Sufi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 axedice said: Ayrıca drawmijiye ne gerek var anlamadım, zaten teleport atabiliyor adam? belki orada spellin kendisi yok. türbanlı wizard (ulak?) bi çeşit espri yapıyor. drawmijin hızlı mahkeme celbi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 "İki gün önce ordaydın bu kadar hızlı belgeleri nasıl halletmiş" diye sorunca V instant summon yazısını gösteriyor. Mahkeme celbi summonlamış esprisi yapılmış yukarıda yazıldığı gibi. Bu değilde önceki bölümden 400 gp worth esprisi acayip orjinal geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 679 AHAHAHAHAHAH son kare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Bu blackwinge bayılıyorum,ne akıllı familiar çıktı böyle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 V'de niye wisdom düştü ama ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ya geç saatten midir nedir.. ben son kareyi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 alamadığı dimond dustları almaya kuşu gönderiyor işte v. tanınmamak için disguise yapmış :) kuş da hazır gitmişken beğendiği parlak baublelardan da alıyor. artık pazarlık mı yaptı v ile yoksa simultane mi karar verdi bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Ahahahah son kare efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Yeni bolum:680 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Ya bir kerede ben haber vereyim yeni bölümü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 hah tam onu diyecektim ne kadar sık bakarsam bakayım burda yeni mesaj yoksa yeni bölüm de gelmemiş oluyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ahah durkanı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Yeni Bölüm : 681 Okumadan verdim linki hırsımdan eheh Okudum şimdi dandikmiş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 yeni bölüm var işte. koşun haber verin. hah olmuş bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 son kare yine güzel ama:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 mesela şimdi buraya geldim yeni sayfa mesajı gelmemiş o yüzden bakmıyorum bile gidip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 kaç gündür güncellemiyor deli oldum ya her gün ilk iş bakıyorum. sevmiyorum bu adamı pek. gıcık herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 yeni bölüm geldi. belkar ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 bu adam patiyi okuyo cidden ya.ne zamandır o kadar durgunken pat diye bi whine post üzerine yeni bölüm çıkıyo hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ha şöyle güzel espriler güncel bir comic aslansın giant. seviyorum bu adamı ya. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Milamber said: kaç gündür güncellemiyor deli oldum ya her gün ilk iş bakıyorum. sevmiyorum bu adamı pek. gıcık herif. Milamber said: ha şöyle güzel espriler güncel bir comic aslansın giant. seviyorum bu adamı ya. :P :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 682 dipnot: Belkar ya seviyorum. simdi cıkıpta kimse bu adam CN deil demesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 e var bayadır bu bolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 kandırdın resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 duygularımızla oynadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar