amon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bu akşam kilm izlemek isttiom...kiralicam da...[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 kilm ne? vch ne?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 vhs mi acaba diye düşündüm ama?yok çıkamadım işin içinden :)[signature][hline]abandon your life for three months.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 kilm:film vch:vcd Biraz dikkatli yazar veya direk cool moduna girmezsek anlaşabiliriz sanırım.[signature][hline]Dane daneee benleri var yüzünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 kiralayacağın yere sormak daha mantıklı sanki[signature][hline]wants to move to a bigger club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 nece konusuyosun anlayamadim ?[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Overseer, 09 Ağustos 2005 21:59 tarihinde demiş ki: direk cool moduna girmezsek anlaşabiliriz sanırım. bu laf banaysa şöyle diyim. eli kayıp yanlış harfe basmış olabilir. ama mesela k ile f arasındaki mesafeye baktım, "herhalde başka birşey ifade etmeye çalışıyor" diye düşündüm. bu sıralar eğri yazmak moda oldu, acaba benzeri birşey mi bu "kilm" diye düşündüm. hiç düşünmediğin tarz formatlar ve yazım biçimleri çıkabiliyor son günlerde. ama tabii sorunca da "cool" oluyorsun o da ayrı.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 sana degildi bence :) o kadar açıklama boşuna yaptın :P[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ÖZÜR DİLERİM! hılı yazayım drken, muhterem arkadaşlarım, yanlışlıkla yanlış yazmışım...özür dilerrim türkçe meali; kilm: film vch: vcd[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 heronun cıktı ama bence kotu bi filmdi[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Vhs sandım bende ne oluyor dedim . Hero güzel filmdi herkese uygun değildi ama yani sanat açısından bakmışlar biraz olaya . Bi de o suyun üstündeki savaşta benim içim huzur doldu çok güzel çekmişler orayı ...[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 cd var program var oyun var empe3 var ? gençç ne lazım ??[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 korsan mı alıcan bilmiyorum da, orjinal olarak hero'nun vcd ve dvd'leri çıktı. büyük kitapçılarda veya dvd'cilerde bulabilirsin sanırım. ama büyük iskender'e rastlamadım.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Korsana HAYIR! Orjinal RUlaz Salağa bak 25 milyon verip orijinal mı alıcan kro Korsan rulaz ehehe ! Kro Fransua :D[signature][hline][b]Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 sizin dil için alt yazisi çıkmamış o kilimin =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
potlek Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 hero accayip bi film.değişik filmlerden hoşlanıyosanız korsan morsan kesin izleyin derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Hero muhteşem bir film! ama tarzın severlerine... ha öyle bi tarz varmı derseniz The house of flying daggers crouching tiger and hidden dragon Bir zamanlar çinde Shaolin Tapınağı Jet Li nin ilk filmleri izlenebilir çok keyifli ve estetik aslında[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar