani sadece sol tikladigimiz bir oyun daha yapmişlar diyorsun. Mayin tarlasi oynayim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 yeni izlenimler: Save sistemi diablo2 gibi olmus.Save edebiliyosunuz her yerde ama , exit diyip load edince köyde baslıyon ve yaratıklar respawn oluo... Teleporterlar war diablodaki waypointin aynısı. Town Portal büyüsü war diablodakinin aynısı. Respawn war diablodaki gibi ölünce köyde diriliyonuz. ------ Hero Skillerini paso atamıyosunuz adam öldürdükçe charged oluyo ve istediginize atıyorsunuz... Sacreddaki gibi çok kıl okçular ve büyücüler var.bence hala DIABLO2 RULES olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 elven shrine a geldim bi kapı level 6 ranged okcunun kırması gerekiyormus okcu bulamıyorum , thread ı acan arkadasım sen okcu bulabildinmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Temple da bir patlamanın olmasını bekliyorum ama olmuyor, bişe mi yapmak lazım, çıplağım ama eylem yok. :P Bu arada betasınada katılmıştım oyunun ranger ı tutsak alındığın yerde tavernada bulabilirsin sanırım.[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ya temple da patlama demoda oluyo abi zaten sen oynamıyon orda zati ?[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall till I die ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ya bende kapıdaki herifçioğlu azarlıyo bizi çabuk gidin diye sonra demo giriyo, kasabı donduruyolar içeri giriyolar demo bitiyo ?[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 abi işte ondna sonra bi movie başlıyo içerde valdis milleti bi güzel öpüyo , heralde sende movie dosyasında bişi var , oyun içi bi video başlıyo orda .[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ya ben bi türlü human-elf ve battle mage -warrior - ranger arasında karar veremiyorum. Varmı tavsiyesi olan :)[signature][hline]Silahlarla Degil, Yüreklerle Savasılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Hiç farketemez hangisini istiyosan seçebilirsin zati sonunçta npc alacaksın guruba, ama yok ben tek başıma bitirmek istiyorum dersen sadece warrior la bitirebilirsin oyunu.[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 DS yi severek oynamıştım. 2 de grafikler çok güzel olmuş. Henüz almadım ama SS lere bakınca çok deli...[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raven_Arsenic Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Netten multi oynayıp bitirmek isteyen varmı hikayeyi beraberce bitirelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 walla multiplayer olarak hikayenın bıtıcegını sanmıyom ama belki yapabiliriz[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 oyun bana bayagı zor geldi neden anlamadım bazı unique yaratıkları fılan cok zorlanarak öldürüom.[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar