Tinithraviel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Adam yalayıp yutmuş OOTS yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 korkuyorum ben öyle arkadaşlardan. gerçek hayatta görsem kaçarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 inanılmaz kafa patlatıyorlar kendi official forumlarında, onlarca sayfalık monster in the dark acaba ne olabilir? threadi çok popüler gördüğüm kadarıyla, tüm monster manual'i tek tek değerlendirmişler :) partide roy'un en düşük, belkarın da en yüksek levellı olması da işin ironisi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 belkar kendini belli ediyor ama sddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 SEXY SHOELESS GOD OF WAR. YOUR CONCEPT OF LEVEL DOES NOT APPLY, MONGRELS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 redcloak'un kardeşiyle ilgili bir bölüm var mıydı? redcloak bir hata / denyoluk yapınca xykon bunun kardeşini öldürmüştü diye hatırlıyorum ama bi' tarafımdan mı uyduruyorum tam emin olamadım. hatta onun da tek gözü yoktu (redcloak'un sağ, kardeşinin sol gözü yoktu diye hatırlıyorum) da redcloak 701'de aynaya bakmıyor da kardeşiyle konuşuyor gibi bir geyik vardı diye hatırlıyorum. wrong eye deyince o yüzden gıcık oluyordu falan hatta. benden başka hatırlayan var mı bunu? bu kadarını da uydurmuyorumdur yani di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 O.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 evet kardesini andiriyor aynadaki yansimasi, kendi kendine soz veriyor adi da right-eye kardesinin ama bolum olarka degil de ek kitapta vardi sanki kardesi ve xykon ile zindani almadan onceki olaylari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 hah iyi bari uydurmuyormuşum. giantitp'te varsa link verebilecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Wrong eye ne demek diye araştırırken forumlarda okumuştum Right-eye'ı. Evet Redcloak un kardeşiymiş ve önceki konuları anlatan kitaplardan birinde geçiyomuş (Start of Darkness dı sanırım ama emin değilim, kitapları okumadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 siz bık bık konuşurken olaylar gelişiyor sdf http://www.giantitp.com/comics/oots0831.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 ohoo onu okuduk bile, hatta "lan nasıl 2 tane o madalyonlar? paladin kadın gerçeğini alıp uzamamış mıydı?" diye mallayıp 2-3 sayı öncesini tekrar okuduk "haa doğru..." falan dedik hep beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 kanıdınız yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Xykon'u çok özlemişim, canım benim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 On the Origin of PCs ve Start of Darkness ı okudum, bayağı güzelmiş(diğer kitaplar webcomicin basılmış halleri di mi? özgün içerik içeren başka kitap var mı?) Webcomic kadar komik değil de hikayeyi karakter backgroundlarını bayağı güzel kurmuş. Yine espriler komiklikler filan var da webcomicteki gibi sayfa başına bi punchline tarzında değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 xunn said: Xykon'u çok özlemişim, canım benim ya. Al o zaman sana eskilerden bir sayfa, en güzel meteor swarm uygulaması (en azından uygulama denemesi) http://www.giantitp.com/comics/oots0661.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 AHAJNSFBDJAHGSFDCAHSFA ÇOK İYİSİN LORDUM XYKON. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tinithraviel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 OOTS Reprint Drive Burdakiler baya çoştu. 6 günde 217000 dolar sdfg. Daha 24 gün var ve garip bi şekilde daha da hızlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 ahaha iyiymiş baya okuyan var demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 adam 58k kazanmayı hedeflemiş 30 günde, bir haftada 220k para kazanmış lol, ne hediye vereceğini şaşırmış cidden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 ahaha dim sun setting http://www.giantitp.com/Images/gitpkick/DimSun.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 oha bu hala devam ediyo mu? keşke nerde kaldığımı hatırlasam da devam etsem okumaya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 sıkıntıdan forum F5lerken aa ardeth masaüstüne mesaj atmış girip bi bakayım ne yazmış acaba diye girdin buraya di mi yoksa işin olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 güncel başlıklar... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 haley çok sexy olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar