Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ying Xiong / Hero

screamer

Öne çıkan mesajlar

lol zaten japon kültürüyle alakası yok ki filmin, çin isimli bir imparator çin'i birleştiriyor, lol ki ne lol :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Fİlm bence kotu..
Bir kere muzikleri cok kotu,Adamı havaya sokamıyor.
Dovusler pek iyi degil,zaten jetli nin dovuslerini begenemiyorum ben nedense.Keşke filmde acıkalsaydı nasıl ucuyorlar edıyorlar dıe.
Bu bir filmden cok başka birşeye benzemiş,dilimin ucunda ama cıkmıyor agzımdan,film değil ama bu başka birşey,film dedigin adamın aklında kalır haftalarca cıkmaz muzıklerını dıyaloglarını ezberlettırır.

Zaten uzun zamandır dogru duzgun film izleyemdim,yonetmenler yeteneklerını mı kaybetmısler acep.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum

Sosyal ağlarda paylaş

YA AYIP YA
ben bu filmi 2-3 ay önce kabloda azeri tv de gördüm ehuehue
jet li yi görünce direk sazanladım eski filmlerinden sandım,diyorum all alla nasıl izlememiş olabilirm bu filmi ne zaman çıktı ki
son 40dk sında filan yakalamıştım
geçen abimle blade triniti de bunun fragmanı gördük,azeri tv de de filmi birlikte izlemiştik, 3 saniye bön bön birbirimize baktık yanlış mı gördük diye.

güzelim film piç oldu,
go home azeri tv!!![signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

valla pardon ama bence ırenc bır fılmdı yane dıcenız bole fılmlerı sevmıon valla tigerda bunun gıbydı ama onu cok sevmıstım cunku ne olduu anlasılıodu bence cok kotu bır fılmdı[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon.
And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
Sosyal ağlarda paylaş

çin sineması yükselişte ama herifler yingyongyangzungmang diye konuşmaya devam ederse bi yerden sonra yükselemez takılır kalır oyunculuktan bi bok anlamiosun filme tonlama fln bi garip kötü oldum ben filmde izlerken karizma karizma konuşuolar ama insanın gülesi gelio

ama görüntüler mükemmeldi! harbiden çok başarılıydı görüntü yönetmenini gözünden öpüyoruz[signature][hline]The golden age of being amused has turned into the modern life and times of being confused
Sosyal ağlarda paylaş

Bunun için film değil, renklerin ve kılıçların dansı da denebilir. Son yıllarda izlediğim en güzel filmlerden biriydi, herkese öneririm. Ben böyle bir görselliği ne Kill Bill'de gördüm ne Crushing Tiger Hidden Dragon'da. O kadar güzel.

[Bu mesaj Etos tarafından 02 Ocak 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yahu nıe bi ben beyenmedım sanırım.Gerci kaplan ve ejderhayı da begenmemiştim.Sevmiyorum boyle saf action filmleri.Biraz gaz olcak muzıkler olcak etkıleyıcılık olcak..Boş bi film bence.
en azından sıradan[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:

--------
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 02 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
Sevmiyorum boyle saf action filmleri.Biraz gaz olcak muzıkler olcak etkıleyıcılık olcak..Boş bi film bence.
en azından sıradan

kendini ateşlere at abi[signature][hline]The golden age of being amused has turned into the modern life and times of being confused
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OutTrader, 02 Ocak 2005 20:49 tarihinde demiş ki:
said:
Suark, 02 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
Sevmiyorum boyle saf action filmleri.Biraz gaz olcak muzıkler olcak etkıleyıcılık olcak..Boş bi film bence.
en azından sıradan

kendini ateşlere at abi

lol süper tavsiye, sadece renk koreografisiyle insanı bu kadar etkileyen başka bir film henüz görmedim desem yalan olmaz. özellikle 1-2 sahnede efsunlanmış gibi bakakaldım, saf ekşın denmesi kadar komik bir yorum olamaz herhalde.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

sen zaten alexanderada ii film demiştin :).
Sıkıldım ben filmi izlerken napim.Sarmadı.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:

--------

_Dalamar_, 02 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
Piramitler çok güzel börek açıyormuş diye duymuştum

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Etos, 02 Ocak 2005 19:27 tarihinde demiş ki:
Bunun için film değil, renklerin ve kılıçların dansı da denebilir. Son yıllarda izlediğim en güzel filmlerden biriydi...
[Bu mesaj Etos tarafından 02 Ocak 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir]

kesinlikle katiliyorum .. tablo gibi sahneler ...[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls
Sosyal ağlarda paylaş

açıkçası ben de geçen cumartesi günü bir cüneyt arkın&neo uyarlaması daha izlicem diye gittim ama beklediimi hiç bulamadım.
onun yerine çok dah ezgisel, aynı zamanda espirili bir şekilde çinin kuruluşunu aksiyonlu olarak, çok güzel efektler kullanarak anlattıkları bir filmle karşılaştım.yaprak sahnesi neydi öyle. güzeldi yani izlenmeye değer. her ne kadar filmin sonlarına kadar herkesin suratında aynı "wtf?" ifadesi olsa da.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Sosyal ağlarda paylaş

Güzelde sonu beni benden aldı yanı atlayıp sahneye ben alıcaktım o kılıcı ve hedefe...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

Sanat yönetmeni gerçekten harika.
Müthiş görüntüler vardı.
Ama film bence tamamen sanatsal bir şovdu.
Yani neler yapılabildiğinin göstergesiydi.

2 saat boyunca sanki bir tabloya baktım.

Sıkıldım filmden.Ayrıca hiç kan yoktu. =)

Sıkıcıydı ama görüntüleri izlemek yetiyor.[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

ille her yerden kan mı fışkırması gerek filmlerde sıkılmamak için, anlamıyorum ki..

izlediğiniz her değişik filmden değişik bir tat almaya bakın, hep aynı şeyleri beklemeyin.. dengeli beslenin.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...