Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asansörde yapılabilcek eğlenceli bi aktivite - Born to be Alive

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok iyi harbi :) bunu bir tek orda değil değişik yerlerdede yapmak alzım.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Mesaj tarihi:
said:
Manti, 15 Ağustos 2005 23:26 tarihinde demiş ki:
linke kasamıyorum olay nedir açıklasın biri :P

3 kişi asansörü parsellemiş discoya çevirmiş yani:)[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Mesaj tarihi:
eve geliyorsun çok sıkışmısın gebericen ama o kadar. Wc nin kapıyı bi açıyon senin aile içerde dans ediyor:) düşünüce komik geldi bi an...[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Mesaj tarihi:
hehehe süpermiş ya keşke yapabilsek böle bişey harika olur..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
Alman konsolosluğunun döner kapısının bir dilimine 6 ayı gibi adam sıkışarak orada mahsur kalmış hem konsolosluk görevlilerini hem polisi şaşkın şaşkın gafil avlayarak 2 tur dönüp sonra içeri girmiştik. Ama yine de şunu yapamadık.. Denemek lazım.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
said:
Bone, 15 Ağustos 2005 23:35 tarihinde demiş ki:
Kesin asansördekiler Dyna, Dela ve Alexi'dir :-P Beklenir onlardan...

şu en öndeki dyna, kabarık saçlı olan :p[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
adamalr teşkilatlıymış helal olsun:P[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Mesaj tarihi:
auhuah çok ii yaa:)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekipte gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
  • Yeni Oluştur...