Roqq Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Ben bunu yeni gordum ya oha be. Amma iyimis lan haha. Daha 13.deyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Hey gidi 2005. Sina postlarının sonuna gülücük koyuyormuş. Çok kawai'siniz Ardeth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 minik bi pandaymışım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 enteresanlıklar sdf http://www.giantitp.com/comics/oots0828.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tinithraviel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 829 Demiştim demeye geldim sdf. O phylactery xykon a zor döner daha. Ama asıl süpriz snarl ı yakalicak büyüde çıktı gerçekten.(Ben hatırlamıyom öle bi büyü. Varmı ne zmn verdi redcloak xykon a bunu) Ciddi ciddi tanrısını summonlicak galiba bizimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 HOHOHOHOH, SHIT'S ON FIRE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 lan zamanında 4th ed. çıkmadan biter demiştim; 5th ed. çıkıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 ahah bariz dark one'ı conjure etcek MAGLUBİYETİ GÖRCEZ SONUNDA SDF http://en.wikipedia.org/wiki/Maglubiyet bkz: ensesine vurunca ölen tanrılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Tinithraviel said: 829 Demiştim demeye geldim sdf. O phylactery xykon a zor döner daha. Ama asıl süpriz snarl ı yakalicak büyüde çıktı gerçekten.(Ben hatırlamıyom öle bi büyü. Varmı ne zmn verdi redcloak xykon a bunu) Ciddi ciddi tanrısını summonlicak galiba bizimki. Cidden saman altından su yürütüyomuş eheh. Beklemiyodum bunu. Hatırladığım kadarıyla Redcloak un büyüyü verdiğini göstermedi de Tsukiko Monster in the Dark la konuşurken üzerinde çalıştığını filan söylüyodu daha önceden bahsi geçmişti yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 eskiden olsa bu adamı kapsınlar şahane senaryo yazıyor derdim ama yeni wotc da böyle yaratıcı, zeki adamlara yer yok :/... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 3.5da ufak ufak belli etti o durum kendini zaten 4te de top çekti helm mesala Tyrin yavuklusuyla gönül ilişkisine girdiği için namus cinayetine kurban gitmiş :/ hikayenizi yiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 830 :( Tsukiko iyiydi ya... Yazık oldu. Yalnız Redcloak bayağı sert girişti, Tarquin kadar kaliteli bi karaktermiş te haberimiz yokmuş^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tinithraviel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Subtle abi ne bekliyon. Ama harbiden coştu redcloak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Xykon'un işleri çözdügündeki tepkisi ve rage'ini çok merak ediyorum. Çok gülücez ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 ahahah redcloak belkardan sonra ikiye oynuyor kalbimde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Yalnız taraflar mitoz bölünüyor resmen, kaç rakip takım var şimdi? Order of the Stick Linear Guild(Nale/Tarquin/IFCC olarak ayırmak lazım tabii, amaçları farklı ne de olsa) Team Evil(Xykon/Redcloak, bunun yanı sıra MitD genel olarak neutral takıldığından onu da ayrı yazmak lazım) Ayrıca bir de Sapphire Guard ama fasülye onlar:P (unuttuğum oldu mu?) Sonu yakın mı uzak mı bilemiyorum da çok epik olacağı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 miko ölmeseydi ordan da bi taraf çıkardı sdf ona en yakın hinjo var ama tek başına grup edecek kadar güçlü değil o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 830 şahaneymiş ya hakkaten :) bu arada redcloak ve xykon arasında yaklaşık 10 level fark varmış geekery forumundan öğrendiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 olamaz be o kadar... redcloak en az 17. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 LEt the nerd clash begin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 nerd mü kaldı bea... oots olmasa kapatıcaz amsaüstü bölümünü :P sevmemiştim o kızı. gayet güzel oldu sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 tüm bölümleri indirebileceğimiz bi yer var mı, bi ara 129.jpg, 130.jpg diye gidiyordu ama sonradan kalkmıştı o sistem sanırım. hepsi bi yerde olsun sırayla okuyayım, tık tık sayfa açmakla uğraşmayayım istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 redcloak yaklaşık 17, xykon da 27 sorcerer imiş. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 oha napmış o adam öyle ya... nasıl bi çalışma o öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 İnanılmaz çalışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar