Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ADSL ücretlerinde yeni tarife...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Acaba ne zaman minimum hız t1 olur memleketimde merak ediyorum hehe ...[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Mesaj tarihi:
Öyle alışmışım ki her an bir 512k ya çıkış ya da bir indirim bekliyorum bilinç altına yerleşmiş, bu yüzden beynim orada ki İSSleri silip okumuş.. (:

[Bu mesaj Zenphex_Majoram tarafından 13 Ağustos 2005 18:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Arthur_HellsFire, 13 Ağustos 2005 15:15 tarihinde demiş ki:
oh yediğimiz kazık 2 ye katlandı ah kablo en kısa zamanda gidip adsl almalı

katiliyorum, kablo net kendini gelistirmezse user'lari gittikce azalacak dur bakalim ne olacak :)[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim.
Vikont, rules tamer.
Mesaj tarihi:
ehehe ben 40 euro kablo tv için 55 felan civarida internet için aylik sabit veriyorum.. 10 mb.. canavar gibi...

turkiyem hakkaten baya pahali..[signature][hline]
Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
Mesaj tarihi:
Pahalı derim ben.10gbhz internet 170€ civarlarındaydı bi ülkede
onu bırak zamlanmış zaten ben 27ytl veriyordum.Saçmaya valla saçma acıyorum tr'e.Tam bir düzenbaz 3kağıtcı ülkede yaşıyoruz.Maaşlara artış geldi ardından hemen mallara zam geliyor.Yok sigara yok adsl zamları bitmiyor.O zaman ne anlamı kaldı maaş'a zam gelmesinin[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos
DwN

[Bu mesaj Dwn tarafından 13 Ağustos 2005 20:00 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Admin
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar

Telekom, internet servis sağlaycılarına yönelik ADSL veri akış erişiminde yeni tarife uygulanacağını bildirdi.

bu cümlenin meali sizin şuan telekomdan aldıgınız adsl baglantının ücretinde değişiklik YOK
demektir.

superonline mesela adsl hizmeti vermeye baslamıstı, onların port basına telekoma ödeyecegi miktar bu sekilde düzenlendi demek oluyor.[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
said:
fastreload, 13 Ağustos 2005 20:04 tarihinde demiş ki:
eee
yani

şinanay yavrum şina şinanay şinanay da yavrum hopa şinanay
mı olduk
[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos
DwN

Mesaj tarihi:
off beyler olay su

eskiden superonline in falan tarifesi telekomunkinden yuksekti cunku telekom pahaliya satiyordu.

su an ki olayla beraber isterseniz artik turk telekom yerine mesela gidip superonlindanda ayni paraya hizmet alabilirsiniz.
  • Yeni Oluştur...