MasterMAx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Arkadaşlar dün pala 60 quaestimi yapayım dedim gittim 2 tane quaest aldım ama baktım şunu öldür bunu öldür yerine 150 gold bağış istiyor diğer quaeste de 150 g bağış bir sürü malzeme tabi bunların piyasa değerleride en az para ile alayım dersen 150 g eder toplamda 450 g vererek yapılacak bir quaest yani konuyu özetlemek gerekirse ben bu quaestleri yaparsam buna değecekmi bu konu ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Duyduğuma göre bu senin katır questin olcak.Öyleyse bir çok paladinin hiç yapmakla kendinizi yokmayın direk para biriktirip alın dediğini gördüm.Fakat sen en iyisi birinci elden bir paladin ile konuş.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 quaest değil Q U E S T, quest. bahsettiğin şey şu olabilir mi? http://forum.paticik.com/view.php?id=130759[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Valla Sam pala questi yapacam diye saçlarını ağarttı :) Yani hem para olarak nerdeyse aynı miktara geliyor hem de bir sürü şey yapman gerekiyor. Bence değmez ama Paladin arkadaşların biri yazsın daha doğru.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 eğer 500g u bulursa diek 640 kas av den al derim ben, bende lock olarak q yaptım bizimki sizinkinden daha kolay sanırım, ki benimki 250g a geldi, bi 250g luk malzemeyi de arkadaştan aldım.[signature][hline]Boo, are you happy now? [Bu mesaj wildpervert tarafından 13 Ağustos 2005 19:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MasterMAx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bone arkadaşım sen git diğer forumlardaki imla hatalarınla uğraş herkez yannış yazabilir ve yazıyorlarda önemli olan benim ne yazdığım değil senin ne anladığın ama görüyorumki senin gibi patavatsızlar yüzünden insanlar sordukları sorulara cevap bulamıyorlar lütfen konu ile ilgili bir şeyler yazacaksan yaz formu meşkul etme malesef bu forumlara yardım isteyen insanların yazılarına laf ebeliği yapan sizin gibi insanlar yüzünden yazı yazmaya korkar oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Farkındaysan adam hem düzeltmiş, hem de senin sorunun cevabını link olarak vermiş.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: MasterMAx, 13 Ağustos 2005 19:13 tarihinde demiş ki: görüyorumki senin gibi patavatsızlar yüzünden insanlar sordukları sorulara cevap bulamıyorlar aslansın be sağol :) sadece hatanı düzeltmek istedim, üstelik yanında da yardımcı olacak bir topiğe link verdim, bir küfretmediğin kaldı :)[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bone tarafından 13 Ağustos 2005 19:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MasterMAx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Demek konuyu anlamış bu forumlarda yüzlerce binlerce imla hatası var napalım bizde ukalalıkmı yapalım sen bunu yannış yazdın diye insanları rencidemi edelim herkez bekçilikmi yapsın yani..detayları değil konuya bakın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Yani cidden ayıp.Sen her birisi hatanı düzelltiğinde böyle üstüne çullanırsan, işimiz var demektir.İnsanların senin hatalarını düzelterek iyilik yaptığının daha farkına varamamışsın ya cidden yazık yani.Üstüne üstlük bone bide araştırıp thottbot'dan questi bulmuş.Çok iyi bir minnettarlık gösterme yolu.Ayrıca bone isteseydi sana orda çok güzel ukalabir mesaj da atardı.Cidden Alkış...[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper [Bu mesaj ssj4songoku tarafından 13 Ağustos 2005 19:33 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj ssj4songoku tarafından 13 Ağustos 2005 19:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 imla hatası olsa neyse, bilgi eksikliği olarak gözüme çarptı, queast değil quest olarak yazıldığını söyledim, hemen herşeyi çarpıtıyorsunuz... neyse ne yapalım, yardım edince de suçlu oluyormusuz sağol bugün bunu öğrendim.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 sen paladin olacak birisi değilmişsin bunu anladım. cevap verecektim ondan da vazgeçtim..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MasterMAx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bence konuyu sen çarpıtıyorsun [quaest değil Q U E S T, quest.] bunu yazan sensin 2 kere vurguluyanda sensin 1 kere ok 2 kere olunca azar gibi oluyor ayrıca bilmişlik taslamak istiyorsan özeldende yazabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 hadi ben desem neysede =) bone öyle adam değil[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MasterMAx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Neyse ben konuyu kapatıyorum arkadaşlar konu maksadını aştı ben mesajımı ilgili kişiye gönderdim diğer arkadaşların yorumlarına saygı duyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 guest diyenini gördüm de bu... rencide bunun gibi olur.bone nun yaptığı sadece uyarmaktı. [signature][hline]Aslında.. [Bu mesaj Laraken tarafından 13 Ağustos 2005 20:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bilmiyorum neden herkes arkadaşı suçlamış ama banada bone'un yaptığı ukalalık gibi geldi. eğer bone; quaest değil,quest (+link) şeklinde yazsaydı arkadaş haksızdı. bone şöyle yaptı; queast değil Q U E S T ,quest (+link) ama bone'un yaptığının rouge değil R O G U E ,rogue demekten hiçbir farkı yok,rouge yazan bir adama o tepkiyi göstermek bence normal ama imla hatası yapan adama böyle bir tepki yanlış bence.bu bir bilgi eksikliği olamaz,çünkü insanlar guest yazar q ya benziyor diye ama quaest bariz bir imla hatası... ...... derken birde pekiştirmek için bakın arkadaş ilerde quest demiş ahanda quote ,diyecektim ama acı gerçekle karşılaşıp bunun bir imla hatası olmadığını öğrenmiş bulunmaktayım.bu rogue yerine rouge yazmakla eşdeğer ve bone un yaptığıda doğru. çok pis yamuldum eheh.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar