AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Evet arkadaşlar Kandilinizi kutlayayım dedim.Gerçi yarın ama bugünden yaziyim dedim. Hayırlara vesile olur inşallah. Oruç tutacak olan varmı?[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. [Bu mesaj insight tarafından 10 Ağustos 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 saol canım da o yarın akşam deilmiydi?[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 [hline]İlk Mesajımda Demişim ki ; Gerçi yarın ama bugünden yaziyim[hline] Yaaa...[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 tsk sızınde[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır...
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Doğum gününü gece 12 olmadan kutlamak için thread açılmasına bişi demem de yarın akşam ki kandil için threadi bi gün öncesinden açılması garip geldi. Yinede sağol :)[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 oruç mu? ramazanın başlangıcı mı oluyo bu regaip kandili?[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Allahım.. Kandil günlerinde oruç tutulur genelde. Genel bir bilgi Öğren cahil kalma arkadaşım.. Herkesin kutlu olsun.. Evet ben tutarım[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yapma ya ben sadece kutlamak için sanıyodum neyse sagol bilgi için.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 herkesin regaip kandili mübarek olsun..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 seninde mübarek olsun, saolasın[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 madem yarın yarın kutlarıs bunu kandil simidi ilen oh oh[signature][hline]can't settle the area
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Tüm müslümanların Regaip kandili mübarek olsun[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T.
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hepimizin kandili mübarek olsun.[signature][hline];;suitfly
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 regaip kandiliniz mübarek olsun[signature][hline]shinsetsu desu..
unac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 mubarek ola[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Sizinkide .[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 tüm islam aleminin mübarek olsun..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Herkesin kandili mübarek olsun, dilekleri kabul olsun.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mübarek ola herkese[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Saol seninde. Allah bütün günahkarları affetsin benide ;)[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Tum Muslumanların kandili mubarek olsun.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 mübarek olsun hepimizin[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 burdamı öbür dünyadamı[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com http://www.interscope.com/2pac/
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 mübarek ossun.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ben her gece uyurken tutuyorum oruç bi 6-7 saat fln yeter yani[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Öne çıkan mesajlar