Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 adet suçlu :)

kermit

Öne çıkan mesajlar

psycho musun khanx?!

bende 3 tane yavru kedi vardı, gerçekten de yapabiliyolar yaramazlık :D gittiler salonda köşedeki sehpaya serili uzun örtüye asılıp durdular. Bi iki kere kovdum yine gelidiler falan. Sonra başka bişeyle ilgilenmeye başladım ve "şangııırrr!" çini vazosu yerde :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Sosyal ağlarda paylaş

Evde kedi de besliyorum, karakedi.Her gün kendimi tatmin etmek için havada saltolar attırıyorum hayvana.Böyle önden alttan tutup 180 derece yatay çevirerek havada firizbi gibi koltuğa fırlatmak da hobim ayrıca.Gerçekten bunu yapıyorum çook çok zevkli kedi de aynı şeyi düşünüyo eahahaha Hırrrrrrr yerim :D

[signature][hline]Uchiha Itachi & Nara Shikamaru

[Bu mesaj KahnX tarafından 12 Ağustos 2005 21:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tekini yerim tekini ekmek arası yaparım[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaptıklarının kötü olduğunu anlamaları için bir ceza veririm, sonra onları iyi bir hareket yapmaya teşvik eder ve ödüllendiririm. Aama bu dediklerim bu el kadar hayvanlarda işlerlik kazanır mı bilmiyorum.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...