Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

17 Ağustos 1999 - izmit depremi ..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Az önce arkadaş msn'den bugünün özelliği ne böyle gibisinden sordu da bende yazma ihtiyacı hissettim. Aklına gelmeyenler olabilir.

Yaklaşık 40bin kadar ölüm olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Hiç bir zaman unutulmaması gereken kötü bir deneyim.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu
Mesaj tarihi:
Evet 99 olacaktı. Bir olayla karıştırdım ben. Teyzemler dedemin ölüm yıl dönümü için Mersin'e gelip o sayede kurtulmuşlardı depremden ama ben ölüm yılı ile karıştırdım. Afedersiniz ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu
Mesaj tarihi:
bugün gazetede bir haber vardı bugünü hatırlatmak için.Japonya da deprem oluyor 7.2 şiddetinde ve sadece 60 yaralı var ve marmara bölgesindeki yapıların sadece %2 si depreme dayanıklı .Yaşasın o zaman nice nice 17 ağustoslar!!!!![signature][hline]Viva la creativa!!!
this game loves me
]this game loves me
Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Mesaj tarihi:
17 ağustos 1999... benim için çok şey ifade ediyor. izmitte otururken sırayla evlerin çöküşünü, insanların ölmünü izlemek, nasıl bişey olduğunu izmitte oturup da olayı görenler bilir... yanımızdaki binalar çökerken, bize sadece dua etmek kalıyordu :(:([signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki:
adamın tipi de bi fantastik.
Mesaj tarihi:
Deprem öldürmez, bina öldürür :([signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan: Costa
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Like Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Mesaj tarihi:
said:
PrudenT, 17 Ağustos 2005 15:04 tarihinde demiş ki:
binayı çökerten de deprem olduğuna göre...

Pess. Süper bi mantık. Binalar sağlam olsaydı yine yıkılcaktı dimi? Bu kadar insanımız ölcekti. Neyse haklısın...[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan: Costa
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Like Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Mesaj tarihi:
düşüncesizliğin bedeli ağır oldu o depremde bir çok arkadaşımı kaybettim.Ama hala insanlar akıllanamadı hala temeli bozuk binalarda yaşıyorlar[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one
Here we'll remain forever till our kingdoms one
Mesaj tarihi:
said:
CaNNi, 17 Ağustos 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
Deprem öldürmez, bina öldürür :(

said:
PrudenT, 17 Ağustos 2005 15:04 tarihinde demiş ki:
binayı çökerten de deprem olduğuna göre...

said:

St_Dreamer, 17 Ağustos 2005 14:35 tarihinde demiş ki:
bugün gazetede bir haber vardı bugünü hatırlatmak için.Japonya da deprem oluyor 7.2 şiddetinde ve sadece 60 yaralı var ve marmara bölgesindeki yapıların sadece %2 si depreme dayanıklı .Yaşasın o zaman nice nice 17 ağustoslar!!!!!
Ölenlere ALLAH tan rahmet diliyorum : /
[signature][hline]MeLiKeJiK.!!

[Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 17 Ağustos 2005 15:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
St_Dreamer, 17 Ağustos 2005 14:35 tarihinde demiş ki:
bugün gazetede bir haber vardı bugünü hatırlatmak için.Japonya da deprem oluyor 7.2 şiddetinde ve sadece 60 yaralı var ve marmara bölgesindeki yapıların sadece %2 si depreme dayanıklı .Yaşasın o zaman nice nice 17 ağustoslar!!!!!

oof of[signature][hline]when he reigns all was stopped...
reignman rulezzz...
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Ne dangalak bir medyamız var ya. Hürriyet, Milliyet, Sabah hiçbirinin internet sayfalarında yer verilmemiş 17 Ağustos'a. Sadece sabahta laf olsun diye kenara köşeye konmuş bir haber var. Ntvmsnbc direk değinmiş. Fakat diğer bütün gazetelerden Cemil İpekçi'nin yeni aşkına veya ünlü mankenin nerde fotoğraf çekimine gittiğine tek tık ile ulaşabilirsiniz. Budur. Tebrik ettim.

17 Ağustos'ta ölenlerin toprağı bol olsun. Umarım böyle acılar bir daha yaşanmaz diyeceğim ama; Marmara Bölgesi'ndeki binalarında sadece %2-3'ünün depreme dayanıklı olması, çürük denilen binaların sıvayla kapatılıp kartonpiyerlerle süslenip başkalarına kakalanması da ayrı bir umursamazlık herhalde.

edit: imla
Mesaj tarihi:

http://media3.ntvmsnbc.com/i/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/Sections-StoryLevel/T%C3%BCrkiye/Yerel/99Depremi/99depremi-04-02.jpg

şu resim adamın bütün keyfini kaçırıyo yahu.
fena yapıyo
Mesaj tarihi:
abi. fena sinirlendim..

yuvacık'taki ırak konutları -ki bu ırak konutları saddam'ın depremden sonra depremzedeler için yaptığı evler- boşaltılıyor. ve bu evlere kaymakamlık çalışanları yerleştiriliyor.. sene içinde lafı çıkmıştı yok canım yapamazlar diyordu herkes izmit'te..yapmışlar kavga dövüş küfürlerle karşılanmış bürokratlar ki hakediyorlar.. gayet büyük bir erefsizlik bu yapılan.
  • Yeni Oluştur...