ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 hahah tam da "off ne zamandır yeni bölüm çıkmıyo, rich amca iyice boşladı artık oots i" diye whine post atmaya gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Elan ve hayalleri... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Onu gidi onu =)) Ayrıca kabak tadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 evet bende aldım biraz.ardarda okuduğum zamanlardaki zevki vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 oha 1 sene önce bırakmıştım, neler olmuş yuh, şu an baştan başlıyorum hjajeja sevindirik oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Süper bir his olmalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 yeni bölüm! *facepalm* #694 girard, richard burlew'a benziyor art concept olarak(çizer). büyük ihtimalle de kendisi. director's comment tarzı bir şey yapmış sanırım. ama son panelde roy'u üzüp belkar'ı koruması hoşuma gitti hehe :) bir de, regular updates ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 eheh çok feci... Girard said: You do remember logic, don't you? It's the part of your brain that weeps every time you kneel down and pray to a glorified petting zoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 kabak tadı..valla kabak tadı :( uzun ara verip geri mi dönsek okumaya acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Gayet leziz gittiği kanaatindeyim kendi adımıza konuşalım..her daim V-Xykon mucadelesi tadında bölümlerle karşılaşamayız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bu aralar iyi gidiyor evet aman nazar değmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 direk degdirdin cikmiyo yeni bolum:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Bir hafta 3-4 bölüm çıkartıp öteki hafta mola veriyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 artık epic teleport da yok, şimdi bulundukları yerden nasıl dünyanın öteki tarafına gidecekler.. en az 40 bölüm diyorum, var mı arttıran? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 yeni bölüm çıktı! ahahahahah blackwing yine günü kurtarıyo V: It seems like a reasonable response to me. As the size of an explosion increases, the number of social situations it is incapable of solving aproaches zero. ... V:And that would be wrong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Blackwing yöneticek ya baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 YENİ BÖLÜM ÇIKTI NASIL DA GÖRMEDİNİZ AMA http://www.giantitp.com/comics/oots0697.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 tatsız tuzsuz, biriktirip okumak lazım şu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ahaha ben beğendim baya bu bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Çizer bütün hafta Roy'la Haley'in double-bluff hakkında konuşmalarını düşünmüş olmalı, o neydi öyle. Ve tabi Elan'ın en son sorusu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Bu serideki bazı mantıklı yaklaşımları ve akıl oyunlarını seviyorum. Bu arada, yeni bölüm çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 yalnız unutuyorum ben seriniydi bilmem neydi baya boş okudum bu bölümü mesela:( edik: bide w.w.t.d neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Serini, Xykonun rakibi olan ölü archmagein eski grubundaki halfling. Hatta şu paladinlerin esas lideri ve ilüzyonist de aynı gruptaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar