ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Karagöz isimli gölge oyunumuz sonunda çizgi film oldu. İlgilenenler kanal 7 de şu an oynuyor izleyebilirler. Saat: 18.15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Karagoz daha kotü katledilemezdi herhalde. Karagöz bazen çingene aksanıyla konuşuyor ki Karagöz' ün çinene olduğunu bilmiyordum mesela. Karşılıklı konuşmalarda Karagöz karşısındakileri yanlış anlar ve konuşmlarında genelde uyaklar kullanır. Fakat bunun hiç alakası yoktu. Modernleşme adı altında gölge oyununu yoketmeye karar verdik herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Doğrusu pek taraflı bir yorum olacak ama Kanal 7 den ne beklersin ki zaten! Adamlar şirinlere la ilahe illalah Allahuekber diye şarkı söyletmiş He-Man e Allah'ın izniyleyenecez isekeletoru inşallaaaahhh! dedirtmiş bir kanal :D Hatta kovboy filmi yayınlayıp 2 dakka önce bi adam öldüren kovboya bara girip içki teklif edilince saol usta oruçluyum dedirtmişlerdi.[hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 karagöz ve hacivat uzun zamandır vardı. sen bir de nasreddin hocayı gör.. ayrıca bunu vizyonda açsan daha iyi olurdu, ben de karagözün animesi çıktı zannetim euheuhe[hline]Don't make me destroy you. - Darth Vader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 said: DiaBoLiC, 05 July 2003 23:19 tarihinde demiş ki: Doğrusu pek taraflı bir yorum olacak ama Kanal 7 den ne beklersin ki zaten! Hatta kovboy filmi yayınlayıp 2 dakka önce bi adam öldüren kovboya bara girip içki teklif edilince saol usta oruçluyum dedirtmişlerdi.[hline]Serve no one but Bane rofl :lol: Bu konuda ciddi misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 :D[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 uzun zamandır dönen bir geyik. ancak hiç görmedim tvde[hline]Don't make me destroy you. - Darth Vader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Ben şirinleri gördüm. Bi de Clint Eastwood'a "Yüce yaradanın izniyle o haydutu vuracam" dedirtmişlerdi babamla iğrenmeyle karışık olarak baya bi güldük.[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 kanla 7 den ne bekliyonki sende ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 - Şirin baba nerede? - Cumaya gitti. *No comment*[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 evet sevgili cemaat şirnleri bu günkü cumada gargameli nasıl islam yoluna sokacağımıza çare arayacağız :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: nightstalker, 09 July 2003 19:38 tarihinde demiş ki: Ben şirinleri gördüm. Bi de Clint Eastwood'a "Yüce yaradanın izniyle o haydutu vuracam" dedirtmişlerdi babamla iğrenmeyle karışık olarak baya bi güldük.[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: :D bi gün bi vcd izliodum (the ring) herneyse kız telefonla konuşuo malum vcd çevirisidi hand-made :D allaha emanet ol annecim :P[hline] Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar