Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 eski çizimler amma garipmiş ayrıca iyi hatırlamışın orayı da hheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ya bu roy kaçıncı bölüm civarı ölüyordu oralarda kalmıştım da devam ediyim diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Epic scene is epic http://www.giantitp.com/comics/oots0443.html 443 http://www.giantitp.com/comics/images/VZu5ZVAl0g1SJNMEQDB.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Eni iy arc'tı Xykon kuşatması. Çok güldürdü, hala arada döner bakarım. Şu hele. HE BESIEGED ME WITH SCIENCE. http://www.giantitp.com/comics/oots0423.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Ağbi. ;_; http://www.giantitp.com/comics/images/gtHoP7pY0Mvwc2OV7EM.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 823 Xykon oyun tahtasına geri dönüyo en sonunda. Tarquin de oyuna katıldı... Epic bölümler bizi bekliyo gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Ya evet güzel de, keşke sadece şuna bir bölüm ayırmasalardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Evet fillervari biraz ama bi bölüm ayırmasında bi sakınca yok bence. Tabi "oley yeni bölüm çıkmış" diye abanıp mouse u kırıp fillerla karşılaşınca pek hoş olmuyo ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 #824 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 825 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 ahaha osmiyum golem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 iyi adamlar folloş oldu baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tinithraviel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Bu sonda ihanet eden yeni karakter mi yoksa ben mi hatırlamıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Yok ya, yeni. Adı bile geçmedi hiçbiyerde. Son 3 bölümde vardı, daha önce de konuşmadı zaten. (Gerçi Rich amcanın eski bölümlerde hiç farkettirmeden bişeyler serpiştirdiği oluyo 10larca bölüm sonrasında "bak bu böyleydi aslında" diye çıkıyo, öyle bişeyse bilemiycem ama daha önce kıyıda köşede çıktıysa bile hatırlamıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Implosionla birlikte OoTSde ilk defa kan görüyoruz dimi? Böyle baya vörçk diye parçaladı elfleri =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 off new spell level deyince canim nasil rpg oynamak istedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 axedice said: Implosionla birlikte OoTSde ilk defa kan görüyoruz dimi? Böyle baya vörçk diye parçaladı elfleri =( gerçekten de öyle galiba heh azure underground gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 kimse link koymamış bu arada hahah saflar ben kaptım http://www.giantitp.com/comics/oots0826.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Helal pampa. TEAM XYKON UP ON THIS BITCH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 cok brutal bir efekt olmus ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tinithraviel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 827 Phylactery i Xykon dan saklicak gibi:D . Earthquake kullanmasının nedeni o olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Link vermeye gelmiştim, verilmiş. Son birkaç bölümü hızlıca yayınladı, umarım böyle devam eder. Gerçi bu tip story arcları topluca hazırlayıp 1-2 gün arayla yayınlıyo sanırım, yani arc bittiğine göre yine yavaşlama ihtimali var ama yine de hızlıca çıktığında mutlu oluyorum. Daha yeni stupid risks are stupid dedi, öyle aptalca bi hata yapmaz bence(Özellikle de Xykon a karşı). Earthquake i de muhtemelen hem karargahları yokolsun hem de yaralı kurtulan filan varsa gömülsün diye kullanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 lan herif safi summonlarla aldı hepsini ayıb denen bişey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 bıyıklı amca ölmeden önce bi 5-10 kişiyi daha alsaydı keşke ya o bıyıklar bunu hak ediyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Redcloak her geçen gün kalbimde yer ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar