Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The order of the stick

Ardeth

Öne çıkan mesajlar

inanılmaz kafa patlatıyorlar kendi official forumlarında, onlarca sayfalık monster in the dark acaba ne olabilir? threadi çok popüler gördüğüm kadarıyla, tüm monster manual'i tek tek değerlendirmişler :)

partide roy'un en düşük, belkarın da en yüksek levellı olması da işin ironisi herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

redcloak'un kardeşiyle ilgili bir bölüm var mıydı? redcloak bir hata / denyoluk yapınca xykon bunun kardeşini öldürmüştü diye hatırlıyorum ama bi' tarafımdan mı uyduruyorum tam emin olamadım. hatta onun da tek gözü yoktu (redcloak'un sağ, kardeşinin sol gözü yoktu diye hatırlıyorum) da redcloak 701'de aynaya bakmıyor da kardeşiyle konuşuyor gibi bir geyik vardı diye hatırlıyorum. wrong eye deyince o yüzden gıcık oluyordu falan hatta.

benden başka hatırlayan var mı bunu? bu kadarını da uydurmuyorumdur yani di mi?
Sosyal ağlarda paylaş

On the Origin of PCs ve Start of Darkness ı okudum, bayağı güzelmiş(diğer kitaplar webcomicin basılmış halleri di mi? özgün içerik içeren başka kitap var mı?)

Webcomic kadar komik değil de hikayeyi karakter backgroundlarını bayağı güzel kurmuş. Yine espriler komiklikler filan var da webcomicteki gibi sayfa başına bi punchline tarzında değil tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...