Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 mesela "paticik" yazdım adres yerine sonra ctrl+enter bakın ne oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Günaydınlar ola.[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 amin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 oha yani ****öhö höhöhhöhö ohayo diye yer var amerkada tavsiye etmiyorum çok kalabalık ya bize gelm[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** [Bu mesaj -DoruK- tarafından 14 Ağustos 2005 03:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 aaa ne güzeel :D[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ooo hızlısınız bakıyorum da[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 firefox'da bir linke mouse'un orta tuşuyla bastığınızda yeni tab'da açtığını biliyor musnuz?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 mausun orta tuşunu uygun bulmayanların ctrl tuşu + kilik kullandığını, ctrl nin açılımının kontrol olduğunu, şift+3 yapıp a ya bastığınızda şapkalı a â çıktığını, alt + s yapınca çıkan karakterin ß almancada iki s (ss) olarak okunduğunu, futbol kelimesinin fußall yane fussball olduunu, tcm den önce football manager olarak ea nın çıkardığı oyunun kökeninin almanyaya dayanıp isminin fußall manager olduğunu, almanyanın avrupada ingiltereden sonra en iyi teknolojiye sahip olduğunu, isviçrede mükemmel bir nükleer araştırma tesisi bulunduğunu, japonya nın fransa'da kurulmasına karar verilen füzyon çarpıştırıcısı tesislerinden en çok yararlanacak ülke olacağını biliyomuydunuz 10 dakkada lht (lüzumsuz haberler turu)[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 internete dail up la bağlanırken kullanıcı ismi ve sifreyi boş bırakıp numaraya 146 yazarsanız beleş oluyo internet yaa..[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 kredi kartınızın limitini irc.dal.net odalarında hiç yorulmadan öğrenebiliyorsunuz.. güvenlik kodunu unuttuysanız veya kartın üstünden silindiyse de size çok yardımcı oluyorlar.[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 evde tek başınıza denemeyin ctrl+enter olayını...valla bak[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 forum.paticik sonra cltr+enter ne oluyo ? :)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: -DoruK-, 14 Ağustos 2005 04:07 tarihinde demiş ki: kredi kartınızın limitini irc.dal.net odalarında hiç yorulmadan öğrenebiliyorsunuz.. güvenlik kodunu unuttuysanız veya kartın üstünden silindiyse de size çok yardımcı oluyorlar. ohaaaa, o kadar aşmış mı adamlar? ben mi yanlış anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 evet irc sistmleri var kredi kartı numarasını yazıosun cvv2 kodunu çıakrıyo.. Üstüne kredi kartı numaralarıda alabiliyosun.. son kullanma tarihinide çıkarıyo sanırsam.. hiç denemedim çalışıp çalışmadığını.. denememde..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bir de şey var. windows'un ara kısmına *.* yazdığınızda bilgisayarın tüm programlarını listeler. *.exe yazıp ararsanız bilgisayarınızdaki tüm exe'leri listeler. (ne biliyim bunu da bilmeyen vardır kesin) said: Akerfeldt, 14 Ağustos 2005 03:55 tarihinde demiş ki: internete dail up la bağlanırken kullanıcı ismi ve sifreyi boş bırakıp numaraya 146 yazarsanız beleş oluyo internet yaa.. sakın bunu evde denemeyin. lol. 146 yüzünden 99 yazında 200 milyon fatura ödemek zorunda kalmıştım :) ee ne yapayım ne superonline ne ttnet'ten alamamıştım dial-up internet :) ondan sonra da kablo internete geçmiştik zaten :-P[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Adresin sonu .net ise ne yapacaz ??[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 hiçbişey yapmıyoz o zaman. adam gibi yazıyor oturup.[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 lol... bunu İE dede yaparsın[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bide şimdi ALT+F4 e bas bakalim nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Interneti ilk kullandigimda yapiyodum ctrl+enter i heh[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 beLki paticik.net sistemin bunu da algılaması lazım aslında.[signature][hline]Daniel_Xavie a.k.a Aldaron a.k.a Lexin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 firefoxda shift+enter yapin :D[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 [spo1=bunu biliomuydunuz]bilgisayarda kapat diyince bligisayar kapanır[/spo][signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 146 çok kazık..[signature][hline]Odysseia! [b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 hepsini biliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar