progamer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Jawsın oyunu yapılıo. ARtık kaçan diil kovalayan olcaz. Jawsla köpek balığı, dalgıç, balina gibi bilimum organizmayı yiyecez...[signature][hline]I sense much beer in you! Beer leeds to intoxication! Intoxication leeds to hang over! Hang over leeds to suffering!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Braineater ı kodlamayı bitiriyim ben siz atletik bi zombiyle insan beyni yemenin keyfini çıkarıcaksınız... "All your brains belong to braineater"[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 atletik bir zombi? ghoul oluyor o sanırım.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 yada rotting:D[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Bone, 13 Ağustos 2005 16:12 tarihinde demiş ki: atletik bir zombi? ghoul oluyor o sanırım. Yok yaw. Kimse fikri çalmasın ama ; zombiler yenilgilerinin tek sebeplerinin yavaşlıkları olduğunu düşünüyorlar. Bi bilim adamı kaçırtıp ona her yediği beynin fiziksel güçlerine sahip olacak bir zombi yarattırıyorlar. Sonra buna Bir atletin beynini yediriyorlar. Böylece kötü emellerine başlıyorlar. Bölümler baya uzun ve güzel. Spider-man gibi ünlülerin de beyinlerini yiyip duvarlara yapışma gibi özelliklerini kullanabiliyoruz :lol: Hişt fikri çalmayın ha bitiyo bekleyin...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Çoktan çalmışlar :),zaten öyle bir oyun geliyor yakında adını unuttum şimdi,level dergisinde moviesi vardı.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ya ben jaws dedim siz zombilere girdiniz..[signature][hline]I sense much beer in you! Beer leeds to intoxication! Intoxication leeds to hang over! Hang over leeds to suffering!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ha jaws ha zombie o.O[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar