Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Mutluyum huzurluyum. Artık benimde kablo netim var. TLF faturası derdi olmadan 24saat aralıksız internet üstelşk hızlı. E daha ne isterim. Kablo Net'li günlerimle birlikte daha sık forumlarda olucam. Sevincimi paylaşmak istedim o kadar. Saygılarımla...[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 tebrikler, hayırlı olsun :)[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Bu dogru kararından dolayı senı kutlar meksıka dansı yaparım :tebrikz:[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Darısı başıma 2003sonunu bekliyorum şu Turktelekomdan kurtulmak istiyorum artık. Bu sırada güle güle kullan.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 2 sokak ilerimizde olmasına rağmen form doldurup onaylattıktan sonra teslim ettiğim kadının aa sizin sokakta kablo internet yokkkiii demesiyle yıkıldım =( Gittim adsl sırasına girdim 300 kişi warmış benden önce Adsl port ihalesi ile ilgili bilgisi olan warmı eylülde alırsın dedi ama ihale ne durumda acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Bööleee forumlar açmayın ciğerim parçalanıyo, yanıyooo dial up 56 k 4 senedir sürünüyorum ne CABLE ne ADSL var ayda 300 mil tel faturası off of..[hline]Kuzu¯²¬. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 hayırlı olsun. daha ne isterim demişsin hmm daha yüksek dl hızlarına sahip olmak kazaa tipi programlarla hemen oyun-film yüklemek, online oyunlarda laga girmemek vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 daha ne isterim ki demişsin? Avrupa'daki dadaşlarımız gibi (özellikle isveç, bakınız son icewind dale topici) 20$a 512 k kablonet kullanabilmek mesela. Ayrıca internette bu topici açsan biz daha çok sevinirdik.. Compare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 yok garbage a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepHead Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ehueuh bence geçmiş olsun.. küfür etmeye bir ay sonra başlayacaksın. ps:lütfen teknik destek için arayacağin numarada hatta beklerkene duyacağın sarkiyı sonuna kadar dinle:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2003 said: Bonecrusher, 08 July 2003 00:06 tarihinde demiş ki: daha ne isterim ki demişsin? Avrupa'daki dadaşlarımız gibi (özellikle isveç, bakınız son icewind dale topici) 20$a 512 k kablonet kullanabilmek mesela. Ayrıca internette bu topici açsan biz daha çok sevinirdik.. Compare çıldıracağım kafayı oynatacağım ya, şu tabloyu gördüm hepten sinirlerim oynadı gözüm seyreyecek. şu anda gidip böyle elimde balyozla yıkmayı düşünüyorum türk telekom'un merkezini.. :hrr:[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2003 yardım ederiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 hll olsun artık sende bizdensin :D[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar