Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Artık bende Kablo Netdeyim

Selamon

Öne çıkan mesajlar

Mutluyum huzurluyum. Artık benimde kablo netim var. TLF faturası derdi olmadan 24saat aralıksız internet üstelşk hızlı. E daha ne isterim. Kablo Net'li günlerimle birlikte daha sık forumlarda olucam. Sevincimi paylaşmak istedim o kadar. Saygılarımla...[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Darısı başıma 2003sonunu bekliyorum şu Turktelekomdan kurtulmak istiyorum artık.
Bu sırada güle güle kullan.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Sosyal ağlarda paylaş

2 sokak ilerimizde olmasına rağmen form doldurup onaylattıktan sonra teslim ettiğim kadının aa sizin sokakta kablo internet yokkkiii demesiyle yıkıldım =(
Gittim adsl sırasına girdim 300 kişi warmış benden önce
Adsl port ihalesi ile ilgili bilgisi olan warmı
eylülde alırsın dedi ama ihale ne durumda acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 08 July 2003 00:06 tarihinde demiş ki:
daha ne isterim ki demişsin? Avrupa'daki dadaşlarımız gibi (özellikle isveç, bakınız son icewind dale topici) 20$a 512 k kablonet kullanabilmek mesela.

Ayrıca internette bu topici açsan biz daha çok sevinirdik..

Compare

çıldıracağım kafayı oynatacağım ya, şu tabloyu gördüm hepten sinirlerim oynadı gözüm seyreyecek. şu anda gidip böyle elimde balyozla yıkmayı düşünüyorum türk telekom'un merkezini.. :hrr:[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...