Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu kızın uzerimde hain planlarımı var yoksa?

irin

Öne çıkan mesajlar

ya bi hatun var.ben nereye gitsem goruyorum(carsıda,konserde kafa sallarken,otobuste vs) sanırım bizim mahallede oturuo.cok hos,pek sirin sevdim yani kendilerini kanım kaynadı.
gecen kafede otururken aniden ne olduysa kafamı kaldırdım camdan dısarı baktım.bizim kız geciodu,uzun uzun ben ona baktım, o bana baktı ki tanımadıgım insanlara uzun uzun bakmaya cekinirim.sonra cam bitti tabi gorus alanı yok oldu..neyse bunu anneme soyledim.annem olaya dehset bi yorum getirerek sen ona karsı olumlu hislere sahipsin ya o da oyledir falan dedi(elektrik kelimesini kullandı bunu anlatırken)

ii de bu olay genelde karsı cinsle olmaz mı?sizin basınıza da benzer bişi geldi mi,yoksa bu kız beni mi takip edio,yoksa lezbiyen olma yolunda emin adımlarla ilerliyo muyum:P saka yapıyorum tabiki de..ne ya bu anlamadım gitti.nası bi iletişim yane aramızdaki...[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
Sosyal ağlarda paylaş

aslında bu konu hakkında ya pesimistic olabilirsin bnm dedigim gibi yada;
said:
twistedemo, 11 Ağustos 2005 23:13 tarihinde demiş ki:
belki çok iyi dost olma potansiyeliniz vardır hissediyorsunuzdur cinsel çekimden bahsetmiyorsan tabiyki

yukarıdaki msj gibi optimistic eheh.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Sosyal ağlarda paylaş

Normalde başka insanlarıda çok sık görsen fark etmezsin ama ilgini çeken birini nezaman görsen o durumu değerlendirdiğin için, daha çok görüyormuşsun gibi gelebilir. En azından kendi üzerinde yaptığım deneylerde benzer sonuçlara vardım.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm Büyük ihtimalle sizin oralara yeni taşınmış birisi?
Aslında bir tür algıda seçicilik durumu söz konusu sanırım. Misal hamile kalan kadınlar sokakta bir çok hamile kadın olduğunu farkederler. Ancak o zamana kadar hiç dikkat etmemişlerdir. Ya da spor bir ayakkabı alırsınız ve aldıktan sonra aslında çok fazla kişinin o ayakkabıyı giydiğini farkedersiniz...
Bilinç altının bir oyunu sanırım 2oo5 i iki o o beş değilde ikibin beş olarak okumamız gibi...
Bazen belli noktalar bilinç altını tetikler...
Galiba bu kadar yazabiliyorum konu üzerine.
Şimdi bir kahve içip derse dönmem lazım, yarın sınavım var.. ühühü[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

konuş o zaman kızla. uygun bi anını yakaladın zaman başla sohbete.. biz buradan ne seni ne de onu tanımadığımız halde nasıl bir yorum yapalım ki ? [signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın.
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.

[Bu mesaj Lonely tarafından 12 Ağustos 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

1 sen kız mısın ? Anlayamadım ya! Zaten başım ağrıyor kafam basmıyor. Neyse Her sana bakanı senden hoşlandığın anlamıba getirme her sakalıyı deden sanma misaline düşüyor sana tavsiye.. Bana çok oldu
Genelde şöyle cvblar aldım Hoş Çocuksun sadece bakıyordum sen ne anlandın gibi şeyler .. :)[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

ben de son- paragraf-zede yim. bencede belkı bı arkına ayarlamak falan ıstıyodur , yada su an hatırlayamıosundur ama eskı bı arkın falandır? hanı bole bakısırsınız ama sormaya korkarsınız sonada "orhan" dıye sessısce solersınız adam tepkı werırse "orhaaaaan ulan pezevenk napıyon ,yıllar gectı bea" muhabbetıne flan gırılır .kızda ole bısıdır belkı bakıyodur sureklı bısı solemek ıcın cekınıyodur?
Sosyal ağlarda paylaş

okuyodum okuyodum güzel güzel bi anda son paragrafta spazm geçirdim..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

yaş kaçtır bu arada?
kişisele açtıınız topiklere yaş bildirin bi zahmet yaw :)
şimdi bakmak var BAKMAK var sen hangisini yaptın?[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki:
bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ?

geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...